Peter_King Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Z letošní E3 jsem se dozvěděl že pro Xbox 360 nám též vyjde Metal Gear Solid. Zatím jsem o tomto projektu neslyšel a tak mě to mile překvapilo že jsem se chtěl o tom podělit i s vámi, ale zároveň se i zeptat o více info. Zatím vím že na Xbox360 to vyjde na dvou DVD ( http://www.vg247.com/2011/06/07/metal-gear-solid-hd-collection-come-in-two-dvds-for-360-new-shots/ ) a že vyjde v Listopadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Tak o tom slyším poprvé, já vím jen že už pár let chystají Metal Gear Solid: Rising...to už budou možná dobré 2 roky zpátky co jsem si o tom četl v časopisu SCORE :) A ten podle všeho má být také v listopadu http://shop.tiscali.cz/x360-metal-gear-solid-rising-918 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter_King Odesláno Červen 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Ještě jsem se dočetl že to budse obsahovat první, druhý a třetí díl což je prostě pro mne nutnost mít. No už se těším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Špatně, bude obsahovat MGS2, 3 a Peace Walker z PSP ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 První díl mě teda mrzí, ten bych si ráda zahrála, ale aspoň něco! I tak to bude mega pařba! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesey Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 a to vse na xbox 360?:-) tak to je svatek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carmine Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 Ano i na 360 i když MGS2 byluž dávno na prvním Xboxu, ale nebyl kompatibilní s novym což byla škoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 Ale zacatek a konec (to nejlepsi z cele serie) to neobsahuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesey Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 skoda skoda, ale i tak sem rad aspon za tohle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 solid snake na xbox?no tomu se mi nechce verit,nejlepsi zprava dne!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Červen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2011 Téma o hře tady už je .... http://console-forum.net/tema/123121-metal-gear-solid-hd-collection-na-ps3-xbox360 ... založeno 3.6.2011 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter_King Odesláno Červen 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2011 Téma o hře tady už je .... http://console-forum.net/tema/123121-metal-gear-solid-hd-collection-na-ps3-xbox360 ... založeno 3.6.2011 No tak promiňte mi pane Phoenixi, ale pardon já do PS sekce prostě nelezu když jsem Xbox360 / PC hráč. A podle mého jsme v Xbox sekci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Červen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2011 Téma o hře tady už je .... http://console-forum.net/tema/123121-metal-gear-solid-hd-collection-na-ps3-xbox360 ... založeno 3.6.2011 To vůbec nehraje roli .... Je tu milion dvacet jiných her, co jsou v sekci PC,PS3 i Xbox360 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Červen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2011 Kdysi tu ale byvalo nepsane pravidlo ze multiplatformi hry maji jedno tema at tu v tom neni takovy bordel.Jenze to by nemohli decka do kazde sekce napsat 15 temat ohledne jedne hry typu: Jak mam stahnout Assassins Creed?,proc mi nejede Assassins Creed?,jak mam spustit Assassins Creed? apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Červen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2011 Kdyby lidi tady na Console Foru nebyli líní a používaly tlačítko hledat pak by se tu nemnožily duplicitní témama ... a nebo tlačítko co je nového ... a ani nemusíš lozit do PS3 sekce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovel Odesláno Červen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2011 kdyby byly v řiti ryby..... :-D každopádně také už jsem o tom četl a masakr už se těším! jen aby to nemělo tak vypr.cane ovladání jako dvojka na prvním xku, to byl šunt(mám jen z nostalgie) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prott Odesláno Červen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2011 Ale zacatek a konec (to nejlepsi z cele serie) to neobsahuje. Nejlepší díl tam naštěstí je (MGS 3). :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter_King Odesláno Červen 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter_King Odesláno Červenec 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2011 Hideo Kojima se na oficiálním PlayStation Blogu rozhovořil o změnách, které čekají vznikající port Metal Gear Solid: Peace Walker z původní konzole PSP na PlayStation 3. "PSP má méně tlačítek než ovladač pro PlayStation 3, takže ovládání hry bylo svým způsobem omezené. Když teď vezmete do ruky DualShock 3, uvědomíte si, o kolik se Peace Walker hraje příjemněji, o detailech jako je vibrování ovladače nemluvě," napsal Kojima. Předělávka hry podle něj obsáhne i lepší textury zvlášť v těch místech, kde se v původní verzi slévaly. Podstatně čitelnější by měl být také text zobrazovaný během hraní. Majitelé původní verze si budou moci přesunout své uložené pozice z PSP a to všechno snad bude platit i pro chystané předělávky Metal Gear Solid 2 a třetího dílu do 1080p HD, samozřejmě s podporou PlayStation Vita - to všechno pod názvem Metal Gear Solid HD Collection vyjde v listopadu pro PlayStation 3. Spekuluje se také o tom, že předělávka Metal Gear Solid 3 bude zbrusu nově namluvená. To alespoň naznačila Kojima zpráva na Twitteru. "Dnes probíhá přetáčení MGS HD (MGS3), všichni dabéři z MGS jsou tu už od rána," napsal Kojima o víkendu. Jak ale upozornil server IGN, dost možná tím má na mysli jen japonskou verzi hry a ta anglická by tedy stále mohla obsáhnout původní audio. Kojima v rozhovoru na PlayStationu Blogu také vychválil svůj nedávno představený engine Fox, na němž mají běžet jeho příští multiplatformní projekty. "Momentálně to není engine, který by nějakou konkrétní vlastností zvlášť vystupoval z nabídky na trhu, na tom teprve budeme pracovat." Převzato z games.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Červenec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2011 Já už jsem si hru dávno předobjednal. Za 540,- Kč z Anglie, jsem si říkal, že to by byla blbost to nevzít :D Jsem na to zvedavy, ale skoda jednicky. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter_King Odesláno Srpen 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2011 Přesně, taky mě tam chybí jednička, která mě zatím ze všech dílů bavila nejvíce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 Tak takové smíšené zprávy, vydani bylo v Evrope odlozeno na únor 2012, ale na druhou stranu bude obsahovat i MGS 1 a 2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nunina Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 Za MGS 1 pokládáte tohle? http://linkrandom.blogspot.com/2011/09/things-i-hate-metal-gear-nes.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 Ne, to není MGS1, ale pouze MG. Btw MGS1 v kolekci sice bude, ale jen jako PS1 ke stažení na PSN. A jen u sběratelské edice, pokud vím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 Tak uz je to venku. 2 DVD. Diky regionu NTSC zatim pro JTAG/RGH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.