LoCo99 Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 Na xzone budou dávat "to" jak má Altair nandané na ruce. Když sem si tohle přečet tak sem myslel že dostaneš ke každý limitce sadu Hidden Blade (skrytá čepel) :lol: :lol: Nátepník nic moc teda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Novys106 Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 k nějaký verzi Assasina snad ke 2?se dával přívešek na řetízek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 V xzonu ho davali k brotherhoodu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 Tak uz je na svete a je Region: Free, XGD3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukiiiiiiin Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 fakt? a kde? na pirátech? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 Assassins.Creed.Revelations.XBOX360-COMPLEX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asad Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 potřeboval bych radu jak to stáhnout,mám stáhnout všech 12 part z rapidshare a pak jen part01 extrahovat zde a normálně vypálit? nebo na to je jiný postup? omlouvám se pokud můj dotaz zní blbě nebo je napsán špatně,moc tomu nerozumím tak abych náhodou něco nezvoral:) díky všem za radu(tímto způsobem totiž stahuju hru poprvé,vždycky sem stahoval z pirátů nebo trackera) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 Hergot,nemam prazdny dvd... :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 Tak jen trochu oživim - vypalil jsem na Verbatim klasickym zpusobem (img.burn 2.5.6.0) a vypalovacka LG a vse funguje jak ma,hra sla v poho nainstalovat na disk a nepada (zatim-hraju cca 2 hod.).Páleno na Verbatim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DSmaster Odesláno Listopad 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 potřeboval bych radu jak to stáhnout,mám stáhnout všech 12 part z rapidshare a pak jen part01 extrahovat zde a normálně vypálit? nebo na to je jiný postup? omlouvám se pokud můj dotaz zní blbě nebo je napsán špatně,moc tomu nerozumím tak abych náhodou něco nezvoral:) díky všem za radu(tímto způsobem totiž stahuju hru poprvé,vždycky sem stahoval z pirátů nebo trackera) XD stahneš všechny party a pak radší doporučuju zvolit extrahovat do... jinak ano klikneš na prvni part (extrahovat do...) a vybali se vše do jedne složky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 Tak se mi hra opravdu líbí.Nejdříve sem byl trochu proti ze se bude hrat zase za Ezia,ale je to povedene.Líbí se mi 3D to je opravdu moc pekny a navic jsem si vsimnul ze hra podporuje i pasivní brýle.Preciznost.Zatim tedy velká spokojenost ve všech ohledech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukiiiiiiin Odesláno Listopad 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 odehrál sem zatím cca půl hoďky,ale fakt maras.. ezio mrštný jako za mlada:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 Můžete mi nekdo poradit,jak se mam zbavit hledanosti? ukazatel mi porad narusta a nejsou tady plakaty,nechce se mi porad chodit za heraldem a strkat mu prachy..dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t0x1c Odesláno Listopad 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 Čau takže vám to nepadá? Je to tím že to mate na dvd verbatim? Ja to mam na maxell. KDyž teda vypalim na Verbatim mělo by to fungovat jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Listopad 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 Čau takže vám to nepadá? Je to tím že to mate na dvd verbatim? Ja to mam na maxell. KDyž teda vypalim na Verbatim mělo by to fungovat jo? Bude to fungovat jestliže máš dobrou vyplavačku.... Můžete mi nekdo poradit,jak se mam zbavit hledanosti? ukazatel mi porad narusta a nejsou tady plakaty,nechce se mi porad chodit za heraldem a strkat mu prachy..dík na minimapě se ti zobrazuje sem tam takové oko, to jsou práskači střeženi vojáky, zabiješ a hledanost bude menší .... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t0x1c Odesláno Listopad 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2011 jojo vypalovačku dobrou mam lightscribe atd.. stala asi 600 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukiiiiiiin Odesláno Listopad 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2011 hodně se mi zatím líbí ta obrana asasínského doupata,to se jim dost povedlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Listopad 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2011 Tak včera jsem hrál až do dnešních 3hodin :D... Úplně mě to vtáhlo vedlejší mise jsou teď úplně úžasné :). A to radši ani nemluvím o těch skákacích misích tam se atmosféra dá krájet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2011 Tak dohrano... Docela mazec.Podle me Revelations prekonava Brotherhooda ve všech ohledech... Mise za Altaira jsou pekny,hl.jeho životní příběh to je docela masakr,finish nema chybu (i kdyz je zase otevrenej) akorat z toho udelali trochu sci-fi..:).. 21 hodin vcetně sideguestů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2011 Sci-fi z toho udelali uz hodne davno :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukiiiiiiin Odesláno Listopad 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2011 nejlepší je ezio jako zpěvák:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Somos Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 nemate nekdo linky na share rapid? pls :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukiiiiiiin Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 stáhni si to z pirátů,já to měl za necelých 5 hodin http://thepiratebay.org/torrent/6808497/Assassins.Creed.Revelations.XBOX360-COMPLEX-[bTARENA.org] a je to už připraveno na vypálení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZOL3ND3R Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 Pokud jste to nekdo stahoval, vejde se to na normální dvouvrstvé DVD nebo musím kupovat dvě???:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukiiiiiiin Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 jen na jedno,při vypalování ti to hodí že je málo místa stačí kliknout na pokračovat a je to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.