Umberto Odesláno Listopad 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 tak čtu že je to pecka...tak si assasin nadělim k vánocům :D taky ho dám asi pod stromek, teď je toho stejně tolik , že nevím co dřív:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZOL3ND3R Odesláno Listopad 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 jo stačí si tam vytrénovaný assasíny poslat na stálo max 5 do jednoho města To ani nevim že to jde.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Listopad 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 Jsou tam taky "šplhací mise" jako byli ve dvojce ty tomby? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart777 Odesláno Listopad 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2011 ZOL3ND3R: normálně si vybereš město který už je pod tvojí kontrolou a zmáčkneš x, je tam psaný něco jako manager assasín nebo nějak tak objeví se tam kde si můžeš a 5 assasínů přesunout do toho určitýho města Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukiiiiiiin Odesláno Listopad 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2011 tak,dohrál sem to a musím říct,že to byl hodně dobrý díl... lituju toho,že sem si to neužil ještě víc,ezio mi bude chybět:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZOL3ND3R Odesláno Listopad 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2011 Bart777 :díky :) a to je tam dám na dobro?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZOL3ND3R Odesláno Listopad 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2011 Jsou tam taky "šplhací mise" jako byli ve dvojce ty tomby? Jsou tam a jsou dosti luxusní.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Listopad 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2011 posbíral jste někdo všechy ty animus kostičky ? Díky kterým se Vám otevírají ty sloupky ? Tím se nějak více dozvím o příběhu Desmonda nebo je to jen něco navíc ? Nechci totiž hodiny běhat po městě ,když to ani není ukázané na mapě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Listopad 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2011 jednoznacne nejzabugovanejsi dil ze vsech,.Nevim cim to ale co krok to nejaka chyba,to trosku kazi dojem.A ti vojaci v maskach,souboje snimi to je nekdy hodne vtipnej boj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZOL3ND3R Odesláno Listopad 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2011 mne občas zůstavají vojáci půlkou těla ve střeše..:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dave.wayne Odesláno Listopad 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2011 Zdravim mam dotaz na to jak ve hre aktivuji eagle ten pohled abych odhalil nepratele...vzdy sem hral assasina na pc a ted to zkousim na xboxu ktery mam sotva tyden ,tak nejsem na ovladani moc zvykly a pise mi to na ovladaci ze mam zmacknout Ls ale to jak si neni :D diky za pomoc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovicky Odesláno Listopad 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2011 zmáčkni levý hříbek!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2011 Pletu se nebo to bylo v ostanich hrach jinak? Mam pocit ze jo a tohle mi osobne moc nevyhovuje, clovek se musi zastavit aby eagle eye spustil...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart777 Odesláno Listopad 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2011 v předchozích dílech to byl Y Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2011 Coz bylo mnohem praktictejsi, ikdyz ted si Y ukrojil vic funkci, takze to chapu..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukiiiiiiin Odesláno Listopad 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2011 teď je to ovládání lepší,teda aspoň pro mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Listopad 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2011 to je euforie ten konec.Chci aby se mi prehraval pribeh ezia a altaira po celou dobu.Proc uz to muselo skoncit :(.nejlepsi herni serie vsech dob.tolik skvelych napadu v kazdem dile.Tahle hra je zivot !!!) Asi si dam vsechny dily odznova.bravo ezio! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukiiiiiiin Odesláno Listopad 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2011 souhlas,nejlepší hra co sem kdy hrál a ezio je kapitola sama pro sebe,jak sem viděl tu jeho smrt,tak mi bylo jako by mi zemřel dobrý kámoš:( taky si to dávám celé odznova a pokud možno snažím si to co nejvíc užít:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2011 Spoiler ti nic neříká? :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukiiiiiiin Odesláno Listopad 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2011 a co s ním? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinie Odesláno Listopad 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2011 technická :D jakto, že jablko je [celou tu dobu v altairově knihovně], když se objevuje ve dvojce i v brotherhoodu a EZIO ho ukryl v colosseu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DSmaster Odesláno Listopad 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2011 technická :D jakto, že jablko je [celou tu dobu v altairově knihovně], když se objevuje ve dvojce i v brotherhoodu a EZIO ho ukryl v colosseu? Ja bych řekl že jich asi bude víc :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukiiiiiiin Odesláno Prosinec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2011 mám takový menší problém u ac2,dodělal jsem sekvenci 11 a zničehonic mě to hodilo do sek 14,12 ani 13 nejdou.. nevíte někdo proč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Prosinec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2011 for lukin:tys videl jak ezio zemrel?to asi asi jediny :D....teda pokud si videl film ac embers,tam si stari uz vzalo svoji dan. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukiiiiiiin Odesláno Prosinec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2011 for lukin:tys videl jak ezio zemrel?to asi asi jediny :D....teda pokud si videl film ac embers,tam si stari uz vzalo svoji dan. však jo,sem si to stáhl z uložto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.