Achrisoofa Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 Chci se zeptat jestli nevýte proč mi wifi ukazuje not supported když se na ni chci připojit na ps3 a notebooku jde normálně a ostatní wifi mi v psp jdou taky normálně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 špatný šifrování,změn na WEP..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Achrisoofa Odesláno Červen 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 A jak se to dá změnit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bindiz582 Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 mam ten samy problem zmenil jsem na wep ale porad neni podporovana, mam zyxel p-600 series nevite co s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2011 zkus dát wpa nebo pokud to je router se standardem n tak zkus nastavit standard b Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Achrisoofa
Chci se zeptat jestli nevýte proč mi wifi ukazuje not supported když se na ni chci připojit na ps3 a notebooku jde normálně a ostatní wifi mi v psp jdou taky normálně.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.