Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Co je zase s PSN?

monster-hunter

Otázka

Zdravím, nijak moc jsem nehledal a navíc jsem asi ve špatný sekci, a tak bych řek, že za chvíli tohle dostane lock, ale stejně se zeptám, protože už mě to celkem štve. Stručně řečeno, nefunguje reset hesla (a všeobecně práce s účtem, např. zapomenuté heslo) na PSN. Při pokusu o přihlášení mi Media Go řekne, ať si změním heslo a hodí mě sem:

http://store.playstation.com/accounts/manage/beginPasswordResetFlow.action?target=login

Ano, nejspíš tam i vy vidíte chybu. Což bych i chápal, vím totiž, že ani po spuštění PSN útoky neskončily, ale moc nechápu, proč se o tom nikde nepíše? A opravdu to nefunguje? Znám totiž lidi, kteří už si vesele hrají (pravda, nevím, kdy si oni obnovili heslo, možná kdysi, když to ještě fungovalo). A sorry, že tu tak trošku vyvolávám troll alert, ale prostě mě štve, když na internetu, mega zdroji informací, nemůžu něco najít. Btw, děkuju těm, kteří napíšou link na topic, kde se to už dávno probírá a vedle toho ponižujícího smajla, pořád lepší, než borci, co píšou slohy o tuposti, přestože sami nerozeznají brambor od tykve

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Sorry že píšu dvě zprávy za sebou, ale tenhle topic je hodně vzadu, tak jsem chtěl aby si někdo všimnul... Jak je to teď? Dneska jsem totiž zkoušel stáhnout hry přímo z PSP, ale neotevřel se obchod, prý chyba připojení, ale připojení bylo na 100% v pořádku. Jsem lama nebo je problém u Sony?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu