rockyzz Odesláno Září 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2011 To sice ano, AC je úžasné právě tím že je v minulosti. Ale rád bych si ho v téhle době vyzkoušel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2011 To ja maximalne v nejake vlozce s desmondem (klidne at je toho vic, ikdyz ne zas moc), ale jako cela hra, to by me dost zklamalo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Září 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2011 No představ si to. Plácnu například že by jsi měl úkol zabít nějakého významného. Např. Prezidenta a pomalu zabíjet bodyguardy hidden čepelí a někdy by došlo na přestřelku atd :lol:. Nebo snipou a pak utíkat přes celé město atd. Asi mám jen velkou představivost ale já myslim že by to byla pecka, a ještě MP :lol:. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2011 Hra by to mozna byla fajn, ale pro me uz by to nebyl assassin...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Září 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2011 To je pravda ale jednou by to bylo super skusit. To je jako u CoD4, nejdřív se s tím lidí vyrovnávali ale pak to byla pecka. (ikdyž v tomhle ohledu mam CoD2 nejradši, ale to už je trochu mimo) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2011 Pro me za me at si tam klidne daj i misi s desmondem, ale at hru drzej hlavne v minulosti....uz jenom pro tu krasnou historisckou architekturu tech mest....ta soucasna mi je dost znama a muzu se na ni ji kouknout ven :) Ale verim ze DeSmond dostane vic prostoru, snad to nedopadne jak v ACB... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukiiiiiiin Odesláno Září 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2011 iperný stařík:D já z toho čekání snad umřu:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2011 Tak takhle se na z toho ezio vyvlik :) No nevim jak by jeho stare kosti preckali ten pad.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Září 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2011 Právě jsem to chtěl postnout, každopádně ten trailer je skvělej, ikdyž moc nerozumim všemu co říká. Já spíš čekal že jen prostě skočí dolu někam do vody či do slámy a tím to zhasne. Příjemné překvapení :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2011 JJ, taky jsem cekal, ze hupsne do slamy, dokonce jsem si rikal ze to je mozna to same misto v masyafu jak skakaj v jednicce.....tohle bylo docela vyhroceny, ale dal toho plesouna slusne.....na to jakej je to deda, s cimz ocividne nema moc problem pokud jsem zaslechcl spravne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukiiiiiiin Odesláno Září 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2011 taky sem si myslel že skočí do slámy,navíc když tam kolem letěl ten pták.. ale fajně to provedl:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thompsox Odesláno Září 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2011 Budete si předobjednávat či už máte předobjednávku nebo si počkáte až pár dní po tom co vyjde, třeba bude pak lepší cena. Já teda uvažuji u předobjednávce a nejlevněji co jsem u nás našel je za 1249 Kč - tady co myslíte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Září 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2011 Strč si tu reklamu doprdele. Tohle není topic ani forum k tomu aby jsi tu dělal reklamu, navíc je to akorát tak předražené, i shopy jako xzone to maj levnější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Září 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2011 Na ign celkem zajimavy clanek o zbranich v ACR, vcetne napriklad videa, jak k novemu haku ezio prisel :) http://xbox360.ign.com/articles/119/1196964p1.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 Tak uz je to oficialni, pristi rokse dockame plnohodnotneho pokracovani a uzavreni pribehu trilogie, tvurci to totiz potrebujistihnout pred 21.12.2012, jelikoz ma hra s timto datem velkou souvislost....ted uz jen pockat kam hru zasadi a za jakeho sympataka (nebo snad sympatacku?) zahrajeme.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 Psali tam taky, že hra se stala celkem každoroční sérií, že to chtěj po AC3 spomalit, takže si myslim že to nebude konec série ta AC3, tipuju že se dočkáme něčěho jako BrotherHood či nové Reveleations (takové jakoby datadisky pro AC2 - dalo by se říct) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 Psali tam taky, že hra se stala celkem každoroční sérií, že to chtěj po AC3 spomalit, takže si myslim že to nebude konec série ta AC3, tipuju že se dočkáme něčěho jako BrotherHood či nové Reveleations (takové jakoby datadisky pro AC2 - dalo by se říct) No z toho jsem spis vytusil, ze do budoucna (je jiste ze AC3 nebude konec uspesne serie, jen uzavreni jedne kapitoly v univerzu AC) si chteji dat na vyvoj hry vic casu a spis se stkame s plnohodnotnymi dily, nez s kazdorocnimi "nastavbami" v podobe BH ci Revelations.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukiiiiiiin Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 trašné video,radši se na něj ani nedívejte!:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 Nech si ten sarkasmus :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 Pozor, rocky je na sarkasmy alergicky......tak at se nam chlapec neosype :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 ubisoft by mohly udelat hru ktera bude z prostredi jako je starwars nebo deus ex proste nejaka utopie :))))) jinak Reveleations to bude epicky :))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 Pozor, rocky je na sarkasmy alergicky......tak at se nam chlapec neosype :) Ne, rockyzz je alergický na to, když se sarkasmus nepoužije ve správnou dobu, pokud nemá smysl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukiiiiiiin Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 beru na vědomí:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 Ne, rockyzz je alergický na to, když se sarkasmus nepoužije ve správnou dobu, pokud nemá smysl... To je ale subjektivni faktor ;) Jinak ubisoft ma v merku spoustu her, z "budoucnosti" me ted napada novy ghost recon, ale to ma ke star wars hodne daleko :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 Tak uz je to oficialni, pristi rokse dockame plnohodnotneho pokracovani a uzavreni pribehu trilogie, tvurci to totiz potrebujistihnout pred 21.12.2112, jelikoz ma hra s timto datem velkou souvislost....ted uz jen pockat kam hru zasadi a za jakeho sympataka (nebo snad sympatacku?) zahrajeme.... 21.12.2112 tak to snad stihnou ^^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.