rockyzz Odesláno Červen 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2011 Nezapomněl jsi v září na GOW 3? :cheesygrin: Sice se těšim na BF3, MW3 a Halo, ale AC:Revelations je na prvním místě :) 15.listopaaaaaad :bash: Já nezapomēl, Mē gow vůbec nezajímá a ani dvojka mē moc nebavila..... Jinak desmonde přestan mi tu vykládat totální hovadiny o mym "kapesnym"..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2011 Potrefená husa......ja to nesmeroval na tebe :) Ja vim ze ty ses tvrde pracujici 14 klucina :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2011 Hahahaha???? Nemůžeš toho už sakra nechat? Pak mi neříkej že se chovám namyšlenē a tak podobnē j? - sry za ot. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sibrand Odesláno Červen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2011 Já nezapomēl, Mē gow vůbec nezajímá a ani dvojka mē moc nebavila..... Jinak desmonde přestan mi tu vykládat totální hovadiny o mym "kapesnym"..... Ok, ok každýho baví něco jinýho no :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2011 Co je? Vzdyt ja to myslel vazne...... jak jinak by sis kupoval vsehny ty hry a tak...ja to mam stejne, pracuju na polovicni uvazek, jen jsem uz starsi, tak to mam legalne ;) AC Rulezzz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesey Odesláno Červen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2011 Co je? Vzdyt ja to myslel vazne...... jak jinak by sis kupoval vsehny ty hry a tak...ja to mam stejne, pracuju na polovicni uvazek, jen jsem uz starsi, tak to mam legalne ;)AC Rulezzz me je 22 a makam v nasi firme uz 4 roky:-D studaku :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesey Odesláno Červen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2011 ten měl románků neříkej že z toho nic nevzešlo :D pokud by mel potomka, nemohl by desmond videt/zazit jeho pribeh! vzpominky prechazej automaticky na potomka a toho nezname:-) takze tak ezuv story konci narozenim potomka, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2011 Nejnovejsi trailer z letosniho GC... http://www.youtube.com/watch?v=gHbmxTxNrpk Pro me osobne dost zklamani, grafika tam vypada chvilkama i dost osklive (kdyz si vezmu jak hezky na me pusobilo demo z E3), prolinacky jsou sice fajn napad, ale to provedeni mi prijde dost lacine..... a Desmond v jednom kratickem zaberu si neni ale vubec podobny :D (Pokud to tedy je on, cas priblizne 1:52) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Srpen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2011 hele pokud bude grafika stejna jako u brotherhoodu tak mi je to buřt, mě jde o příběhový pokračování jinak by mě zajímalo jak zase začne ten příběh, když mam brutovu zbroj a nejlepší kudly a 100% o to zase přijdu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2011 Videl bych to na nejakou cestu do konstantinopoli po mori, kde te zastihne nejaky neprijemny pocasi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 ten trailer je strasnej... ubisoft utoci na mladou generaci, proto dubstep, ale to zpracovani je amatersky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 Z extrému do extrému srovnámli to s minulým trailerem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Srpen 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 Minulý trailer vypadal daleko líp, ale tenhle byl taky dobrej. Dubstep je náhodou super :D (a pokud pro vás ne tak rozhodně je lepší než HIP HOP a podobné sra*ky!) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 Kazdyho vkus.....ale tenhle trailer byl proste o par trid nize a to tak ze se z nebeskych vysin toho prveho dostal az na dno herni stoky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Srpen 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 Herní stoky? To hodně přeháníš!. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2011 Kéž by......dlouho me zadny trailer tak nezklamal......prijdemi to jak nejakej fanouskovskej trailer..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2011 Tak byla neoficialne ohlasena sberatelska edice, ktera ma krom figurky ezia obsahovat i repliku Da Vinciho letajiciho stroje ;) Vypada to na dalsi super sberatelsky kousek ;) http://www.zing.cz/novinky/6741/gamestop-odtajnil-ultimatni-edici-revelations Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart777 Odesláno Srpen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2011 Je to i za rozumnou cenu, budu uvažovat o koupi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2011 Za rozumnou cenu v dolarech :) U nas to vidim zas na klasicke 3k, jestli se to u nas vubec objevi ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Srpen 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2011 100$ = cca 2000, tolik u nás stojí, tedy bude stát obyčejná kolektorka reveleations, viz. xzone, takže tohle opravdu bude min. 3000.! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sibrand Odesláno Srpen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2011 Sice to zní dobře, ale tři tácy bych za to nedal, já půjdu spíš do tý sběratelský edice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Srpen 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2011 Já jdu zcela jistě do collectorky, to už mam nějaký ten měsíc rozhodnutý, ale fanda AC jsem velký, takže pokud bude ultimátka v česku, jdu do toho, ezio figurka bude super, sám si ted budu jednu kupovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Srpen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2011 Ja jsem sice taky velky fanda AC, ale ta sberatelska edice mi prijde za ty penize dost plytka, kdyz si pomyslim, ze nektere jsou vyrazne levnejsi a presto srovnatelne, ne-li bohatsi.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Srpen 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2011 Doufám že ta ultimate edice bude obsahovat to samé jako Collectors edice, jenže navíc z eziem a tím DaVinčiho létacím přístrojem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart777 Odesláno Srpen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2011 Nemyslím to kupovat u nás, poohlédnu se po tom v zahraničí. Myslím, že v Anglii by se to za tuhle cenu dalo sehnat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.