Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Metal Gear Solid HD Collection

Peter_King

Recommended Posts

• Odpovědi 56
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Jestli si dobře pamatuju, tak je to to samý co ve všech ostatních MGS - příjdeš k nim zezadu (tak, aby tě neviděli) a namíříš na ně. .)

Čus nemuzete me nekdo poradit jak mam v misi ve ktere mam znicit barikady si nastavit C4??Do mise me to nechce pustit ze ji nemam ale nedari se mi ji dat do inventare s vybavou.Diky

A přidělil si dost lidí do R&D na to, abys mohl tu C4 "vytvořit"?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jestli si dobře pamatuju, tak je to to samý co ve všech ostatních MGS - příjdeš k nim zezadu (tak, aby tě neviděli) a namíříš na ně. .)

A přidělil si dost lidí do R&D na to, abys mohl tu C4 "vytvořit"?

Jo mel jsem i vic lidi nez bylo potreba a nakonec me pomohlo udelat nepovynou misu jak mas za urcity cas neco pozbirat ci zneskodnit protivniky..po splneni mi vyskocilo ze mi byla udelena C4

Odkaz ke komentáři

Dokonale dilo.Mgs 3 nejlepsi dil z HD kolekce,i ta grafika nadherna .Pak je tu slabsi pro me peacewalker coz mi po trojce trosku nesedl a i grafika jde znat ze je horsi.Neznam jinou hru,film,knihu co by dokazala tak vtahnout diky pribehu,Kojima fakt umi.Jinak tyhle tri dily pohromade ,parada.Kez by byla jeste 4 i na xko.U peacewalkera jsem zvedav na monster hunter heh,jinak mgs a mgs2 co byli na kazetkach jsou u mgs 3.

Odkaz ke komentáři

• 3 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu