menace Odesláno Duben 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2008 konecne nejake rozumne x360 ceske forum kde se da kecat ;-))chci se zeptat, zda je kvalita dvd9 , jejichz vypalovani drive bylo hrozne (vetsina dvd skazena) zda je to dane nekvalitni mechanikou /ze to drive neumeli vyrobit/ nebo spatnejma mediam? nikdy jsem dvd9 nevypaloval..mam 2-3 roky starou LG a zajima mne, zda to nani pujde? (podle nero infa ano, ale mam na mysli kvalitne) a jeste neco. na netu jsem cetl, ze lze ty isa rozbalit a pres FLASHFXP nebo TC proste pres lan nakopcit na disk do xka (nevim jestli xkos sharuje disky automaticky nebo se t musi zapnout?) a potom lze hrat bez vypalovani zkousel to nekdo? jak to funguje? to se jako ta hra sama najde? diky moc za odpovedi Čau, na to musíš mít chipnutý xko, jinak se tam nedostaneš, už jsem to zkoušel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedi Odesláno Duben 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2008 Mel bych malej dotaz. Sosnul sem si GTA4ku a po rozbaleni je zde jenom *.iso. Neni tu k tomu *.dvd. Chci se zeptat jestli to vadi a jestli v pripade ze si vypalim pres ImgBurn pouze to iso jestli to poslape... Diky vsem Btw. pokud je to *.dvd potreba nasla by se hodna duse ktera mi ji kamkolif uploadne? Je to prvni vec co sem kdy stahnul (vcera sem koupil xko) takze nemam ani jiny abych si je preeditoval ... diky vsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Duben 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2008 normalně smažím 8.5 dl 2x rychlostí a jak ten křáp komp tak pomalej čwkal sem 2 hodiny než se to usmaží to dvd tak se mi spalila jehla musím koupit novou vypalovačku :)))))))))))) :lol: jaká jehla, to používáš na vypalování gramofon :cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ogami Odesláno Duben 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2008 Mel bych malej dotaz. Sosnul sem si GTA4ku a po rozbaleni je zde jenom *.iso. Neni tu k tomu *.dvd. Chci se zeptat jestli to vadi a jestli v pripade ze si vypalim pres ImgBurn pouze to iso jestli to poslape... Diky vsemBtw. pokud je to *.dvd potreba nasla by se hodna duse ktera mi ji kamkolif uploadne? Je to prvni vec co sem kdy stahnul (vcera sem koupil xko) takze nemam ani jiny abych si je preeditoval ... diky vsem LayerBreak=1913760 IMAGE1.iso soubor si vytvor, todle do nej vloz a zmen jen nazev iso souboru ... muzes pouzit na vsechny hry. pak to vypal pres clonecd ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Duben 29, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2008 Zdar , mam problem vypalil sem si GTA 4 na verbatim DVD+R DL , vypaloval sem to v clone cd , rychlost sem nastavil 1x , hra chvili jede ale vzdycky tak po 4-5ti minutach vyhodi chybu , ze disk je necitelny at vycistim disk a restartuju konzoli. Flash mam ixtreme 1.4 12x rychlost takze to by nemel byt problem . Palirnu mam LG GSA-H55N asi pul roku starou . Docela me to stve stah sem si 3 hry a s toho funguje jedna a to burnout paradise , jeste sem si stahl Skate a tam se mi zas nenacetly textury :( Nevite co s tim ? Nevim si fakt uz rady , zeby to bylo palirnou ? Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ogami Odesláno Duben 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2008 2romeno: ja s verbatim nemam dobrou zkusenost, uz nekolikrat se mi stalo, ze po vybaleni dvd byla temer oloupana cela horni vrstva s lakem, takze sem ho moh rovnou vyhodit. ale samozdrejme to muze bejt i vypalkou ... bejt tebou zkusim nejdriv jine medium nez verbatim, pokud to i potom bude spatne citelne, tak to zkus vypalit nekde jinde, mas-li moznost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Duben 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2008 jsi si jist, že to byly skutečně originál Verbatim, ne jen jejich nekvalitní padělky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ogami Odesláno Duben 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2008 jist si nejsem nicim v dnesni dobe. kupoval sem je v normalnim obchode, ne nekde u vjetnamcu v trznici ... to same se stalo s verbatim medii, ktere mi koupil skladnik do prace na zalohovani (100mega). ted si tu z nich zrovna z nudy loupu lak (mozna jen blba nahoda, ale nejsem zdaleka prvni komu se to stalo). samozdrejme to nemusi byt nutne zrovna mediem, nicmene pokud netestne jine bo jinou vypalovacku o moc dal se nepohne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Duben 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2008 možná je to jen špatným skladováním při převozu nebo něco podobnýho na Verbatimky pálím už přes 5 let - každý měsíc cca 25 médií a ještě ani jedno nebylo vadné super média jsou taky Bell Technology, ale teď nevím, zda je i DL varianta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Duben 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2008 muze mne nekdo dat odkat na to clone dvd?..alen full verzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ogami Odesláno Duben 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2008 2razziel: je na treti strance prispevek od wolfboye ... staci nebejt linej a hledat :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanisXP Odesláno Duben 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2008 čau mám problém... když chci načíst ten dvd soubor v cloncd, tak mi to napíše:Neelze otevřít soubor obrazu CD LayerBreak=1913760: Systém nemůže nalézt uvedený soubor ... Pls help ... nechce se mi to stahovat znova ... Nemůže to být programem clonecd ??? Nainstaloval jsem totiž starší verzi a ta nejnovější mi to brala (jenže sem na ni nemohl najít crack) EDIT:Jn tak je to tím clonecd ... u té nejnovější mi to sice de načíst ale říká mi to že zkušební doba vypršela takže to nemužu vypálit ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Duben 30, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2008 tady mas pack vsech cracklych slysoft programku vcetne clone cd nejnovejsi verze : http://rapidshare.com/files/110993386/Slysoft_AIO_042208__by_Tigir_.rar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razziel Odesláno Duben 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2008 stejnak men to nefaka mam flashlou mechaniku dal sem dvd dvd + r dl do mechniky zap sem clone dvd mnel sem 2 soubory jeden je zabalenej je v nem naky 2 soubory a pak esten 1 malej asin3kb tak sme vypalil ten 7giga a dis to dam do mechniky xboxu tak to nic nenacte alen pc men to taky nenacetlo tak nvm dal sem to presne podle postupu neporadil by mne nekdo na icq 287762268 jak to mam udelat nechci zmrvit dalsi dvd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iLukas Odesláno Duben 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2008 ten druhy subor co mas k tomu iso suboru ma koncovku .dvd?? ak hej tak v cloneCD vypal ten viem ze ma iba par kb ale treba palit ten (ale musis mat aj .iso aj .dvd subor v tom istom adresare) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkShadow Odesláno Květen 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2008 Tak tady je program ImgBurn s češtinou a mauálem. http://uloz.to/363070/ImgBurn.rar Kolonku Verify nemusíte zaškrkávat, já ji nezaškrkával a jely mě všechny hry. Je to jen kontrola vypálených dat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Revealman Odesláno Květen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2008 Zdravím, bude rozdíl, když koupím DVD+R DL Verbatim s rychlostí zápisu 2,4x nebo 8x? Zapisovat budu nejpomaleji jak to jen půjde, myslím ve čtení v konzoli, nebo v kvalitě, nebo...? Díky za odpověď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeepThroat Odesláno Květen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2008 Taky kupuji média 8X a pálím to 2X a vše je poho. Moje mechanika na notesu mi stejně nedá víc jak 2,4X. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jari19 Odesláno Květen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2008 čauky,chci se zeptat,když vypálím dvd a xbox mi píše at vyčistím disk nebo restaruji,je to dvd na nic,nebo se to dá ještě rozjet? je chyba ve vypalování nebo to může být paličkou? mám vypalovačku LG GSA-H55 L1.05 a pálím přes burn4free. hodně si tady na LG stěžuje,já jí mám pár dní,to abych jí vrátil za včasu? poradte někdo please,jinak si nic nezahraji,díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizzy Odesláno Květen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2008 skus to přes imgBurn Download http://www.stahuj.centrum.cz/multimedia/vypalovani_cd/imgburn/?g[hledano]=imgburn&g[oz]=2.4.1.0 ale až to budeš vypalovat zaškrtni verify a mělo by to jít jo a co používáš za disky napiš mi PM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin112 Odesláno Květen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2008 vypaluj jak psal tusim Dante pres clonecd ja to tak delam a vsechno jde taky mam starickou LG mechaniku a pohoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jari19 Odesláno Květen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2008 skus to přes imgBurn Download http://www.stahuj.centrum.cz/multimedia/vypalovani_cd/imgburn/?g[hledano]=imgburn&g[oz]=2.4.1.0 ale až to budeš vypalovat zaškrtni verify a mělo by to jít jo a co používáš za disky napiš mi PM používám verbatim rdl+ přeinstaloval sem vypalovačku na 0,2.prý ty novější verze neberou piráty a asi to tak bude.přes clone mi chytlo gta a přes burn mi to nejde,ale zatím pokrok ještě to nějak vypiplám,ale padlo 9 placek,což je dost:roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkShadow Odesláno Květen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2008 čauky,chci se zeptat,když vypálím dvd a xbox mi píše at vyčistím disk nebo restaruji,je to dvd na nic,nebo se to dá ještě rozjet? je chyba ve vypalování nebo to může být paličkou? mám vypalovačku LG GSA-H55 L1.05 a pálím přes burn4free. hodně si tady na LG stěžuje,já jí mám pár dní,to abych jí vrátil za včasu? poradte někdo please,jinak si nic nezahraji,díky Cau tohle mi delalo taky u vetšiny her. Tak sem rozebral konzoly, vyndal mechaniku otevrel a cocku sem utrel vatou namocenou do LIHU. A ted to jede v pohode. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Květen 14, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2008 čauky,chci se zeptat,když vypálím dvd a xbox mi píše at vyčistím disk nebo restaruji,je to dvd na nic,nebo se to dá ještě rozjet? je chyba ve vypalování nebo to může být paličkou? mám vypalovačku LG GSA-H55 L1.05 a pálím přes burn4free. hodně si tady na LG stěžuje,já jí mám pár dní,to abych jí vrátil za včasu? poradte někdo please,jinak si nic nezahraji,díky Mam taky LG GSA-H55N a treba burnouty sem v ni vypalil a jely v poho , ale palil sem tim samim zpusobem GTA4 a psalo mi to co tobe , chvili se to dalo hrat , ale pak to vyhodilo hlasku at vyndam a vycistim disk a resetuju konzoli . Tak sem to smahl v lgine co mam v notasu a uz jede paradne , takze tato palirna hry na xko asi moc dobra nebude :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Květen 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2008 Chtěl bych se zeptat, jestli u pálení Xbox her platí - čím menčí rychlost pálení tím lepší? Například jestli teda, když si na to počkám a dám pálit jedničkou bude to lepší než pořád tady doporučovanou 2,4x Díky za odpověď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts