onefootman Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 Jen aby to za něco stálo a nebylo to plné chyb...Když to odložili až na únor tak pro to asi meli důvod.- ale stejne si to sosnu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 Škoda, že neudělali i první díl, ale i tak se těším :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 Jen aby to za něco stálo a nebylo to plné chyb...Když to odložili až na únor tak pro to asi meli důvod.- ale stejne si to sosnu :) Na americkém trhu je kompilace k dostání od včerejška, zatímco Evropa si bude muset počkat až do 3. února příštího roku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Listopad 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 no co na to rici, opet s evropou vym.dali, z game.uk. objednavka odlozena na unor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kopy Odesláno Listopad 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2011 je nejaka sance rozjet tu NTSC verzi normal iso na flashlym Xku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Listopad 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2011 takova moznost neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kopy Odesláno Listopad 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2011 sakra, moc bych si zahral MGSko... mno tak holt si budu muset pockat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Listopad 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2011 Nejlepší díl tam naštěstí je (MGS 3). :) Tak pro mně osobně je 3ka nejhorší... Jak už jsem řekl jednička je boží, kdo ji hrál v době vydání a nepoložila ho do kolen tak má srdce jako kámen. 2ka byla pro mně osobně skvělé pokračování, škoda toho Raidena v té době jsem ho ještě moc nemusel. ( což se po 4ce rapidně změnilo ) Nebýt trošku méně emočně vypjatých scén, řadí se pro mně po bok 1ky. 3ka mě nadchla jen podáním džungle, možnostmi léčby a cekovou hratelností, po stránce příběhové prostě nuda... Zato když jsem přinesl domů 4ku to byly orgie :D Hru jsem dohrál jedním dechem, příběh mě nadchnul a jeho zakončení odrovnalo. Pro mně nejspíš nejlepší hra kterou jsem hrál a kdybych si jenom kvůlí ní mněl znovu koupit ps3 tak bych to bez váhání udělal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Listopad 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2011 Pokud 4ka nekomu nepujde ve FSD (fatal error), tak jsem pouzil novej Dash launch 2.26 a uz je po problemech :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter_King Odesláno Prosinec 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2011 Mohu se zeptat jestli je na světě stále jen NTSC release nebo jsem někde přehlédl Pal/free verzi ? Děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Prosinec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2011 Nene PAL verzi jsem taky nikde nezahlédl tak asi ještě není, pokud vůbec bude :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Prosinec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2011 3.2.2012 vychází kolekce v Evropě. Opravdu není problém si to zjistit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter_King Odesláno Únor 1, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2012 Tak co už to má někdo doma ? Jaké jsou pocity ? Já to vyzkouším zřejmě až o víkendu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Únor 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2012 akorát to jdu sosat ale s mým netem si chvilku počkám.. :D a chci se zeptat. jak to spustím na RGH? ty DVD jsou se nahravaji jako dlc nebo to prevedu jak Rage treba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Únor 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2012 normalne to projed v iso2god na 1.dvd je 2,3 a na 2dvd samostatnej dil mel jsem na disku ntsc verzi ale to bude stejny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Únor 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2012 kdyz to tak udelam tak budu mit 2 stejny ikony v fsd ne? prave nevim jestli je to jak rage ze to disky vymeni samo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Únor 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2012 pletes kecky a cecky dohromady rage je jedna hra na vice dvd tohle jsou 3 hdry na dvou dvd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Únor 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2012 No bomba solid snake na xko.Zapl jsem hned druhej dil,nostalgie jak blazen ,ze to nedokazu ani uz skoro hrat.Silene ovladani ale v te dobe originalni a cela hra byla preddobova.Dal jsem si normal obtiznost a to je hardcore jak blazen,vse zvladnot ve stealth,takovou vyzvu jsem nevidel v zadne hre, nove(stare) generace konzol. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rawmen Odesláno Únor 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2012 Jak jste to napálili? Já to napálil jako xgd3 (jako GOW 3 a nového Batmana) a hodilo mi to unsupported disc. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Únor 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2012 No bomba solid snake na xko.Zapl jsem hned druhej dil,nostalgie jak blazen ,ze to nedokazu ani uz skoro hrat.Silene ovladani ale v te dobe originalni a cela hra byla preddobova.Dal jsem si normal obtiznost a to je hardcore jak blazen,vse zvladnot ve stealth,takovou vyzvu jsem nevidel v zadne hre, nove(stare) generace konzol. Zkus si Deus Ex na max obtiznost. Ver mi, ze to radsi pojedes stealth. :D Ja stale cekam nez mi to prijde. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Únor 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2012 Jak jste to napálili? Já to napálil jako xgd3 (jako GOW 3 a nového Batmana) a hodilo mi to unsupported disc. :( mas flash Lt 3.0? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rawmen Odesláno Únor 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2012 To už je zase novej? Moc už to nesleduji jenom hraji. Tak mám nejspíš LT 2.0, jelikož jsem si to nechával flashnout cca 3 měsíce z5. :/ Tak koukám, že když jsem to ráno stahoval ještě rozespalej, tak jsem přehlédl: "Hra Funguje s FW. LT 3" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Únor 3, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2012 Vcera se to resilo v jinem tematu musis prevest iso na LT 2.0 http://console-forum.net/tema/137761-jak-zkonvertovat-lt-3-0-iso-na-lt-2-0-iso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l.trta. Odesláno Únor 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2012 Tak jak se vam HD kolekce libi ??Videjka v Peace Walker ve stylizaci komiksu jsou super.Nekde na netu jsem videl ze ma i obsahovat uplne prvni dva dily MGS ktere vysly na kazetkach ale nikde jsem to tam nenasel...nevite o tom neco vic kde to najit?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter_King Odesláno Únor 6, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2012 Tak už mám dohranou dvojku i trojku a rozjíždím Peace Walker ... mám ale dotaz, asi ve třetí misy jsem našel na zemi pod přístřeškem rukojmí ( takovej týpek svázanej se zavázanýma očima ) on mi radiem prozradil jak ho mam vysvobodit, ale nějak jsem to nezaregistroval a nevím jak na to, tu misy už mám za sebou a znovu jí projíždět nechci, ale jsem si jistej že takovejch rukojmích po misých budu nacházet více tak abych věděl. Díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.