Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Metal Gear Solid HD Collection

Peter_King

Recommended Posts

mgs2.jpg

Z letošní E3 jsem se dozvěděl že pro Xbox 360 nám též vyjde Metal Gear Solid. Zatím jsem o tomto projektu neslyšel a tak mě to mile překvapilo že jsem se chtěl o tom podělit i s vámi, ale zároveň se i zeptat o více info.

Zatím vím že na Xbox360 to vyjde na dvou DVD ( http://www.vg247.com/2011/06/07/metal-gear-solid-hd-collection-come-in-two-dvds-for-360-new-shots/ ) a že vyjde v Listopadu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 56
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Tak o tom slyším poprvé, já vím jen že už pár let chystají Metal Gear Solid: Rising...to už budou možná dobré 2 roky zpátky co jsem si o tom četl v časopisu SCORE :)

A ten podle všeho má být také v listopadu http://shop.tiscali.cz/x360-metal-gear-solid-rising-918

Odkaz ke komentáři

No tak promiňte mi pane Phoenixi, ale pardon já do PS sekce prostě nelezu když jsem Xbox360 / PC hráč. A podle mého jsme v Xbox sekci.

Odkaz ke komentáři

Kdysi tu ale byvalo nepsane pravidlo ze multiplatformi hry maji jedno tema at tu v tom neni takovy bordel.Jenze to by nemohli decka do kazde sekce napsat 15 temat ohledne jedne hry typu: Jak mam stahnout Assassins Creed?,proc mi nejede Assassins Creed?,jak mam spustit Assassins Creed? apod.

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Hideo Kojima se na oficiálním PlayStation Blogu rozhovořil o změnách, které čekají vznikající port Metal Gear Solid: Peace Walker z původní konzole PSP na PlayStation 3. "PSP má méně tlačítek než ovladač pro PlayStation 3, takže ovládání hry bylo svým způsobem omezené. Když teď vezmete do ruky DualShock 3, uvědomíte si, o kolik se Peace Walker hraje příjemněji, o detailech jako je vibrování ovladače nemluvě," napsal Kojima. Předělávka hry podle něj obsáhne i lepší textury zvlášť v těch místech, kde se v původní verzi slévaly. Podstatně čitelnější by měl být také text zobrazovaný během hraní. Majitelé původní verze si budou moci přesunout své uložené pozice z PSP a to všechno snad bude platit i pro chystané předělávky Metal Gear Solid 2 a třetího dílu do 1080p HD, samozřejmě s podporou PlayStation Vita - to všechno pod názvem Metal Gear Solid HD Collection vyjde v listopadu pro PlayStation 3.

Spekuluje se také o tom, že předělávka Metal Gear Solid 3 bude zbrusu nově namluvená. To alespoň naznačila Kojima zpráva na Twitteru. "Dnes probíhá přetáčení MGS HD (MGS3), všichni dabéři z MGS jsou tu už od rána," napsal Kojima o víkendu. Jak ale upozornil server IGN, dost možná tím má na mysli jen japonskou verzi hry a ta anglická by tedy stále mohla obsáhnout původní audio.

Kojima v rozhovoru na PlayStationu Blogu také vychválil svůj nedávno představený engine Fox, na němž mají běžet jeho příští multiplatformní projekty. "Momentálně to není engine, který by nějakou konkrétní vlastností zvlášť vystupoval z nabídky na trhu, na tom teprve budeme pracovat."

Převzato z games.cz

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu