Cichaczech Odesláno Červen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2011 Čau, mám PSP Go s CFW 6.20 Pro-B6 perma. Když pozastavím hru (Pause game) a pak ji zas obnovím, dohraju a ukončim, tak i přesto zůstane v pozastavených hrách a nedá se ji nijak zbavit :cry:. Nevíte co s tím? Díky ta každou odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Červen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2011 Jo vím čím to je, je to funkce tohoto CFW zabraňující smazání těchto dat (má to smysl pouze, pro dočasnou verzi PRO B, kdy se hra pozastaví a pokud restartneš PSP, tak místo toho aby se zapínal fast recovery tak se najede hra a cfw je zpátky) pro vypnutí stačí najet do Recovery Menu (buď při zapnutí PSP podržíš tlačítko R nebo zmáčkneš SELECT a najedeš na recovery menu) tam do nabídky Configuration a vypneš (dáš Disabled) předposlední volbu Prevent Hibernation Deletion (PSP-GO Only). To je vše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DemiGodZ1468626406 Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 Díky Martine si king i mě to pomohlo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Cichaczech
Čau, mám PSP Go s CFW 6.20 Pro-B6 perma. Když pozastavím hru (Pause game) a pak ji zas obnovím, dohraju a ukončim, tak i přesto zůstane v pozastavených hrách a nedá se ji nijak zbavit :cry:. Nevíte co s tím? Díky ta každou odpověď.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.