Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Metal Gear Solid HD Collection

Peter_King

Recommended Posts

• Odpovědi 56
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Jen aby to za něco stálo a nebylo to plné chyb...Když to odložili až na únor tak pro to asi meli důvod.- ale stejne si to sosnu :)

Na americkém trhu je kompilace k dostání od včerejška, zatímco Evropa si bude muset počkat až do 3. února příštího roku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nejlepší díl tam naštěstí je (MGS 3). :)

Tak pro mně osobně je 3ka nejhorší... Jak už jsem řekl jednička je boží, kdo ji hrál v době vydání a nepoložila ho do kolen tak má srdce jako kámen. 2ka byla pro mně osobně skvělé pokračování, škoda toho Raidena v té době jsem ho ještě moc nemusel. ( což se po 4ce rapidně změnilo ) Nebýt trošku méně emočně vypjatých scén, řadí se pro mně po bok 1ky. 3ka mě nadchla jen podáním džungle, možnostmi léčby a cekovou hratelností, po stránce příběhové prostě nuda... Zato když jsem přinesl domů 4ku to byly orgie :D Hru jsem dohrál jedním dechem, příběh mě nadchnul a jeho zakončení odrovnalo. Pro mně nejspíš nejlepší hra kterou jsem hrál a kdybych si jenom kvůlí ní mněl znovu koupit ps3 tak bych to bez váhání udělal...

Odkaz ke komentáři

• 3 weeks later...
  • 1 month later...

No bomba solid snake na xko.Zapl jsem hned druhej dil,nostalgie jak blazen ,ze to nedokazu ani uz skoro hrat.Silene ovladani ale v te dobe originalni a cela hra byla preddobova.Dal jsem si normal obtiznost a to je hardcore jak blazen,vse zvladnot ve stealth,takovou vyzvu jsem nevidel v zadne hre, nove(stare) generace konzol.

Odkaz ke komentáři

No bomba solid snake na xko.Zapl jsem hned druhej dil,nostalgie jak blazen ,ze to nedokazu ani uz skoro hrat.Silene ovladani ale v te dobe originalni a cela hra byla preddobova.Dal jsem si normal obtiznost a to je hardcore jak blazen,vse zvladnot ve stealth,takovou vyzvu jsem nevidel v zadne hre, nove(stare) generace konzol.

Zkus si Deus Ex na max obtiznost. Ver mi, ze to radsi pojedes stealth. :D

Ja stale cekam nez mi to prijde. :(

Odkaz ke komentáři

To už je zase novej? Moc už to nesleduji jenom hraji.

Tak mám nejspíš LT 2.0, jelikož jsem si to nechával flashnout cca 3 měsíce z5. :/

Tak koukám, že když jsem to ráno stahoval ještě rozespalej, tak jsem přehlédl: "Hra Funguje s FW. LT 3"

Odkaz ke komentáři

Tak už mám dohranou dvojku i trojku a rozjíždím Peace Walker ... mám ale dotaz, asi ve třetí misy jsem našel na zemi pod přístřeškem rukojmí ( takovej týpek svázanej se zavázanýma očima ) on mi radiem prozradil jak ho mam vysvobodit, ale nějak jsem to nezaregistroval a nevím jak na to, tu misy už mám za sebou a znovu jí projíždět nechci, ale jsem si jistej že takovejch rukojmích po misých budu nacházet více tak abych věděl.

Díky za radu.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu