Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

format iphone 2G puvodne z usa

hammer07

Otázka

Zdravicko,

je mi jasny, ze mi vetsina odpovi neco ve smyslu "hledej", ale doufam, ze se najde nekdo, kdo poradi :-) zdedil jsem iPhone 2G dovezeny z USA, odblokovanej, na kterym je aktualni verze softwaru 1.1.4. Mozna budu vypadat ted trochu jako blbec, ale je to moje prvni zkusenost s cimkoliv od applu, takze se pripadne predem omlouvam :) bylo mi receno, ze jelikoz je tam aplikace BossPrefs, tak by mel byt "cracknutej".. mno, nevim, co je na tom pravdy. kazdopadne rad bych si do mobilu nahral nejaky aplikace a tak, ale asi ze vseho nejdriv bych potreboval vymazat komplet celej obsah... delat to rucne nema smysl, v seznamu je asi 1000 polozek, to bych z toho porodil :), nasel jsem na to aplikaci v itunes, jenomze tu do telefonu nemuzu dostat, protoze itunes to podle vseho umoznuje jen pro software od verze 2.

Takze prosim o pomoc :) potreboval bych vedet, jestli se da nejak upgradovat software, aniz by se mi mobil zablokoval (to bych byl, jak se rika, v riti). Pripadne co delat pro to, abych do nej dostal nejaky aplikace...

Predem moc diky!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

3 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu