mholas Odesláno Září 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 Ano asi to tak bylo hru jsem vypalil a jede mi takze super jdu hrat mej te se a diky za vsechny vase rady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk8ers Odesláno Září 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2009 Čau prosim jak mám vypalit hru kdyz to neni soubor iso ale soubor 000.díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
certaz Odesláno Září 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2009 Nazdarek,mam problem s vypalovanim.Vse mi do ted fungovalo v pohode,vypaloval jsem v dvddecrypteru nekolik her uplne bez problemu.Imgburn se mi moc neosvedcil,ten mi pokazil par dvdcek.A ted mi nechce vypalovat ani jeden.Hodi to chybu hned na zacatku vypalovani,respektive to nezacne ani vypalovat,coz je sice dobre,nepokazi se dvdcko ale uz me to stve.Palirnu mam LG,nejakou starsi,ale jak rikam,nemel jsem vubec zadny problem a z niceho nic to nejede.Zkousel jsem i clonecd,ten mi hru vypalil,ale nesla pak v xku nainstalovat na hdd,takze tam byla nejaka chyba.Pak jsem zkousel palit u brachy,tam mi v dvddecrypteru vypadla stejna chybova hlaska a v imgburnu se hra vypalila.Ted zkousim jinou hru doma a proste to nejde ani v jednou.V dvddecrypteru mi to hodi tuhle hlasku: http://img43.imageshack.us/img43/3249/chybas.png V imgburnu je kratsi hlaska,neco s zone L0 a pod tim duvod:write error Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Září 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2009 Vodešla vypalovčka. :? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
certaz Odesláno Září 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2009 Vodešla vypalovčka. :? To me taky napadlo,ale zas je divne,ze u brachy,ktery ma fungl vypalovacku to hodilo v tom dvddecrypteru uplne stejnou chybu.V tom imgburnu jsem to u nej pak vypalil,ale pryve bylo divne ze v tom dvddec. to taky neslo.Nci zkusim si od kamosa pujcit palirnu a uvidime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Září 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2009 Nejvíc lidí pálí v imgburnu. Ale pokud Ti to nejde ani v jednom, tak je v háji vypalovačka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
weidro9 Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 Hale a na jaký CD to všichni vypalujete? jak se jmenujou? Gigamaster? nebo na jakých vám to jede nejlíp? dík za odpovědi :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 Na Verbatim DVD+R DL 8x. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
weidro9 Odesláno Říjen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2009 Na Verbatim DVD+R DL 8x. Díky moc :cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebob Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 Nazdarek,mam problem s vypalovanim.Vse mi do ted fungovalo v pohode,vypaloval jsem v dvddecrypteru nekolik her uplne bez problemu.Imgburn se mi moc neosvedcil,ten mi pokazil par dvdcek.A ted mi nechce vypalovat ani jeden.Hodi to chybu hned na zacatku vypalovani,respektive to nezacne ani vypalovat,coz je sice dobre,nepokazi se dvdcko ale uz me to stve.Palirnu mam LG,nejakou starsi,ale jak rikam,nemel jsem vubec zadny problem a z niceho nic to nejede.Zkousel jsem i clonecd,ten mi hru vypalil,ale nesla pak v xku nainstalovat na hdd,takze tam byla nejaka chyba.Pak jsem zkousel palit u brachy,tam mi v dvddecrypteru vypadla stejna chybova hlaska a v imgburnu se hra vypalila.Ted zkousim jinou hru doma a proste to nejde ani v jednou.V dvddecrypteru mi to hodi tuhle hlasku:http://img43.imageshack.us/img43/3249/chybas.png V imgburnu je kratsi hlaska,neco s zone L0 a pod tim duvod:write error Zdar, taky me to pise tu samou chybu, a dela me to i u wolfenstein a call of juarez. Zkousel jsem to na dvou ruznych vypalovackach a ani na jedne to neslo. A zkousel jsem to na ingburn i na DVD Decrypter a v obou to same. Muzete nekdo poradit? A posrana vypalovacka to nebude. Mate s tim taky jeste nekdo poblem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cassper Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 S vypalováním si taky užívám svoje :dozey: ... Mám vypalovačku http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=105140000000000G3I a klasika. ... pustím počítač, hru k vypálení projedu v abgx, potom imgburn 2,4x rychlost a jedem. ... A první DVD třeba jde, potom druhý taky a pak najednou error (myslím tím 3 různý hry) ... Jindy už třeba u toho prvního to klekne. ... A stačí třeba restartovat počítač, to samý ISO který předtím hodilo error pálit znova a už to najednou jde. ... Víceméně moje "úspěšnost" vypalování je 50%. ... Já vím, lepší než originálky, ale stejně :cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Listopad 4, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 Kup novou palirnu , dobre jsou LG . Vzdyt to dneska uz stoji par korun... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 S vypalováním si taky užívám svoje :dozey: ... Mám vypalovačku http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=105140000000000G3I a klasika. ... pustím počítač, hru k vypálení projedu v abgx, potom imgburn 2,4x rychlost a jedem. ... A první DVD třeba jde, potom druhý taky a pak najednou error (myslím tím 3 různý hry) ... Jindy už třeba u toho prvního to klekne. ... A stačí třeba restartovat počítač, to samý ISO který předtím hodilo error pálit znova a už to najednou jde. ... Víceméně moje "úspěšnost" vypalování je 50%. ... Já vím, lepší než originálky, ale stejně :cry: Aky mas fw. v napalovacke? Toto je posledny: [font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][size=2][b]DRW-2014L1T[/b] [/size][/font][font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][size=2][url="http://www.cdr.cz/dvd_rekordery/asus/firmware/drw_2014l1t/DRW-2014L1T_102.zip"][color=#0066cc]1.02[/color][/url] [size=1]Win[/size] 01.02.08 (1,2 MB)[/size][/font][font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][size=2]Zlepšuje kvalitu zápisu.[/size][/font] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cassper Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 Kup novou palirnu , dobre jsou LG .Vzdyt to dneska uz stoji par korun... A proč novou ? Kromě toho, že tahle byla v testech před rokem a půl jedna z nejlepších. Navíc na vypalování skoro používaná nebyla (jestli jsem vypálil 200 různých médií tak je to hodně) a v čemkoliv ostatním kromě XBOX her (tj audio CD, DVD s divx filmy, fotky na CD a DVD atd atd) má úspěšnost 100%. ... Tj. chybu bych viděl někde trochu jinde. Jinak jak nákup nový vypalovačky, když dneska jsou za cenu jedné večeře v hospodě je samozřejmě finančně OK, ale nerad utrácím zbytečně :) Aky mas fw. v napalovacke? Toto je posledny:Code: DRW-2014L1T 1.02 Win 01.02.08 (1,2 MB)Zlepšuje kvalitu zápisu. Díky moc. Verzi FW nevím, ale klidně se zkusím poohlédnout po nejnovějším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cassper Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 Sakra práce .... Tak jsem včera nahrál ten novej firmware, poté restart a po restartu si Visty x64 samy od sebe nainstalovaly asi zpět ten původní (probíhal totiž automaticky install ovladače DVD mechaniky). ... Potom zkouším namátkou jednu hru na abgx (Prince of Persia), vše ok ... takže Verbatim DVD+R DL šup do mechaniky, Imgburn spustit, vše nastavit a jedem ... teda vlastně nejedem. Po chvíli error a další médium v prd... Hned spouštím Nero, do mechaniky jde normální DVD-R a v klidu si vypálim pár filmů pro bráchu. Bez chyby. Někdy tu techniku vážně nenávidím :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malarkky Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 Jaky program je nejlepsi na vypalovani her na xbox? nekdo pise imgburn, nekdo clonedvd.. a jaka verze kdyztak? a rychlost vypalovan 4x? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rasputincz Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 Zdravím, Mám dotaz ohledně vypalování her na xbox360... 1) Xbox flashnutý mám. 2) Vše jsem dělal, jak bylo řečeno. Stáhl jsem si hru, měl jsem tam pár screenshotů, soubor.iso a soubor.dvd -> region free. 3) Stáhl jsem si Imgburn v kterém chci hry pálit. Zakoupil jsem DVD+DL (verbatim). 4) Začal jsem vypalovat soubor.dvd, zadal rychlost 2x, ale po pár vteřinách mi naběhl error..Nevím přesně jeho obsah, ale byla tam zmínka o mé vypalovačce (HL-DT-ST DVDRAM GSA-T507) Je to vypalovačkou? Případně jak poznám, jestli přes tuto vypalovačku lze vypalovat hry na xbox? :? předem děkuji za odpovědi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartoo Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 PLS, jak je presneji nastavenj ten imgburn,,,nevim jestli jsem pri jinem paleni daval nastaveni,,zkratka dam DEFAULT - co me ceka ted menit v settings - write - layer?? optimal nebo specific, book type?...nemam jen ted moznost hry zkouset, a cchi uvolnit misto na hadru ( vypalit, delete)..urcite bych rad aby pak hry fungovali, poradi nekdo, potvrdi funkcni nastaveni? diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Consolero Odesláno Listopad 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2009 S vypalováním si taky užívám svoje :dozey: ... Mám vypalovačku http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=105140000000000G3I a klasika. ... pustím počítač, hru k vypálení projedu v abgx, potom imgburn 2,4x rychlost a jedem. ... A první DVD třeba jde, potom druhý taky a pak najednou error (myslím tím 3 různý hry) ... Jindy už třeba u toho prvního to klekne. ... A stačí třeba restartovat počítač, to samý ISO který předtím hodilo error pálit znova a už to najednou jde. ... Víceméně moje "úspěšnost" vypalování je 50%. ... Já vím, lepší než originálky, ale stejně :cry: Cavas, mam tu samou, je uuplne v cajku, podle me ti to dela radic na desce jako to delalo me, prehod na jinej SATA radic na desce a uvis, ale neni to taky 100% :? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartoo Odesláno Listopad 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2009 pls kdyz mi hra GTA IV episode form liberty city, od pcmakera hlasi pri kontrole v ABGX ze DMI unverified, zlutej ---- da se to nejak opravit, nebo pockat na novejsi databazi programu, stahnoout znova,,,,diky za odpoved Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxx Odesláno Listopad 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2009 cuus chci se zeptat 1.6 extreme co dodava v xboxem hrejte mám vypalovat normalne a patchovat wawe3 nebo se to musi nejak jinak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Verthandy Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 Dante kde prosimte stahnu normalni plsnou verzy ClonedCD ??? sem to nemohl nikd enajít . Jo a kdžtak mito dej pls na CZshare nebo tak neco , hlavně pls ne RS . Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majklklatic Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 vcera jsem si stahnuldemo nhl 10 . kdyz otevru iso v daemonu tak se virtual. jednotka jmenuje NHL 10 RF atd... Takze je to region free podle vseho. vypalil jse mto na dvd rychlosti 4x. kdyz to dam do xka tak mi tak se mi to normalne zobrazi v game library, ale kdyz dam play game, tak mi to napise cant play nhl 10 demo!!:cry: cim to muze byt?? Pisete,ze hry se museji vypalovat na dvd+r dl... musi byt i obyc dvd na demo +??? Tohle je mam takovej pocit minusko... Ale to by se mi to demo neukazalo ani v game library, ne ??? a nebo bude problem nekde jinde??? Diky za odpovedi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Dema na DVD, alebo CD podla velkosti...a ked chces aj na prepisovatelne (RW). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majklklatic Odesláno Listopad 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2009 Dema na DVD, alebo CD podla velkosti...a ked chces aj na prepisovatelne (RW). To chapu, ale jestli to museji byt taky pluska. ja to totiz vypaloval na minuska a pise mi to cant launch, tak jestli to nemuze byt tim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts