l.trta. Odesláno Únor 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2012 Čus nemuzete me nekdo poradit jak mam v misi ve ktere mam znicit barikady si nastavit C4??Do mise me to nechce pustit ze ji nemam ale nedari se mi ji dat do inventare s vybavou.Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter_King Odesláno Únor 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2012 Hojte, jak udělám to aby se mi protivníci vzdaly a lehnuly si na zem jako je to v tomhle videu prosím vás ? : http://youtu.be/qNIV6eaIWvs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prott Odesláno Únor 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2012 Jestli si dobře pamatuju, tak je to to samý co ve všech ostatních MGS - příjdeš k nim zezadu (tak, aby tě neviděli) a namíříš na ně. .) Čus nemuzete me nekdo poradit jak mam v misi ve ktere mam znicit barikady si nastavit C4??Do mise me to nechce pustit ze ji nemam ale nedari se mi ji dat do inventare s vybavou.Diky A přidělil si dost lidí do R&D na to, abys mohl tu C4 "vytvořit"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l.trta. Odesláno Únor 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2012 Jestli si dobře pamatuju, tak je to to samý co ve všech ostatních MGS - příjdeš k nim zezadu (tak, aby tě neviděli) a namíříš na ně. .)A přidělil si dost lidí do R&D na to, abys mohl tu C4 "vytvořit"? Jo mel jsem i vic lidi nez bylo potreba a nakonec me pomohlo udelat nepovynou misu jak mas za urcity cas neco pozbirat ci zneskodnit protivniky..po splneni mi vyskocilo ze mi byla udelena C4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Únor 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2012 Dokonale dilo.Mgs 3 nejlepsi dil z HD kolekce,i ta grafika nadherna .Pak je tu slabsi pro me peacewalker coz mi po trojce trosku nesedl a i grafika jde znat ze je horsi.Neznam jinou hru,film,knihu co by dokazala tak vtahnout diky pribehu,Kojima fakt umi.Jinak tyhle tri dily pohromade ,parada.Kez by byla jeste 4 i na xko.U peacewalkera jsem zvedav na monster hunter heh,jinak mgs a mgs2 co byli na kazetkach jsou u mgs 3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Odesláno Březen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2012 Prosím je tady někdo, kdo dohrál MGS: Peace Walker? Potřebuji poradit jak udělat, abych měl úplně celou mother base. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Březen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2012 Peace walker nejhorsi dil,bohuzel jsem to vzdal po par hodinach ,hodne stereotypni,jde citit ze to je proste psp skoro mini hra(na psp to mozna bylo fajn na xbox/ps3 se to nehodi).Nema to koule jako jiny dily metal gear.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.