toro Odesláno Prosinec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2011 custe, rozjedu stazenou cestinu z netu nejak na origo hrach ? A jak by jsi to asi chtěl udělat s originální hrou ? Myslíš že xbox je PC ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ca3saR Odesláno Prosinec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2011 OMG... nemam rad piraty... za nic neplati max za DVD a kdyz se jim nepovede instalace este breci ze musi davat nove :D a hezka vyhoda je ze mate cestinu ;( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neslisim Odesláno Prosinec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2011 no caesare i to dvd DL stoji 25 kč a myslim že to neni malo když je velka šance kdyz vypalujes poprve zrušiš akhle treba 6 dvdicek jako ja :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Prosinec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2011 ... delete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Prosinec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2011 Já osobně bohužel vašich služeb nevyužiju, protože nemám flasnutou konzoli, ale i tak bych vám chtěl poděkovat za ty co vaše sužby využívají a nejsou schopni vám za tí říci ani "díky". To co děláte stojí každopádně hodně času, znalostí a nervů, které u toho strávíte a měli by jste požádat na SF, jestli by vám finančně nějak nepomohli. Celkem mě mrzí, že hry co vycházejí v češtině na PC, tak na xko už málo kdy a proto, čím více bude organizací jako jste vy, tak tím lépe pro uživatele Xboxu, kteří jsou na tom s angličtinoj na takové úrovni, která jim ke hraní her nestačí. Díky hoši ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dabel Odesláno Prosinec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2011 Až pro nás budou hry levné jako za mořem, nebude důvod tolik pirátit:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Prosinec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2011 Až pro nás budou hry levné jako za mořem, nebude důvod tolik pirátit:)Tak já osobně kupuji hry "z druhé ruky" a raději si zaplatím pár stovek pro ten klid, než pak třeba dostat ban na xko. Proti pirátům nic nemám, je to každého věc ;) - Ale tohle sem nepatří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asad Odesláno Prosinec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2011 asade kčemu potřebujes u revelation češtinu ta hra se da hrat i bez ni upně krásně chapu děj atd a to neumim mco dobře anglicky no vidíš,ale mě by se to hodilo s titulky,abych pochopil úplně všechno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ca3saR Odesláno Prosinec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2011 Tak já osobně kupuji hry "z druhé ruky" a raději si zaplatím pár stovek pro ten klid, než pak třeba dostat ban na xko. Proti pirátům nic nemám, je to každého věc ;) - Ale tohle sem nepatří spravne ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neslisim Odesláno Prosinec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2011 cartman to co si napsal je hovadina proč by měl někdo děkovat ? myslim že 300kč neni zrovna malo za stahnuti češtiny nic proti lidem z SF ale dik= těch 300 kč co musis zaplatit za VIP aby sis to stahl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Prosinec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2011 cartman to co si napsal je hovadina proč by měl někdo děkovat ? myslim že 300kč neni zrovna malo za stahnuti češtiny nic proti lidem z SF ale dik= těch 300 kč co musis zaplatit za VIP aby sis to stahl Přestaň už mít takový ♥♥♥♥ kecy . Nikdo se neozval jen ty . Když se ti nechce zaplatit jen 300 Kč za to že si můžeš stáhnout hry v češtině za takový malý peníz tak nemusíš a nekritizuj ty co za to poděkují . Já jsem si dříve vůbec nezahrál RPG hry , protože neumím anglicky a tak byly pro mne a i spoustu dalších lidí nehratelný . Lidi co ty češtiny dělají tak dělají záslužnou práci pro druhý a poděkování si zasluhují od nás všech . Každopádně si nezaslouží takovou kritiku od lidí jako jsi ty !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neslisim Odesláno Prosinec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2011 ježiš toro uklidni se a přečti si co napsal napsal že by jim za to lidi měli platit a myslel sem to řečeno tak že pokud chce poděkovat at si zaplati VIP a muže stahovat tak nechapu co ti hned je děkovat za placenou vec myslel sem to tak že tym že platim častu 300kč děkuji dostatečně jestli si to pochopil blbě prečti si: to ale i tak bych vám chtěl poděkovat za ty co vaše sužby využívají a nejsou schopni vám za tí říci ani "díky" by cartman jak nědekuji kdit člověk si musi zaplatit VIP aby to stahoval tak proč to psal s takovy durazem proto sem napsal tak protivnej koment jasně že jsem rád že někdo ma takovou obetavost že preklada češtiny hlavu dolu ale to co napsal cartman je smutne tak nevimproč kritizujes ty mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Prosinec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2011 cartman to co si napsal je hovadina proč by měl někdo děkovat ? myslim že 300kč neni zrovna malo za stahnuti češtiny nic proti lidem z SF ale dik= těch 300 kč co musis zaplatit za VIP aby sis to stahl Nikdo tě nenutí to platit. Sorry, ale ty neděkuješ například v hospodě, když ti někdo donese pivo ? A to pivo taky platíš a platíš v tom i tu oblushu a pokud neděkuje,š tak je smutné tvé chování a ne post ode mě ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmm273 Odesláno Prosinec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2011 Já osobně bohužel vašich služeb nevyužiju, protože nemám flasnutou konzoli, ale i tak bych vám chtěl poděkovat za ty co vaše sužby využívají a nejsou schopni vám za tí říci ani "díky". To co děláte stojí každopádně hodně času, znalostí a nervů, které u toho strávíte a měli by jste požádat na SF, jestli by vám finančně nějak nepomohli. Celkem mě mrzí, že hry co vycházejí v češtině na PC, tak na xko už málo kdy a proto, čím více bude organizací jako jste vy, tak tím lépe pro uživatele Xboxu, kteří jsou na tom s angličtinoj na takové úrovni, která jim ke hraní her nestačí.Díky hoši ;) možno naražal na toto :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Prosinec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2011 Tak ano, ono sice zaplatíš za VIP, ale jak psali tak tvůrci z toho nemají nic :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Prosinec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2011 tvůrci nikdy z ničeho nic nemají :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neslisim Odesláno Prosinec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2011 a kam pak ty penize teda jdou ? projizdijou scartem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Prosinec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2011 a kam pak ty penize teda jdou ? projizdijou scartem ? Jdou na chod fora . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ryper Odesláno Prosinec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2011 Zdravím,mám dotaz zda vaše Počeštěné hry běží i na na xboxu bez JTAG/RGH?. Mám na konzoli flashlou mechaniku na LT.2.0. a toď vše. Má tedy smysl VIP členství? Je stále ještě otevřené? Děkuji Petr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Prosinec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2011 Zdravím,mám dotaz zda vaše Počeštěné hry běží i na na xboxu bez JTAG/RGH?. Mám na konzoli flashlou mechaniku na LT.2.0. a toď vše. Má tedy smysl VIP členství? Je stále ještě otevřené? Děkuji Petr Her které jsou tam jen pro JTAG/RGH je tam jen minimálně . Jsou to hry u kterých jinak čeština nešla udělat . Většina jsou normální isa . Takže ano - každopádně se to vyplatí a myslím že je ještě otevřené . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter_King Odesláno Prosinec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2011 Tak ano, ono sice zaplatíš za VIP, ale jak psali tak tvůrci z toho nemají nic :D A to je přesně to co jsem tu psal minule.Kdyby tvůrci češtin to dali veřejně na share servery které jim budou vydělávat uploadem tak by jim to měsíčně hodilo pěknou kačku. Stejně tak si přivydělávám na netu i já. Jenže tohle je hučení do vrby takže nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Prosinec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2011 Ty 300 stovky nejsou tolik, klidně bych je dal jen za ten Rage jelikož ten je s cz úplně parádní :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PluckyCoykuba Odesláno Prosinec 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2011 Ahojte jsem tady nový a chci se zeptat ty češtiny co tady děláte a daváte si je do xbox her tak jsou jen pro vypalené hry nebo i do originálek? Děkuji moc za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Prosinec 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2011 Ahojte jsem tady nový a chci se zeptat ty češtiny co tady děláte a daváte si je do xbox her tak jsou jen pro vypalené hry nebo i do originálek?Děkuji moc za odpověd A jak by jsi tu češtinu do originálky chtěl dát ? Xbox není počítač !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mpik Odesláno Leden 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2012 Nevíte, jestli už je to VIP zase otevřený? A případně jak dlouho to trvá než mi to přístupní? Jak to jako funguje, přes paypal jim pošlu ty peníze, a pak musim ještě nějak čekat? Nebo prostě po odeslání peněz budu mít hned automaticky přístup do VIP sekce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.