neslisim Odesláno Leden 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2012 jo je otevrene posles jim penize do dvou dnu si overi ze si je poslal a pockas na admina jemu posles do chatu svoje ID stoho prohoramu x360 cz manager a svuj nick jakej budes chtit pouizat a on vygeneruje na tvoje IP v pocitaci registracia budes moct stahovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neslisim Odesláno Leden 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2012 A jak by jsi tu češtinu do originálky chtěl dát ? Xbox není počítač !! toro je to jako počitač ten co preklada ty hry je překlada z češtin na počitač pokud ta hra neni v češtině prelozena na pocitac tak to neprelozi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Leden 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2012 toro je to jako počitač ten co preklada ty hry je překlada z češtin na počitač pokud ta hra neni v češtině prelozena na pocitac tak to neprelozi Já jsem ti ale odpovídal že do originálky už nejde nic vkládat . Hra jde jen spustit a nic víc . Xbox není počítač kde tu češtinu můžeš vložit do programu a potom tu hru spustit upravenou . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmm273 Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 zaujimalo by ma ked mam RGH ci sa neda jednoducho skopirovat CZ subory z PC verzie... hmm ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neslisim Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 josryblbe jsem si to precetl nevsiml sem si to originalky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Únor 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2012 Jak se mam stát VIP členem, abych viděl ty přeložené gamesky , prý tam je i ME2 a ta mě v CZ hodně láká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Únor 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2012 Jak se mam stát VIP členem, abych viděl ty přeložené gamesky , prý tam je i ME2 a ta mě v CZ hodně láká Zaregistruj se na http://share-forum.net a zažádej si u adminů o členství - jestli se bude přijímat . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Únor 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2012 Zaregistruj se na http://share-forum.net a zažádej si u adminů o členství - jestli se bude přijímat . Registrovanej sem , takže tedka jen kontaktovat adminy ... zkusím to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gizmo97 Odesláno Únor 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2012 ffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gizmo97 Odesláno Únor 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2012 to je v pytli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Únor 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2012 na lt3 zkoušel někdo?... protože přeložené hry se nadají patchovat v abgxu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzageleta Odesláno Březen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2012 Dobrý den chci se zeptat kde mohu stáhnout Alan Wake v češtině, ale už vložené rovnou do hry protože némam JTAH/RGH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmm273 Odesláno Březen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2012 preoc by sa nedali ? pokial viem tak topologicke data by ti malo v pohode patchnut, a nic ine ani nepotrebujes... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Novák Odesláno Duben 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2012 Ahoj, zeptám se, (mám xbox pár týdnů), předpokládám, že se hry někam instalují (nějaký adresář v systému konzole) který není? Uživateli přístupný? Proto by mě zajímalo jestli třeba do Skyrim je možné nějakým způsobem dostat do hry Češtinu (titulky z PC verze ?), sice angličtinu jakž takž zvládám, ale titulky by se leckdy hodily, kvalita hry by byla na vyšší úrovni. To vše bez hacku konzole (což předpokládám nejde). Popřípadě jestli to jde na hacknuté konzoli, zatím nic nehraju online a tak by mě to nevadilo pokud to jde vrátit zpět. Dík za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmm273 Odesláno Duben 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2012 pokial mas flash tj idu ti palene dvdcka, tak musis stiahnut len upravene iso s cestinou... (bud zo share fora alebo je jeden release ktory je volne pristupny) pokial mas RGH tak staci len subor s cestinou ( ten ale asi nezozenies tkaze aj tak budes musiet stiahnut cele iso) pokial nemas ani jedno, tj iden na originalkach, tak tam cestinu nijako nedostanes... "Popřípadě jestli to jde na hacknuté konzoli, zatím nic nehraju online a tak by mě to nevadilo pokud to jde vrátit zpět." To by som neriskoval, aj ked to vratis do povodneho stavu, v konzole ostane o tom zmienka a nahodov neskor chytis BAN... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Novák Odesláno Duben 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2012 To je docela škoda, jelikož v začátcích myslím hra byla v Češtině slíbena a jelikož je to hra "psaná" na konzole (na pc je to ovládání fakt zvěrstvo), je velká škoda, že chybí podpora jazykových mutací, osobně vlastním originální hru na PC a poštou už se mě sune origo na XBOX a nechápu, že za tolik peněz co jsem do toho dal, je to bez podpory a ještě zabugované, ale to je věc jiná a sem nepatří. K tomu hacku: nevěděl jsem, že to nejde pak beze změny vrátit, ostatně jsem toto téma ještě nanakousnul seč vím, že to je možné, potom teda nemá smysl to vůbec dělat a čekat až dostanu BAN a online si nezahraju už nikdy. Dík za info..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Červen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2012 No, je vidět že už nevíte jak z lidí vymámit další peníze. Nemám slov :blejt: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typen Odesláno Červen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2012 Cau chci se zeptat jestli je možné dát češtinu z nba 2k12 PC nějak na xboxovou verzi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Červen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2012 myslím že ne, protože formát překladu na xbox asi jinej než na pc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukiiiiiiin Odesláno Červen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2012 Nevím,na share-forum.net zaplať 300 Kč ať jsi VIP a můžeš požádat o překlad nebo se podívat,jak hry jsou přeloženy. Myslím,že 300 Kč není nějak závratná částka za ty možnosti,co nabízí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crafterr Odesláno Červen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2012 Zdravím, chci se zeptat jestli jde naprat češina z pálenky na originál. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crafterr Odesláno Červen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2012 Proč stupidní, je to forum ne? Stačilo říct že ne a sem spokojenej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Červen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2012 no protože to je fakt stupidní! uvědom si na co ses zeptal.:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan360 Odesláno Červen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2012 *** cenzurováno z osobních důvodů *** Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marakili Odesláno Červen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2012 +1 :party: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.