rockyzz Odesláno Listopad 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2011 Tak a je to doma.......jsem na to zvedavy, zklamat to rozhodne nemuze :) Máš normal nebo collectorku? Já se chystám na collectorku, ale ještě si chvilku počkám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2011 Normal ale s gamu, coz obnasi hezci baleni, nejaky ingame bonusy a vyber ze soundtracku, collectrorku se mi moc nechtelo kupovat, za ty prachy to nic extra neni..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart777 Odesláno Listopad 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 a mám to za sebou super hra ale na to že se to jmenuje Revelations tak to neodhalilo všechno :D spíš otevřelo x dalších otázek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 Napiš mi do spoileru co to prozradilo a co to otevřelo pls :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 a mám to za sebou super hra ale na to že se to jmenuje Revelations tak to neodhalilo všechno :D spíš otevřelo x dalších otázek Tak alespon, ze se to uplne nevzhledlo v Lostech :) Trosku jsem cekal, ze to nezodpovi vse, respektive vyvstanou nove otazky, aby meli co nachystat pristi rok do tretiho dilu..... Jnak jak dlouho jsi to hral Barte? Ja jsem si to chtel vcera na chvilku pustit a nakonec jsem u toho zkejsnul cely den........A rekl bych ze jsem porad jeste hodne na zacatku......a zatim mi to prijde super...... Jediny co me zatim extremne stve je dobyvani doupat, protoze kapitan muze utect (nepamatuju si ze by to bylo v brotherhoodu) a to se pak musite vratit dalsi den, a v te mestske zastave se mi ten kapitan strasne blbe hleda, takze jeden den jsem uz trikrat zkousel bez uteku :D Jinak bomby, den defense i hookblade mi prijde vazne fajn a i konstantinopol je super, ikdyz italie je italie.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart777 Odesláno Listopad 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 No jak si my psal na večír tak sem pak u toho skejsnul do půl 3 ale mám projitej jen hlavní příběh ale ještě mi chybí za Desmonda ale to je strašná psychárna :D Podle mě to zoodpovědělo nula celá nic :D ale až to dohraješ tak konečně uznáš že Altair nebyl bezcharakterní :D Když chceš zabít toho kapitána tak stačí vyvolat v tom červeným čtverci nějakou bitku a pak počket u těch dveří kam leze To bránění mě nebaví... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 ¨Jo to jsem si taky rikal.....jinde jsou vpohode, ale zrovna ten jeden mi furt zdrha :D No na altaira jsem zvedavej, moc prostoru asi nema, jeste jsem s nim nehral....... A jakdlouho si to delal bartiku? Ten hlavni pribeh, ja teda zase dopadl jak u brotherhoodu a mam potrebu vsechno zkupovat, takze si zase jen bloudim mestem a delam p_cu....no alespon to vydrzi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart777 Odesláno Listopad 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 takovejch 18 hodin ale těch 6-7 se si jen běhal po městě, a taky nakupoval ale bránit ty assasinský skrýše mě nebaví takže mám problém abych všechno vlastnil za Altaira je tam 6 krátkejch sekvencí ale hodně to vypoví o ději mě spíš zajímá kam to směřuje protože poslední scéna byla zajímavá a otevřená mám v plánu z toho dostat co nejvíc géček ale teď se musím věnovat něčemu jinýmu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 A co MP? Je tam nějaká big inovace oproti Brotherhoodu? Já totiž moc fanda SP v AC nějak nejsem, ikdyž asi o hodně přicházim. Takže se hrozně těšim jen na ten MP spíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 Zvlastni, ze nekdo kupuje AC kvuli MP, protoze SP bylo vzdy tahakem serie (respektive byla donedavna jedinou naplni AC) a podle me je opravdu kvalitni (ted nemluvim ani tak o ACB a ACR jako spis o AC2 a pripadne AC1)..... Me teda nenapadli jeste ani jednou a to jsem parkrat mel ten awarness plnej, trosku me stve zmena toho systemu, zadny plakaty a navic se ti pricita ctvrtina ukazatele za kazdy koupeny obchod..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Listopad 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 Jak to je s těma najatýma Assasináma. Mám jich 10 , není to zbytečné ? Protože vždycky mi přijdou na pomoc max. 3. Dají se nějak přivolat všichni ? Já totiž začal hlavně na začátku přebírat ty jejich území , kupovat obchody , dosahovat viewpointů. A tak mě pořád nabaví se přesouvat po celé mapě abych pak bránil své území... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 Zbytecny to neni, stejne muzes vzdycky privolat maximalne tri, ted nevim jak jsou ty pocty, ale za jednoho mas jeden bar pak myslim druhy za 3. assasina a 3. bar snad. za pateho, nejsem si jisty, ale pres tri to nejde (teda v brotherhoodu neslo, pochybuju ze to tady nejak upravili)...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart777 Odesláno Listopad 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 A co MP? Je tam nějaká big inovace oproti Brotherhoodu? Já totiž moc fanda SP v AC nějak nejsem, ikdyž asi o hodně přicházim. Takže se hrozně těšim jen na ten MP spíš. Abych ti pravdu řekl tak sem ještě MP nezkoušel není na to čas Desi ty plakáty chybí ale furt můžeš podplácet nebo tak chodí takovej špejd a toho odpravit a je půlka pryč a když zabereš templářský území tak zaútočí na tvoje a pak letíš přes půl mapy abys ho ubránil Resi těch assasínů mám ještě víc jakmile se dostane na poslední úroveň posílám ho do zabranýho města aby hlídal a nabírám nový a jestli sem se dobře díval tak když jich 10 vytrénuješ jak se ti tam objevuju ten speciální trénink tak je za to ajch a myslím že když máš pod ukazatelem 3 ty obdelníky a všechny máš u sebe tak ti jich na pomoc přijde 5, 3 jdou za tebou a dva to ostřelujou s kušema ze střech... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 Jo to vim, ze se da takhle ty "hledanosti" zbavit, ale osobne jsem mel nejradsi plakaty, ikdyz chapu, ze ted to funguje trochu jinak......kazdopadne nabirani za kupovani podniku, to je fakt pekna blbost......to si to clovek fakt musi porad hlidat a to je pekny oser.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart777 Odesláno Listopad 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 já už to pak ignoroval sem běhal s celým červeným, s tou výstrojí co máš na konci a bombama tě těžko zabijou ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 Nemate nekdo edici z jrc? jsou tam nejake ingame bonusy, nejaka nahrocena super zbroj, ale netusim jak se k ni dostanu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Listopad 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 Já prostě chci ovládat a mít projeté celé uzemí :) Oser to je , ale aspoň si tu hru užiju do detailů , protože pak budu litovat , že jsem ji projel tak rychle. Jsem docela na začátku a zatím mám přiděl 8000 za 20 minut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 Mam to stejne, oser ale je, ze to funguje tak blbe, kdyz to v predchozich dilech fungovalo, aniz by to bylo tak blbe :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Listopad 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2011 Co funfuje blbě ? Mě to takhle náhodou baví. Posledních 5 hodin jsem nemusel území bránit vůbec. Naopak jsem si vytrénoval Assasiny , kteří ty veže budou hlídat sami , takže postupně se o ně ani nebudu muset starat vůbec. Můj income už se zvýšil na 14 000... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2011 Resim tu hledanost, tady uz jako awarness, nevzpomenu si jak se to jmenovalo driv, ale fungovalo to jinak a podle me lip, ikdyz chapu, ze to vzhledem k okolnostem museli zmenit...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZOL3ND3R Odesláno Listopad 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2011 Dneska jsem to dohrál taky a jeto asi nejlepší díl :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZOL3ND3R Odesláno Listopad 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2011 Jak to je s těma najatýma Assasináma. Mám jich 10 , není to zbytečné ? Protože vždycky mi přijdou na pomoc max. 3. Dají se nějak přivolat všichni ? Já totiž začal hlavně na začátku přebírat ty jejich území , kupovat obchody , dosahovat viewpointů. A tak mě pořád nabaví se přesouvat po celé mapě abych pak bránil své území... Stačí mačkat přivolání assassinu a přivolaš jich myslim 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Listopad 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2011 Ještě se chci zeptat na to vysílání Assasinů do jiných měst... Dá se některé město tak zařídit , abych už je tam nemusel posílat ? Obsadil jsem Atény , ale stejně tam pořád , co chvili posílam Assasíny , ale přijde mi to k ničemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Novys106 Odesláno Listopad 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2011 tak čtu že je to pecka...tak si assasin nadělim k vánocům :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart777 Odesláno Listopad 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 Ještě se chci zeptat na to vysílání Assasinů do jiných měst... Dá se některé město tak zařídit , abych už je tam nemusel posílat ? Obsadil jsem Atény , ale stejně tam pořád , co chvili posílam Assasíny , ale přijde mi to k ničemu. jo stačí si tam vytrénovaný assasíny poslat na stálo max 5 do jednoho města Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.