Achrisoofa Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 7, 2011 Chci se zeptat jestli nevýte proč mi wifi ukazuje not supported když se na ni chci připojit na ps3 a notebooku jde normálně a ostatní wifi mi v psp jdou taky normálně. Citovat
0 FxR Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 7, 2011 špatný šifrování,změn na WEP..... Citovat
0 Achrisoofa Odesláno Červen 7, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Červen 7, 2011 A jak se to dá změnit? Citovat
0 bindiz582 Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 7, 2011 mam ten samy problem zmenil jsem na wep ale porad neni podporovana, mam zyxel p-600 series nevite co s tim? Citovat
0 Martin2412 Odesláno Červen 7, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 7, 2011 zkus dát wpa nebo pokud to je router se standardem n tak zkus nastavit standard b Citovat
Otázka
Achrisoofa
Chci se zeptat jestli nevýte proč mi wifi ukazuje not supported když se na ni chci připojit na ps3 a notebooku jde normálně a ostatní wifi mi v psp jdou taky normálně.
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.