Robert Red Odesláno Prosinec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 Ahoj, jde vypálit už vypalenou hru. Kámoš má už na dvd a chci si udělat kopii. Stačí dát kopirovat dvd? Jak to udělám, jde to, nebo si musím tu hru stáhnout. Díky za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Prosinec 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2009 Pokud máš mechaniky dvě, tak jde normálně zkopírovat. Pokud ne, tak opět klasika, přes image. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skyrob88 Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 Martysss :Nero "kopirovat disk" rychlost max 4xSkyrob88: Memorex je shit kvalita zapisu spatna jak na LG tak na Samsung, LIteon.... NEBRAT !!! tak som vypalil asi 6 verbatimi a ani jedno nie je dobre,pri niektorych mi to dokonca v priebehu napalovania vyhodilo error,a vypalil som 4 memorexi(mal som doma) a zo 4 su tri dobre,tak nechapem. to tie memorexi su fakt tak spatne? ,stane sa nieco ak na nich budem palit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ali76 Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 Zdravím. Možno už sa to tu rozoberalo-som tu po prvy krat, takže som to ešte nezachytil: napáliť stiahnutú hru z netu myslim že už tu bolo riadne vysvetlené,.... Ako ale skopírovať originálne DVD ???? at2. -nože tu hoďte nejake linky na stiahnutie hier pre xbox1. všade nachádzam iba xbox360 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David007 Odesláno Prosinec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2009 Ahoj, chci se zeptat proč kdyz vypaluji podle navodu a dam hru do xboxu tak se mi to tvari jako video. Prosim pomozte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Prosinec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2009 Bylo by ideální, říct, jakou hru chceš pálit. Taky nějaké infi, třeba jaký máš flash, apod. Ale IMO nejčastější chyba je, že se snažíš pustit hru, kterou tvůj flash nepodporuje. (Máš třeba flash 1.6 a snažíš se pustit Wave 4 hru, apod). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David007 Odesláno Prosinec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2009 Ja tomu moc nerozumim mam xko teprve tyden. Jak poznam jaky mam flash? A palil jsem tu novou kobru 11 higway nights. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Prosinec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2009 Máš vůbec nějaký flash? Nebo je to Xbox jen z obchodu? Pokud flash nemáš, tak celkem logicky nespustíš pálenou hru žádnou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David007 Odesláno Prosinec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2009 Flash mám protože jsem to koupil i s hrama a ty jsou pálený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Prosinec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2009 Podle data vydání je tahle hra W4. Nevím to ale jistě, já sám ji nemám. Třeba to někdo potvrdí. Pokud je konsole nová, jak jsi psal, tak máš s největší pravděpodobností 1.6. Ta nezvládá pouze W4 hry, zbylé ano. Nicméně, i tak existuje způsob, jak tyto hry spusit. Buď se hra opatchuje, nebo použije Actovate.iso. Na oba způsoby jsou na fóru návody, najdi si je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skyrob88 Odesláno Prosinec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2009 TAK mam 2 roky staru napalovačku,a dnes som prisiel na to ze je v prdeli.Bol som u sestry a na notase so 4-ročnou napalkou na rychlosti 2,4 cez dvd dekrypter na verbatim prebehlo uplne vsetko ok.Skoda ze som nesiel skor,a zbytocne som odpalil 6 verbatimi.No čo už , človek sa uči na vlastnych chybach:? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 TAK mam 2 roky staru napalovačku,a dnes som prisiel na to ze je v prdeli.Bol som u sestry a na notase so 4-ročnou napalkou na rychlosti 2,4 cez dvd dekrypter na verbatim prebehlo uplne vsetko ok.Skoda ze som nesiel skor,a zbytocne som odpalil 6 verbatimi.No čo už , človek sa uči na vlastnych chybach:? Nediv se, vypalovačky klekaj i po daleko kratší době. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingbanik Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 nikdo se nenajde kdo by mi poradil(pomohl)????a to si vsichni hrajou na odborniky:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yanek71 Odesláno Prosinec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 nikdo se nenajde kdo by mi poradil(pomohl)????a to si vsichni hrajou na odborniky:( s imgburnem nedělám tak nevim co tam má být napsáno, ale jestli je hra v pohodě by si měl zjistit v abgx360... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skyrob88 Odesláno Prosinec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2009 nikdo se nenajde kdo by mi poradil(pomohl)????a to si vsichni hrajou na odborniky:( a skusal si to v inom programe vypalit ? napr. skus tento http://console-forum.net/showthread.php?t=29881 su si velmi podobne s imgburnem,ja ho pouzivam lebo imgburn mi nevypalil vetsinu dvd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skyrob88 Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 Ahoj,mohli by ste mi povedat ci je to dobre,alebo nie http://img205.imageshack.us/i/beznzvull.jpg/ , a este potom tu hodim obrazok aj avatar the game vyhodil mi nieco ine no z obydvoch som jelen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skyrob88 Odesláno Prosinec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2009 tak toto mi vyhodil assassin creed 2 http://img205.imageshack.us/i/beznzvull.jpg/ , no a toto zase avatar the game http://img101.imageshack.us/i/beznzvuvp.jpg/ , co stym? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GrizliPK Odesláno Prosinec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2009 co mam prosim robit ak mam subory .000 a .dvd ? dakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ulrisak Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 Zdar potrebuji radu. Her uz mam vypalenych mraky ale ted potrebuji vypalit nejake hry pro synovce. Kdyz moji hru dam do mechaniky tak uz tam nemam klasicky 2 soubory dvd. a .iso ale jakoby dvd disk. Mam jen cely obsah zkopirovat a vypalit nebo jak? V img burnu to asi nepujde ze jo? Mel bych to palit zase 2,4x? Napiste mi prosim Váš postup, diky ulrisak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anakonda_CZ Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 Ahoj, kde se da poznat jakou verzi FLASHe mam? Chtel bych si vypalit nejaky hry s WAWE4 ochranou tak abych vedel jak mam pokracovat. Predem dekuju za rychlou odpoved. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 Ahoj, kde se da poznat jakou verzi FLASHe mam? Chtel bych si vypalit nejaky hry s WAWE4 ochranou tak abych vedel jak mam pokracovat. Predem dekuju za rychlou odpoved. Flasher, ktory ti flashoval... Mozno aj priblizne urcenie tak, ze odkedy mas konzolu...kazdy fw. ma svoj datum vydania. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anakonda Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 Tak to bohuzel nevim, konzoli jsou koupil pres Aukro. Posledni hru, kterou jsem rozchodil bylo DIRT2(pouzil jsem abgxbox). Kdyz jsem zkousel TEKKEN 6 pres 360WavesPatcher - prevod na Wave3 tak me hra nesla. Nemas nejaky napad jak bych ji rozchodil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mafian159 Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 Tak to bohuzel nevim, konzoli jsou koupil pres Aukro. Posledni hru, kterou jsem rozchodil bylo DIRT2(pouzil jsem abgxbox). Kdyz jsem zkousel TEKKEN 6 pres 360WavesPatcher - prevod na Wave3 tak me hra nesla. Nemas nejaky napad jak bych ji rozchodil? Skus Activate iso nebo mas fw.1.5 a nizsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aldin15 Odesláno Prosinec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 na zacatku ste psali ze to delate v programu Clone CD ....chci se zeptat proc Clone CD a ne Clone DVD ??? diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snowik28 Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 lidi muzu se zeptat stahl jsem si mw2 a kdyz jsi chci extraktovat tak to po me chce nejakje kod nevite co s tím díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts