liveoliverr Odesláno Květen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2008 Čím pomaleji zapisuješ , tím líp , hry mají rychlejší loading a vlastně celkově je to lepší ... Takže ano ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Květen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2008 Čím pomaleji zapisuješ , tím líp , hry mají rychlejší loading a vlastně celkově je to lepší ... Takže ano ... Díky jenom jsem si chtěl být jistý, že dělám správně :thumbup: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onzin Odesláno Květen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2008 Hele ja sem palil hru rychlosti 1x a jelo mi to rychlosti 2860 kb/s je to mozny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Květen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2008 Hele ja sem palil hru rychlosti 1x a jelo mi to rychlosti 2860 kb/s je to mozny? jo...dáš 1x ale může to pálit minimum 2.4x :) tak jako mě:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onzin Odesláno Květen 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2008 ok dik ja byl nejhakej vystrasenej ze se mi to posere Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Červen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2008 Lidi kdyz ti budu palit to tam musim vlozit oba soubory? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lada.jur Odesláno Červen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2008 Ne, vždyť je to tady už tolikrát omývaný, jen soubor s koncovkou .DVD (velikost 1 kb) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snoopyk Odesláno Červen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2008 Mam taky LG GSA-H55N a treba burnouty sem v ni vypalil a jely v poho , ale palil sem tim samim zpusobem GTA4 a psalo mi to co tobe , chvili se to dalo hrat , ale pak to vyhodilo hlasku at vyndam a vycistim disk a resetuju konzoli . Tak sem to smahl v lgine co mam v notasu a uz jede paradne , takze tato palirna hry na xko asi moc dobra nebude :D Palil sem na to spousta her a jeto OK. a vsechny 4x a media jsou Philips 8x. Vypalovacka jako takova je vyborna predtim sem mel starsi model LG a taky hry na X360 v pohode Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snoopyk Odesláno Červen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2008 Lidi kdyz ti budu palit to tam musim vlozit oba soubory? OMG. Proste v imgburn otevri soubor dvd a vypal to jo a jestli je potreba nastav booktype na DVD-ROM bez toho booktype to nebude fungovat. nebo muzes i clone atd.., ja osobne pouzivam jen Imgburn a sem spokojen. rychlost jak vsichni doporucujou 2,4x i kdyz ja palim v pohode 4x na LG - H55N. a zadnej problem zatim nenastal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hohny Odesláno Červen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2008 Vypaloval jsem svou prvni hru, pres nejnovejsi clonecd a chtel jsem malou rychlosti,aby se dvd nesekalo,dal jsem rychlost 2-2.4 dal jsem vypalit,ale pri vypalovani jak to tam pise aktualni rychlost tak mi to psalo rychlost cca. 5 420 kb/s (4.02x) , jakto ze to vypaluje vyssi rychlosti nez jsem dal a navic to jsou dvd verbatim 2.4x ,tak jakto ze to vypaluje 4x ???Nechci aby se mi dvd sekali, řídím se heslem čim pomaleji tim kvalitneji... Díki za rady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Červenec 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2008 Vypaloval jsem svou prvni hru, pres nejnovejsi clonecd a chtel jsem malou rychlosti,aby se dvd nesekalo,dal jsem rychlost 2-2.4 dal jsem vypalit,ale pri vypalovani jak to tam pise aktualni rychlost tak mi to psalo rychlost cca. 5 420 kb/s (4.02x) , jakto ze to vypaluje vyssi rychlosti nez jsem dal a navic to jsou dvd verbatim 2.4x ,tak jakto ze to vypaluje 4x ???Nechci aby se mi dvd sekali, řídím se heslem čim pomaleji tim kvalitneji...Díki za rady njn clonecd mě to taky robilo proto jsem přešel na imgburn to je lepší;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hlada91 Odesláno Červenec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2008 http://www.sdilej.net/pics/dcffb03e897177896026dd10adcf6ddf.JPG lidi co stím? mám vypálit pouze ten .dvd to už jsem si přečetl, ale přijde mi divné že mi to stále ukazuje že je ten druhý soubor zabalený i přesto že už by být neměl a když ho dám rozbalit tak má potom pouze 4 Gb.. poradte please :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kousalik Odesláno Červenec 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2008 http://www.sdilej.net/pics/dcffb03e897177896026dd10adcf6ddf.JPG lidi co stím? mám vypálit pouze ten .dvd to už jsem si přečetl, ale přijde mi divné že mi to stále ukazuje že je ten druhý soubor zabalený i přesto že už by být neměl a když ho dám rozbalit tak má potom pouze 4 Gb.. poradte please :-)ano, ve vypalovacim programu ukážeš akoráte na ten *.dvd soubor a neřeš, jestli je ten druhej zabalenej nebo ne e. to si jen winrar na to dělá nároky :) poradim Ti akoráte otevřít Tento počítač=>dáš Nástroje=>Možnosti složky=>záložka Zobrazení a tam odškrtneš (odfajfkuješ) Skrýt příponu souborů známých typů a hned Ti bude jasný, že je to ISO a ne zabalený... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nE0TiT Odesláno Červenec 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2008 presne tak ... proste winrar ma asociovanou tu priponu... tot vse Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hlada91 Odesláno Červenec 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2008 mohl by sem někdo dát přesný návod i s obrázky? já jsem asi upa blbej......... :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Červenec 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2008 mohl by sem někdo dát přesný návod i s obrázky? já jsem asi upa blbej......... :-( hele koukni eště do mojeho topicu pro začátečníky(dole v popisu) tak je menší podrobnější tutoriál estli to nedáš ani tak tak máš smůlu;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spacir26 Odesláno Červenec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2008 hele ony jdou v clonecd vypalovat i dvd? já myslel že jen v clonedvd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Červenec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2008 hele ony jdou v clonecd vypalovat i dvd? já myslel že jen v clonedvd... Bože bože, CloneCD = to tvoje CloneDVD ... Jaj ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spacir26 Odesláno Červenec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2008 já jen že jsem nikde nenašel clonedvd 5.3.0.1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kousalik Odesláno Červenec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2008 já jen že jsem nikde nenašel clonedvd 5.3.0.1na třetí stránce tohoto topicu o něm byla zmínka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NEOZALMAN Odesláno Červenec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2008 já jen že jsem nikde nenašel clonedvd 5.3.0.1 zkus to v dvddecrypteru ,je to lepší :bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spacir26 Odesláno Červenec 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2008 Tak jsem to nakonec vypálil v imgburn a hra v poho najede ale po chvíli to píše že je špinavé medium či co, nevíte co s tím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lekis Odesláno Červenec 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2008 Otazka. Jsem zacatecnik a chci se zeptat kdyz stahnu hru tak je tam hafo moc souboru a pak je tam slozka ve ktere je .iso a .dvd soubory, co mam udelat dal aby hra opravdu fungovala, dekuji. Hlavne co mam udelat s temi mnoha soubory co tam jsou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spacir26 Odesláno Červenec 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2008 Tak jsem to nakonec vypálil v imgburn a hra v poho najede ale po chvíli to píše že je špinavé medium či co, nevíte co s tím? tak dnes jí zkoušel kámoš na svém xku a šlape mu v poho, nevíte někdo jak mám vyčistit laser? půjde to bez rozšroubování? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xmatrix Odesláno Červenec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2008 nejlepsi je image burn aplim to na noorbooku na ata vypalovacce a vse slape bez potizi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts