Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Duke Nukem Forever -RF

=Trolik=

Recommended Posts

Tak a je to venku, prikladam info, jedna se o rls od COMPLEX.

Checking for updates to abgx360.dat...

Server file abgx360.dat no newer than local file - not retrieving

C:\Duke.Nukem.Forever.XBOX360-COMPLEX\cpx-duke\cpx-duke.dvd needs to be fixed

C:\Duke.Nukem.Forever.XBOX360-COMPLEX\cpx-duke\cpx-duke.dvd was fixed

Checking Game

ISO: "C:\Duke.Nukem.Forever.XBOX360-COMPLEX\cpx-duke\cpx-duke.iso"

Size: 7838695424 bytes

Files in ISO: 1010, Folders in ISO: 56

Total bytes used: 6133200025 (84.03%)

Game appears to have random padding

Checking default.xex

Original PE Filename: default.exe

Original PE Timestamp: 2011/05/06 01:21:19

Game Name: Duke Nukem Forever

No Avatar Awards

Achievements: 50 Achievements totaling 1000 Gamerscore

XEX CRC = 64C081DA

XEX Media ID: 062F5291A48F4145C346059C-634BFDA4

Region Code: 0xFFFFFFFF

Region Free!

Checking SS

Timestamp of Authoring: 2011/05/06 00:00:00

Timestamp of Mastering: 2011/05/16 21:17:16

SS Version: 1

SS CRC = 990F1315 (RawSS = 06870EE2)

SS Media ID: 062F5291A48F4145C346059C-634BFDA4 (matches game)

SS looks valid

Checking DMI

Timestamp of Authoring: 2011/05/06 00:00:00 (matches SS)

DMI CRC = 3C697D03

DMI Media ID: 062F5291A48F4145C346059C-634BFDA4 (matches game)

DMI looks valid

Checking PFI

PFI CRC = E18BC70B

PFI matches known data (10th - 11th Wave)

Video partition found

Video CRC = BA47FD12 (V0 = DD2BCA74, V1 = DFEFC0BF)

Video partition matches known data (11th Wave)

Basic Stealth check passed!

Starting Verification

Looking for 990F131564C081DA.ini in the online verified database

There is no verified rip of this Xex/SS combination in the online database

Failed to find a verified ini file for this Xex/SS combination

Verification failed

Starting AutoFix

Looking for Xex_64C081DA.ini in the online verified database

There is no verified rip of Xex CRC 64C081DA in the online database

Failed to find a verified ini file for this Xex

AutoFix Failed, Stealth is still unverified

Comparing L1 Video on L0 to L1 Video on L1... SplitVid is valid

-----------------------------

Wave 11

no AP 2.5

No dash update

:bash::bash:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak teď sem to hrál tak půl hodinky ale zatím mě to teda moc nepřesvědčilo, čekal jsem něco ve stylu serious sama ale to se zatím nekoná. Věčný načítání mě taky leze na nervy, i na grafice je vidět že je pár let pozadu takže dojem ze hry to trochu kazí. Doufám že se hra co nevidět pohne a bude to přesně to co jsem čekal, pořádná řežba :D

Odkaz ke komentáři

Nevim co jsem od toho čekal, ale byl jsem na to natěšenej, furt jsem aktualizoval weby jestli už to někdě neni a jsem trochu stoho v rozpacích. Líběj se mi "minihry", jízda autem na ovládní pomocí ovladače, nebo když vás to změnší, pití piva či posilování taky fajn, ale něco mi u toho chybí, né že by mě to vůbec nebavilo, ale na prdel jsem si stoho taky nesednul.

Odkaz ke komentáři

Mě ta hra přijde hlavně hrozně oldschoolová. V tom dobrým slova smyslu. Zvuky, herní mechanismy, bossové, ale i kontroverznost mi připomínají hraní v roce 96 - 01, což mi nevadí, aspoň ta hra neni jako všechny ostatní současné - na jedno brdo. Tím nechci říct, že nejsem pro pokrok, všechno se musí hýbat, ale z tohoto nasávám tu atmosféru starýho hraní a to se mi líbí. Méně kvalitní textury jsou negativem, ale vývoj trval opravdu dlouho a textury byly připravené asi už docela dávno. Tato hra zřejmě nebude trhat žebříčky prodejnosti, ale fanoušky série snad neurazí.

Odkaz ke komentáři

tak před chvilkou jsem narazil na info, že duke je venku. tak to potahám(banán už mám :-D ) každopádně se těším. Podle videí to vidím v poho. Podle ohlasů moc ne. Bohužel dám jen sám na sebe. Nejsem posedlej vybroušenou grafikou a bůhví čím, dokážu si zahrát i x let starou hru a mezi takovými jsou defakto všechny mé top. No uvidíme až po nějaké té hodině co budu hrát. Kdo měl pravdu :-D

Odkaz ke komentáři

héééj chlapi, tohle je prostě oldskool hra, mě třeba baví kutit ty ♥♥♥♥♥inky, jako hned na začátku v jeho vile, jsem zhasnul světla a holky na mě že se bojí tmy a že hrát ve tmě si budem potom :D a pak jsem šel dále dolů a tam nějaký můj fanošek jako na speedu začal chrlit věty a pak sebou prásknul na zem, nebo nahodím generátor a UI mi řekne: you really know, how to girls turn on :D nebo na hajzlíku počmáraná boční stěna - obrys ženské hlavy a v puse díra, se kuknu dírou a tam číča, čekala na něj a tak ho tam Duke strčí a ona směle kouří :D prostě brutál.

jinak hra jak už někdo zmiňoval, fakt jak z období prvního duka, ale ty šílenosti okolo jsou prostě drsnost :)

Odkaz ke komentáři

Pro mě skvělá hra, vtip a Dukovy hlášky jsou super. Grafika je kýčovitě barevná, tak jako v prvním dílu. Pravda, už je zastaralá ale to vůbec nevadí. Škoda nezůstal zde systém lékarniček a medkitů. Steroidy a to ostatní zůstalo. Nebude to taková pecka jako první díl, ale není to rozhodně špatná hra. Vzpomínám na to jak jsem hrál původní hru, před 15ti lety. Duke lives on ;-)

Odkaz ke komentáři

čus, stahoval jsem complex, při spuštění chce abych updatoval jinak si hru nezahraju. Je možné si ji updatnout bez toho aby se mi posral flash? Díky

Po mě to teda nic nechtělo, žádný update... a mam taky verzi od COMPLEX...flash mam LT+ a DB 12625

Odkaz ke komentáři

Teda musim říct je to dost velká kravina :D čekal jsem něco jinýho :D pořád všude jenom samý mimozemšťani a střílet ne jejich lodě :D

Ty mluvíš, jako by jsi nehrál předešlej díl, tam taky pořád samí mimozemšťani a dokonce ani na ty lodě jsi nestřílel :D

Mě se hra líbí, je to prostě duke a zase mě to do sebe táhne tím jednoduchým příběhem a příjemnou hratelností. Navíc, hrozně se mi líbí level design. Grafika zastarává, ale co na tom, občas to praští do očí, když hru spustím, ale pak už si užívám jenom hratelnost a příběh (they shouldnt take all the babes :)). Není to jako moderní hry (možná až na CoD, kde se taky pořád střílí ti stejní lidi a je to ještě víc jeden dlouhej tunel), ale od Duka bych to ani nechtěl. Sednu si, mozek dám na nižší otáčky a užívám si zase jako malej kluk zabíjení jednoho emzáka za druhým a strkaní vlastního zadku do kopírky :)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu