Bart777 Odesláno Červen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2011 za 2k mě to nepřijde zase až tak drahý, sou i horší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2011 Ale I vyrazne lepsi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda66 Odesláno Červen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2011 za 2k mě to nepřijde zase až tak drahý, sou i horší 2000 ti nepřide za hru moc? Jsi nějak mimo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesey Odesláno Červen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2011 2000 ti nepřide za hru moc? Jsi nějak mimo ne? to ze ty penize na hru nemas, neznamena ze kazdej taky nema.uplne zbytecny provokovani!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda66 Odesláno Červen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2011 to ze ty penize na hru nemas, neznamena ze kazdej taky nema.uplne zbytecny provokovani!! Ale neboj se já je mám ale říct, že hra za 2000 není moc drahá je trochu mimo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2011 Když ti rodiče koupej hru za 2k jen že si řekneš, tak je jasný že je to úplně nic, co se týče mé "finanční situace" tak by to pro mě nebyl zas tak problém, ale na to že tahle edice stojí 2k, tak v ní neni skoro vůbec nic zajímavého, soundtrack, artbook, cd z animovanym filmečkem a ingame bonusy... Má to opravdu cenu těch 600kč navíc? Ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2011 To by me zajimalo jaka je tva finacni situace :D Kdyz to srovnam s limitkami od MS jako treba HR, AW ci GoW3, kde je ta cena od normalni hry temer nerozenatelna tak to je sakra rozdil... Jsem zvedavej kolik si budou uctovat za tu animus kdyz je tam jen encyklopedie a "ingame" bonusy... to bude asi za 3k :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2011 Zapiste si do diare 15. listopadu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2011 Zapsáno, a ted už jen čekat, čekat a čekat, ale vyplatí se to protože v řijnu beru BF3, o měsíc pozdějš aneb 8. a 15. MW3 a AC:R a nakonec ještě Halo Anniversary, jo tohle budou pořádně nabušené měsíce :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2011 Ten letosni podzim me asi zruinuje :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Červen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2011 Reesey... ja treba hru kupuju(nebo treba rodice koupej) fakt jednou za cas... treba pred mesicem sem dostal RDR... ale pred tim asi 3 mesice nic Btw jeste sem nehral ani Brotherhood =D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart777 Odesláno Červen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2011 ano za 2k mě limitka nepřipadá drahá a sorry nejsem mimo když sem si na to vydělal tak si to koupím a nebudu tvrdit že je to drahý, tím bych todle ukončil a vrátil se k ACR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinie Odesláno Červen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2011 do hry jako je AC klidně dvatisíce za limitovanou edici investuju i když jak bylo řečeno ty bonusy tu cenu nemaj...de prostě o to že ,,mám limitovanou edici"...btw co bude v animus edici?...bude tam to křeslo co maj na E3? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2011 Koukni na druhou stranku tohohle topicu, postoval jsem sem obrazek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2011 Ten letosni podzim me asi zruinuje :( Ehm.... Ten zrujnuje nás všechny :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2011 Ja bohuzel nemam x-tisicove kapesne, takze na tom budu jeste hur :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart777 Odesláno Červen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2011 Přestaň chlasta a ušetříš :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2011 Moje vydaje za chlast jsou minimalni, moc nepiju, to se spis to pi v jinych drogach :D A v jinych hrach :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart777 Odesláno Červen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2011 rozumím,začni doma pěstovat bude to levnější :D každopádně podzim bude náročnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesey Odesláno Červen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2011 ale je zajimave ,ze ezio jeste nepocal desmondova prapredka,,,,a v jeho veku pocivat dite by moch byt problem :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2011 Jak muzes vedet ze nepocal? Jak rikam, dost mozna uz to bude dospely clovek.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sibrand Odesláno Červen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2011 Zapsáno, a ted už jen čekat, čekat a čekat, ale vyplatí se to protože v řijnu beru BF3, o měsíc pozdějš aneb 8. a 15. MW3 a AC:R a nakonec ještě Halo Anniversary, jo tohle budou pořádně nabušené měsíce :D Nezapomněl jsi v září na GOW 3? :cheesygrin: Sice se těšim na BF3, MW3 a Halo, ale AC:Revelations je na prvním místě :) 15.listopaaaaaad :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinie Odesláno Červen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2011 ale je zajimave ,ze ezio jeste nepocal desmondova prapredka,,,,a v jeho veku pocivat dite by moch byt problem :-D ten měl románků neříkej že z toho nic nevzešlo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2011 To u me je az na druhem, po U3....a to ma jeste kliku ze se presunul ME3 a SSX :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sibrand Odesláno Červen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2011 To u me je az na druhem, po U3....a to ma jeste kliku ze se presunul ME3 a SSX :D JJ s tim ME3 mě potěšili(z hlediska peněz), ale i naštvali(se taky těšim jak malej) :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.