DeSmond Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 Heh sry, opravuji, diky za upozorneni....ale vypada to tak lip, ne? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukiiiiiiin Odesláno Říjen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2011 luxusní datum,fakt že jo:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 Nove, velmi pekne video, ktere nam priblizi bomby ;) http://www.zing.cz/novinky/7518/jak-vyhodit-veci-do-vzduchu-v-ac-revelations Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 Ty bomby jsou super, zajímalo by mě jestli ten hookblade a nějaké bomby budou i v MP... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Booza Odesláno Říjen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2011 Bomb Crafting .. NiCe!! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2011 Novy, celkem fajny trailer, co me ale zaujalo nejvic, je cast, kdy ezio schodi stanek aby zpomalil straz (zajima me jak to bude fungovat vee hre) a pak taky padak pripnuty za kocar ane Just Cause moment ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2011 Nemám co na to říct, jen že je to fakt úžasný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Říjen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2011 trailery jsou teda o dost slabší než na předchozí díly, ale celkem se na assassina těšim, doufám že to bude akorát lepší brotherhood, jestli tam budou nějaký změny tak budu nešťastnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2011 Změny tam budou, ale proč by jsi byl neštastnej? Chce to něco novýho aby to nebylo furt to samé, budou tam bomby, hookblade, mrkni na google... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2011 Noveho v ramci zachovani konceptu hry, coz se myslim u Revelations podarilo, samozrejme nelze uplne soudit z videi, ale verim ze to bude stat za to, uz jen z toho duvodu, ze se definitivne uzavre eziuv i altairuv pribeh a odpovi se na mnoho otazek.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Říjen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2011 myslel sem něco zásadního, né nový zbraně, o bombách a hookblade vim , na to mi stačí i tenhle trailer (viděl sem všechny) nevim, mě by ani tak nevadilo kdyby to bylo to stejný, jde mi o příběh, samozřejmě s novejma animacema počítám, ty rád obměnim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2011 No já nějak příběh AC nesledoval, zaujal mě jen první který jsem i dohrál ale II ne a Brotherhoody taky ne, ale multak - perfektní, těšim se na něj v reveleations. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2011 No já nějak příběh AC nesledoval, zaujal mě jen první který jsem i dohrál ale II ne a Brotherhoody taky ne, ale multak - perfektní, těšim se na něj v reveleations. Tak tos udelal chybu, protoze v jednicce nic moc (jestli se vubecd da rict ze to melo pribeh), za to dvojka je pribehove skvela..... Ale nechapu jak muze nekdo "nesledovat" pribeh :) Jinak taky nevyzaduju nejak krute zasahy do hry, takhle mi to vyhovuje.... To je jako, kdyz si u GoW3 stezovali, ze je to po treti to same......ale proc hu nejak menit, kdyz perfektne funfuje.....jednicka se zlepsit dala, ale dvojka byla takovym pokrokem a hratelnostne byla tak vybrousena, ze uz se to nejak extra posouvat nemuzu, ale porovnameli to s Brotherhoodem, tak je tam urcite vic zmen a nepusobi to tak moc jako "hra spichla hrokou jehlou" )tak moc, ne ze by to vubec neplatilo).... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Říjen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2011 Jo máš pravdu, jenom je škoda že si tohle myslej vývojáři o sérii Call of duty... Příběh u prvního assassina byl dost nudnej, celkově to působilo dost nereálně, bylo to hodně chudý a i ty dialogy se mi moc nezdály. Dvojka to je uplně jiný kafe, tam je příběh dost dobrej, a brotherhood je skvělý pokračování + dotáhli ovládání a možnosti hry tam kam měli. Takže čekám jestli bude revelations takovej další brotherhood, byl bych rád ... prostě vyladit něco, přidat nový možnosti, pokud možno prodloužit herní dobu a jinak nedělat drastický změny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2011 Toho bych se nebal, myslim, ze Revelations prekona kvality Brotherhoodu, ale kdo vi treba ti nesedne ta konstantinopol, ostatne taky bych dal prednost italii, ale tu uz zname az moc dobre :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Říjen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2011 jo ten cařihrad se mi na tom moc nelíbí, uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Novys106 Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 bude vycházet nějaká Limitka s tričkem nebo s nějakym bonusem ? jako limitka je to jo.ale jsem myslel jestli v nějakym shopu k tomu nebudou dávat ještě něco tričko nebo tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 Na xzone budou dávat "to" jak má Altair nandané na ruce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Novys106 Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 tam nic není ted na to koukám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 Na xzone budou dávat "to" jak má Altair nandané na ruce. je to kožený nátepník :) http://www.xzone.cz/assassins-creed-revelations.php3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Novys106 Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 mno to zrovna nemusim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 Navic je pekne osklivy......a jeste s ceskym napisem.......a netyka se to jen PC verze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 Jj třeba bratrstvo, odhalení - to je hrůza :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 Presne, u her obecne (nazvy) je lepsi neprekladat..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Booza Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 Revelation je prostě lepší než "odhalení" ... je to takové čudné .. angličtina je v názvech prostě lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.