sisbin Odesláno Prosinec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2011 zdravím assassini, chci se zeptata, dá se nějak ovlivnit aby mi templáři neustále nenapadali moje pevnosti které jsem předtím po zabiti kapitána získal...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2011 Da, musis si vytrenovat assassina a pak ho v denu priradit jako den leadera, splnit dve mise aby se zacvicil (myslim ze musi byt na patnactym lvl aby to slo) a pak uz ten den templari nikdy nejde dobyt, dnes jsem cely den stravil jen nad cvicenim assassinu abych ochranil vsechny deny :D Jinak mise za desmonda jsou super, skoda ze jsou tak kratke a jejich tak malo, hlavne se mi libilo, ze to krasne poodkrylo desmondovu minulost, z ktere jsem byl lehce prekvapeny..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slachta8 Odesláno Prosinec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2011 mám takový menší problém u ac2,dodělal jsem sekvenci 11 a zničehonic mě to hodilo do sek 14,12 ani 13 nejdou.. nevíte někdo proč? Viděl jsem že se dají koupit na live,tak to asi tak ma být :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukiiiiiiin Odesláno Prosinec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2011 no to je super teda:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LelekCZ Odesláno Prosinec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2011 Hele nemohl by mi někdo poradit s tím jak bráním tu svoji budovu? Vždy když mi tam přijede ten kanón tak mně probourá všechno a i když do něj použiji i ty kanony tak mu to ubere strašně málo :( Nemáte někdo nějaký triky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukiiiiiiin Odesláno Prosinec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2011 na střechách mít co nejvíc střelců s puškou,dělat záterasy a pak jen do něj střílet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2011 Me prijde ze u tech tower defense zalezi hodne i na rozlozeni toho daneho mista, nekde to jde vpohode, nekde to proste ubranit snad ani nejde :D Stejne je i jednodussi si to nechat prebrat a pak si to vzit zpet.....nebo si to locknout den leadery :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinie Odesláno Prosinec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2011 já to dělal vždy tak že sem si hned na začátku postavil barikádu s dělem a hned ji dvakrát upgradoval...pomáhal jsem si sám tim bombardováním a střelou ze skryté zbraně a postupně na střechy přidával assassíny s puškama...pak přidal ještě jednu barikádu s dělem a vždycky sem to ubránil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Prosinec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 chci se zeptat, jestli je potřeba k hrení MP online pass nebo tak něco, jdem mi o to kdybych si koupil bazarovku, jestli to musím dokoupit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 Mam pocit, ze ubisoft uz ma taky nejaky tenhle ubi pass ci co, po me ho to chtelo, ale MP v ACR jsem jeste nehral, takze zarucit to nemuzu...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Prosinec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 Zeptam se, zrovna dohravam dvojku Assassina, kdyz budu pote pokracovat dale, je mozne nejak pouzit save postavy nebo clovek musi zase delat vse od zacatku? Mam tim na mysli napriklad schopnosti. Diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Prosinec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 vše od záčatku, bohužel, ale je to jinak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Prosinec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 Diky, verim, ze je to jinak, ale celkem je skoda, ze s tim trosku tvurci nepocitali a uz jsem 2x nadupal svoji postavu a opet pojedu 2x od zacatku jako naprostej amater assassin :-) vše od záčatku, bohužel, ale je to jinak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Prosinec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 o to je to zábavnější, než kdyby jsi přišel k hotovýmu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 No ale pribehove to funguje, navic v revelations nemusis cekat napriklad na to, aby si mohl skakat kam si chtewl jelikoz mas hookblade.....v revelations jsem umel celou hru vse co jsem potreboval a prisel jsem si jako king i s velmi malym zdravim ktere se odviji od zbroje.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Prosinec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 No ale pribehove to funguje, navic v revelations nemusis cekat napriklad na to, aby si mohl skakat kam si chtewl jelikoz mas hookblade.....v revelations jsem umel celou hru vse co jsem potreboval a prisel jsem si jako king i s velmi malym zdravim ktere se odviji od zbroje.... Jo, tak tyhle schopnosti ti zůstavají z předešlých dílů, ale výzbroj, prachy, assasini atd... musíš stejně začít od začátku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukiiiiiiin Odesláno Prosinec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 Jo, tak tyhle schopnosti ti zůstavají z předešlých dílů, ale výzbroj, prachy, assasini atd... musíš stejně začít od začátku... to by byla dost nuda,mít už všechno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 Jo, tak tyhle schopnosti ti zůstavají z předešlých dílů, ale výzbroj, prachy, assasini atd... musíš stejně začít od začátku... Tak logicky, nove mesto nove hroty, prijde mi to i logicke, zakladas nove bratrstvo, v Brotherhoodu ztracis prijmy i vyzbroj, protoze ti vybombardujou sidlo a v REvelations se s nicim vydavas do konstantinopole, nereknu kdyby to bylo rpg a mel si vylozene nejake skilly ktere bys upgradoval ale ta vybava je celkem opodstatnena :) Kazdopadne v Revelations jak jsem psal si neni na co stezovat, vse umite a mate vpodstate od zacatku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Prosinec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 Tak logicky, nove mesto nove hroty, prijde mi to i logicke, zakladas nove bratrstvo, v Brotherhoodu ztracis prijmy i vyzbroj, protoze ti vybombardujou sidlo a v REvelations se s nicim vydavas do konstantinopole, nereknu kdyby to bylo rpg a mel si vylozene nejake skilly ktere bys upgradoval ale ta vybava je celkem opodstatnena :) Kazdopadne v Revelations jak jsem psal si neni na co stezovat, vse umite a mate vpodstate od zacatku :) Ale o to jemu šlo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 O co? Ze nebude mit vybavu? Na to se tu uz odpovedelo a ja jen dodal, ze to v te hre logicky funguje, nereknu kdyby umel ezio delat jeden premet za druhym a ted by to neumel a musel se to naucit (nebo neumel protoze uz je dedek), ale takhle to holt funguje spravne, ikdyz to vite, ze bych rad treba takovou eziovu zbroj, kterou jsem si poctive "vyhral" v brotherhoodu, ale tohle prenaseni savu atd. to praktikuje snad jen ME zatim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LelekCZ Odesláno Prosinec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 chci se zeptat, jestli je potřeba k hrení MP online pass nebo tak něco, jdem mi o to kdybych si koupil bazarovku, jestli to musím dokoupit. Ano vyžaduje to ubisoft online pass takže to budeš muset dokoupit :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Prosinec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 Diky vsem za info a postrehy :-) Jsem rad, ze Ezio aspon neco umi, slo mi hlavne o ty schopnosti (vyjadril jsem se mozna ne uplne jasne), ano, ze nebudu mit komplet vyzbroj, penize, atd, to jsem cekal, jen mi slo o to, aby to nebyl zase takovej mrzak, kterej neumi ani poradne skakat nebo treba uskocit :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Prosinec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2011 Brotherhood, Revelations a v podstatě už 2ka maj oproti prvnímu dílu obrovskou výhodu - skilly jsou už od začátku (u dvojky se musí počkat na ten výcvik tušim), né jak v jedničce že první 4 mise uměl altair jenom řezat hlava nehlava a běhat plus poskočit. Jenom to brnění si teda mohl nechat. A co mi přijde ujetý je že od tak 2. sekvence mam v revelations ty nejlepší zbraně , netušim jak se jmenujou ale jedno je myslim Yusufuv meč a druhý nějaká dýka, jsou v assassinskym doupěti a odemknou se nevim jestli postupem v příběhu nebo jinou činností. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LelekCZ Odesláno Prosinec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2011 Brotherhood, Revelations a v podstatě už 2ka maj oproti prvnímu dílu obrovskou výhodu - skilly jsou už od začátku (u dvojky se musí počkat na ten výcvik tušim), né jak v jedničce že první 4 mise uměl altair jenom řezat hlava nehlava a běhat plus poskočit. Jenom to brnění si teda mohl nechat. A co mi přijde ujetý je že od tak 2. sekvence mam v revelations ty nejlepší zbraně , netušim jak se jmenujou ale jedno je myslim Yusufuv meč a druhý nějaká dýka, jsou v assassinskym doupěti a odemknou se nevim jestli postupem v příběhu nebo jinou činností. Podle mého bych stejně řekl že v AC nikdy nešlo o to jaké máš zbraně takže mi to přišlo docela jedno kdy jaký zbraně dostanu stejně používám hlavně hidden blade :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2011 Jj, taky si myslim ze je to vicemene jedno, nikdy jsem nepocitoval, ze by tahle daval treba mnohonasobne vetsi damage ci tak.....hidden blade je nejlepsi a s eziem by clovek dokazal nekoho umlatit i vetvi :) Jen doufam, ze v AC budou souboje vic dynamictejsi, pred ACR jsem dost hral noveho batmana a tam je ten soubojovy system ginalni, pak jsem zacal hrat ACR a ze zacatku jsem se musel az smat jk jednoduse, hloupe a hlavne pomalu to vypada......trosku mi to pripominalo legendarni scenu z SW:EotS, kde prijde par jediu na palpatina a ten vyskoci, trikart pichne a vsichni lehnou :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.