Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Assassin´s Creed: Reveleations

rockyzz

Recommended Posts

• Odpovědi 328
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

potřeboval bych radu jak to stáhnout,mám stáhnout všech 12 part z rapidshare a pak jen part01 extrahovat zde a normálně vypálit? nebo na to je jiný postup? omlouvám se pokud můj dotaz zní blbě nebo je napsán špatně,moc tomu nerozumím tak abych náhodou něco nezvoral:) díky všem za radu(tímto způsobem totiž stahuju hru poprvé,vždycky sem stahoval z pirátů nebo trackera)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

potřeboval bych radu jak to stáhnout,mám stáhnout všech 12 part z rapidshare a pak jen part01 extrahovat zde a normálně vypálit? nebo na to je jiný postup? omlouvám se pokud můj dotaz zní blbě nebo je napsán špatně,moc tomu nerozumím tak abych náhodou něco nezvoral:) díky všem za radu(tímto způsobem totiž stahuju hru poprvé,vždycky sem stahoval z pirátů nebo trackera)

XD stahneš všechny party a pak radší doporučuju zvolit extrahovat do... jinak ano klikneš na prvni part (extrahovat do...) a vybali se vše do jedne složky.

Odkaz ke komentáři

Tak se mi hra opravdu líbí.Nejdříve sem byl trochu proti ze se bude hrat zase za Ezia,ale je to povedene.Líbí se mi 3D to je opravdu moc pekny a navic jsem si vsimnul ze hra podporuje i pasivní brýle.Preciznost.Zatim tedy velká spokojenost ve všech ohledech.

Odkaz ke komentáři

Čau takže vám to nepadá? Je to tím že to mate na dvd verbatim? Ja to mam na maxell. KDyž teda vypalim na Verbatim mělo by to fungovat jo?

Bude to fungovat jestliže máš dobrou vyplavačku....

Můžete mi nekdo poradit,jak se mam zbavit hledanosti? ukazatel mi porad narusta a nejsou tady plakaty,nechce se mi porad chodit za heraldem a strkat mu prachy..dík

na minimapě se ti zobrazuje sem tam takové oko, to jsou práskači střeženi vojáky, zabiješ a hledanost bude menší .... :)

Odkaz ke komentáři

Tak dohrano... Docela mazec.Podle me Revelations prekonava Brotherhooda ve všech ohledech... Mise za Altaira jsou pekny,hl.jeho životní příběh to je docela masakr,finish nema chybu (i kdyz je zase otevrenej) akorat z toho udelali trochu sci-fi..:).. 21 hodin vcetně sideguestů

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu