Bart777 Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 to slysim poprve ze je to konec serie!je to konec eziova pribehu,nic vic. Nemusíš mě chytat za každý slovo ;) pro mě série= AC,AC2,ACB jasný nic víc nic míň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart777 Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 Tak, tady další gameplay: http://www.gametrailers.com/video/e3-2011-assassins-creed/715408 Ten ale není novej jestli se nepletu tak to je z tý představovačky Ubisoftu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 Presne tak, rocky zaspal :D A to me s podobnou veci buzeroval, krata se obratila :D Jak je to s tim Desmondem....mel jsem za to ze se ho dockame i v trojce ale posledni dobou se v mediich objevuje informace ze to tak nebude....to jsem z toho jelen :D A tady mate obrazek chystane Animus edice....ta encyklopedie vypada sakra lakave.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sibrand Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 Nevim jak vám, ale mě Ezio přirostl k srdci mnohem víc než Altair. Asi to bude tim, že Eziův příběh je od začátku (od narození :D). Ale i tak se na Altaira těšim a doufam, že tam teda budou odhalený všechny ty nezodpovězený otázky, jak slibujou autoři. To Desmond: ta encyklopedie vypadá fakt dobře, nevíš jestli se tahle edice bude prodávat i v ČR? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 Doufam ze bude..... Tak v tom byla dvojka oproti jednicce tak "prelomova"....Ezio je proste stokrat vetsi sympatak plus se dockame vlastne jeho kompletniho zivotniho pribehu, takze o to vic priroste k srdci, me osobne se s nim bude loucit tezko.....a bude tezke ho ve trojce prekonat lepsim hrdinou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart777 Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 Předběžnou cenu náhodou nevíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sibrand Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 Ještě jsme dneska s kámošema řešili to, že Ezio musí mít nějáký dítě, protože jinak by Desmond nemohl být jeho potomek. Doufam, že o tom v Revelation taky bude nějáká zmínka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 Netusim Bartiku...... no dite mit musi, ale tezko rict zda se dockame zminky o nem.......na druhou stranu je ezio uz slusny dedek, tak by ten potomek mohl byt dospely... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sibrand Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 Jn, každopádně se na to těšim jako malej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 Kdo z fandu AC serie ne :) Jinak nejvic zvedavej jsem na ty Demondovi ?animusi? "halusky" z traileru.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 Mē příbēh skoro vůbec ani nijak moc neláká, ale multak - ten zbožnuju!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sibrand Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 JJ, mulťák mě taky v AC:B dost chytl, doufam že v Revelations bude ještě lepší a promakanější :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 Mē příbēh skoro vůbec ani nijak moc neláká, ale multak - ten zbožnuju!!! To me MP pustilo rychle, na MP mam jine hry :) U AC se tesim hodne na pribeh, preci jen od dvojky to stoji za to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sibrand Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 Ona ani AC 1 nebyla špatná, ale jak jsme tu už psali: Ezio je prostě sympaťák :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart777 Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 mě osobně byl Altair sympatickej tenhle typ postavi se mi líbíl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 Jednicka byla super (na svou dobu neuveritelna, nepochopil jsem jak dokazali aby pokazde vypadalo lezeni po cemkoliv plynule a realne, coz zatim zadna jina hra takovym zpusobem nedokazala), ale priznej me si to byla trochu stereotypni, pribehove ne tak silna a altair byl lehce "bezcharakterni" (nemyslim to spatne :))....a dvojka vsechno spatne napravila, proto se ji take dostalo takoveho uspechu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart777 Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 To se mi na něm líbilo že byl bezcharakterní, takovej stroj na smrt (něco jak T-1000 :D ) koho mu přikázali toho zabyl..Ezio je zas taková rozvězvená osobnost lpí na své rodině a uctívájí a přitom se řídí codexem assassinů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 Nevim ja bezcharakterni hrdiny moc nemusim, to ti pak ta postava moc nepriroste k srdci....chapu ze k assassinovi se to hodi, ale jak ukazala dvojka jde to i s charakterem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart777 Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 nevím no zabiják má být asociální podívej na Hitmana :D Každopádně bez páteřní Altair byl super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 No jak jsme se dozvdeli v dvojce, zas tak bezpaterni nebyl :) A jak vidis zabijak ocividne muze byt normalni sympatickej typek :) Cetl jste nekdo ten komiks s tim ruskym assassinem? BTW: Dnes jsem zavital do knihovny a pucil si knihu Rodina od M. Puza a hadejte o kom to je :) O Borgiich :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart777 Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 Ve dvojce byl jen útržek jeho dobráckýho já..těžko se to posuzuje když je to vytržený z kontextu, ale dobrá zabiják může být i normální ikdyž je tak většinou není nikde prezentovanej. taky čtu ale teď Hra o Trůny a další pokračování co zatím vyšli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 Ve dvojce byl jen útržek jeho dobráckýho já..těžko se to posuzuje když je to vytržený z kontextu, ale dobrá zabiják může být i normální ikdyž je tak většinou není nikde prezentovanej. taky čtu ale teď Hra o Trůny a další pokračování co zatím vyšli Jasny, ale ukazalo to ze byl taky clovek..... na to se chystam podivat, prej je to slusny....nemejmenuje se to v knizni podobe jinak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart777 Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 To není slušný to je grandiózní seriál :D a knížky sou ještě lepší než seriál...http://cs.wikipedia.org/wiki/George_R._R._Martin ...cyklus Píseň ledu a ohně (najdeš to pod románama) zatím 4 díly bude jich 7...a to sem odbočil od tématu...skončil bych to tak že Altair byl někomu sympatickej a někomu nebyl a s Eziem je to to samý...jméno Ezio Auditore se mi líbí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 Tak to se kouknu a pripadne budu mit prazdninovou cetbu :D Uz jak to zni v ty italstine EEEzzzziooooo Auuuuditoooore :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2011 Tak nejsem si zcela jistej jestli se v ČR dostaneme k té animus edici ale limitku snad máme alespon podle xzonu zajištěnou :) http://xzone.cz/download/a.jpg http://xzone.cz/nahledxbox360.php3?idg=699, akorát ta cena je trošku moc na to že je tam jen artbook, nějakej animovanej film, soundtrack a ingame content... Měli by tam přidat např. nějakou figurku :) Edice mají být celkem 3 (4 pokud počítáme i obyčejnou) - Special Edition - Collectors Edition - Animus Edition Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.