riddle Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 Neměl by někdo zájem o společnou koupi hry inFAMOUS 2? Na PSN se prodává za 1570Kč 1. riddle 2. Hollowiik 3. spidlan 4. Rowan 5. phoenix933 náhradník: headhot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 mam zajem pis me Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spidlan Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 jestli to na store opravdu je, tak bych se taky přidal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 jo je to tam ted sem koukal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 hele předběžně mě tam napiš oki prubnu demo a potvrdim oki, nebo pokud to moooc spěchá tak napiš kdy to chceš kupovat .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phoenix933 Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 jdu do toho... doufam, ze nebude problem, ze nemam zadnej feedback score... jeste jsem timhle zpusobem hru neporizoval :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2011 taky si mne tam napis a pak dej vedet zpusob platby,dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Červen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2011 ok penize poslany... ted jen cekam na Login a pass Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hombre Odesláno Červen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2011 mám zájem !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Červen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2011 kdyby někdo chtěl pak ještě udělat další hromadný nákup Infamous2 na PSN, tak jdu do toho ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amokktropic Odesláno Červen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2011 kdyby někdo chtěl pak ještě udělat další hromadný nákup Infamous2 na PSN, tak jdu do toho ;) Taky bych se pridal, kdyz tak me pridejte, penize poslu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spoock Odesláno Červen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2011 já si počkám až někdo něco založí, mám teď fůru her na hraní, takže na tohle nespěchám, ale přidal bych se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.