StormX360 Odesláno Červen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2011 Tak dneska se uvolnila verze na stazeni :) Pokud mate nejaky info o hre a nebo o jeji ochrane atd. dejte sem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orgilion Odesláno Červen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2011 ABGX převzato z rlslog.net : Wawe 11, no AP 2.5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eledar Odesláno Červen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2011 Sakra Storm me predbehl,ale co uz zrovna stahuji a za 6 hodin dam vedet co a jak.Uz se tesim jako maly kluk :DDDDD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek6 Odesláno Červen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2011 už to někdo pařil?..zajima mě nazor jestli je to dobry bo ne...hrál a dohrál jsem II na pc a tohle by mě zajímalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StormX360 Odesláno Červen 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2011 ja jeste porad stahuju nejak to nejede :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eledar Odesláno Červen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 Ahojte takze vcera jsem dostahoval a spustil!!Jede to v pohode na starem dashboardu(nevyzaduje to ten novy co prepise DVD).Patchnuto na 3 WAWE.A ted ke hre. Necekejte od toho co na PC!!Jsou tam 4 postavy a kazda ma svou zbran a docela divne schopnosti.Hral jsem jen za nejakou zenskou s kopim,ktera se meni na ohniveho elementala coz byla docela dobra postava,ale po prepnuti ma kopi(mozna pozdeji i jinou zbran)coz me nevyhovuje.Dale jsem hral za pseudomaga,nejaky hrozny hybryd maga a mnicha ovladajici cas,proste zadny led ohen blesky nic proste ovlada cas a po prepnuti charu na druhou zbran proste mlati rukama,nejake elektricke udery.Dale je tam puskarka a typek s mecem.Ty jsem nezkousel,vcera jsem se tomu venoval jen hodku a sel spat. Dulezita vec:Rovnou zapnete hru na nejtezsi moznost!!!!!!Normal je uplne pro ♥♥♥♥♥♥....,proste na normal jsem ani nemusel bojovat par ran a nikde nikdo!!! Ne zeby to hardkore nejak moc zmenilo,ale rekl bych ze to posunulo hru na takovou tu hratelnejsi uroven,kdy by jste meli vedet co postava dela a ma za schopnosti . Jde to hrat ve dvou!!! Prostredi je taky pekne a hudba ujde,vsude je plno predmetu na zlepsovani postavy,rekl bych az moc. Dneska prijde kamos a zahrajem oba dva takze dojmy dam vedet. SRY ZA CESTINU,ale je rano a uplne kaslu na pravopis,jeste trosku spim a alergie jako hrom :((((((. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Červen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 Hra me prijde strasne tezka,jsem u prvnich questu a nestacim se divit hraju za toho valecnika s mecem.Nabehne na me kupa vojaku a nestiham se otacet,a jeste do me zdalky strili blazni s bouchackama.Po 15minutach jsem byl mrtev.jakym stylem mam tuto hru hrat?Na rpg jsem zvykly,ale tohle se mi zda prilis.Nevite jak doplnit si zivoty,parkrat me seknou a lezim na zemi a mam to na normal obtiznost.Docela frustrace na zacatek.JInak to vypada na slusny rpg,libi se mi to vic nez dragons age. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eledar Odesláno Červen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 Hra me prijde strasne tezka,jsem u prvnich questu a nestacim se divit hraju za toho valecnika s mecem.Nabehne na me kupa vojaku a nestiham se otacet,a jeste do me zdalky strili blazni s bouchackama.Po 15minutach jsem byl mrtev.jakym stylem mam tuto hru hrat?Na rpg jsem zvykly,ale tohle se mi zda prilis.Nevite jak doplnit si zivoty,parkrat me seknou a lezim na zemi a mam to na normal obtiznost.Docela frustrace na zacatek.JInak to vypada na slusny rpg,libi se mi to vic nez dragons age. Lahvicky tady nejsou,aspon podle testeru.Po boji ti sem tam z nekoho vypadne neco jako obnova zivota,ale jinak maji vsechny postavy neco jako samorogeneraci a tu si musis vylepsovat,valecnik ji ma slabou,nejdriv musis znicit puskare.Me to prislo lehke,ale hraji s jinym charem,nez ty. Jo musis pouzivat braneni,zmacknes AL+X nebo tak neco a on se prekuli,nebo presune(mag) o trosku pozadovanym smerem o par metru a tim se dostanes k puskarum. A take porad vylepsovat obleceni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StReAd Odesláno Červen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 Chtěl bych se zeptat jestli tadle hra funguje Co-op na jednom XBOXU bez nutnosti být připojenej na XBOX LIVE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David32 Odesláno Červen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 ano funguje stačí dát po najetí do hry na druhém ovladači start a už si vybereš jakou chceš druhou postavu a hraješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaman Odesláno Červen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2011 Tak musim říct, že se mi to líbí. Všimli jste si, jak jsou skvěle udělaný rozhovory, že mu jakoby skočíte do řeči místo skipu. Myslím seknutí jako třeba u Mass Effectu:) To je šikovný, inventář je taky celkem dobře navržen. Bál jsem se tý změny, ale docela spokojen. Zatím:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaloss Odesláno Červen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2011 Jj. Hra se mi líbí. Hrál jsem jí zatim jen chvilku, ale první dojem dobrý. :party: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cassper Odesláno Červen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2011 Jako fanoušek DS 1 + 2 ještě na PC jsem se na DS 3 hodně těšil. ... A moje první dojmy byly ... Goood .... chvíli na to ... WTF ??? :( ... Přijde mi, že je to strašně, ale strašně moc říznutý Fable a to je spíš na škodu věci (i když jinak Fable 2 se mi líbílo a dohrál jsem). Ale schválně, rozepíšu zápory. 1) nejsou lahvičky na doplnění zdraví. Takže v těžších soubojích pak vždycky jako blbec pobíháte a pomocí jediné možné regenerace se snažíte trochu ozdravit a zároveň vyhýbat střelám nebo kouzlům vašeho protivníka. ... 2) zbytečné atributy u zbraní, zbroje a tak. Proč nenechají starý dobrý atack, armor, block a nějaký ty fire, ice, live stealing damage. ... Proč je tam najednou asi 10 dalších věcí u kterých se mi ani nechce zjišťovat co znamenají a díky nim je jenom rozhodování o tom jestli si vezmu nějakou jinou zbraň nebo zbroj zbytečně horší ? ... 3) Umělá inteligence vašeho společníka/společnice je naprd. A na rozdíl od předchzích dílů zatím můžu mít jenom jednoho (ale nevím jak daleko jsem ve hře, odehráno asi 6 hodin čistého času, třeba se to ještě změní) ... 4) strom vlastností mi přijde taky lehce retardovanej oproti DS2. Tam prostě ty vlastnosti opravdu na něco byly, tady mi přijde, že z těch 10ti (nebo kolika) za něco stojí asi tak 2 pro každou postavu. Takže celkově dávám 5/10 za snahu. ... Prostě vysloveně neurazí, ale nenadchne. Škoda, očekávání byla velká. ... Nyní doufám v Diablo 3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaman Odesláno Červen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2011 Náhodou AI spolubojovníků (teda jednoho, to je max.) je hodně dobrá. Obrovskou bestii odlákala summonem psíka a pak mě běžela uzdravit, když si nevšimnu prachů na zemi, tak mi je běží sebrat. Používá to, co se mi v danou chvíli hodí. No, taky jsem měl rád starej systém DS, ale tohle beru jako jinou hru. Je to dost lineární, ale tak trochu takové byly i předchozí díly. Grafika ujde, žádný poklesy fps, odsýpá to. Asi to bude jednohubka, ale je tady ten coop. Těšim se až to vyzkoušim. Na to Diablo jsem taky zvědav. S těma vlastnostma máš ale pravdu, to je dosti nepřehledný. Ale zase ty vlastnosti vybavení mi přijdou zajímavý, ale musíš si zjistit, co znamenaj:) Kdyžtak to je napsaný v Help Topics.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cassper Odesláno Červen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2011 Jj, že jsou popisky v Help topics to vím. A i když anglicky umím, tak se mi to prostě nechce luštit :) Jako "veterán" předchozích dvou dílů jsem doufal, že zapnu a budu hrát, všechno bude jasný. Ale ono nee. S tou AI spolubojovníka (u mě teda spolubojovnice s puškou :) ) je slušná v tom, že sebere případně peníze nebo možná i předmět (ale to jsi nejsem jistej) co já zapomenu. Ok. ... Ale právě naopak to moje uzdravování když zařvu, tak to je na zabití. V klidu si střílí do nepřátel, zatímco já jsem teda kaput, místo toho aby mě okamžitě vyléčila. Ok, nejde o to, že bych MUSEL bojovat, ale o to, že když pak zařve i ona, tak game over a load last save. A to se bohužel stane dost často. ... Prostě nepřišel jsem na způsob kterej by byl na 100% jako "nech všeho co děláš a pojď mě okamžitě vyléčit". Jo a taky nechápu, proč u nepřátel není jejich level. Něco jako že bych věděl, že jsem teď třeba na 20.levelu a ty potvory co se na mě hrnou jsou 10., 15. a 17., takže to je ok. Ale kdybych viděl třeba 22., tak bych věděl, že to bude těžší. ... Předchozí DS to měl, i třeba takový Borderlands to měli, tak proč to tady chybí ? Prostě jak jsem psal, příjde mi, že to bylo strašně moc šmrncnutý Fable (vzhledem k tomu že oboje franchise patří pod Microsoft) a bylo to ke škodě. Zvlášť to jsou good hry, ale mix je asi jako když pejsek a kočička vařili dort a hodili do něj všechno co našli. Pak je bolelo břicho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaman Odesláno Červen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2011 Já tě úplně chápu, jenže dneska asi nemůžeme čekat oživení našich herních klasik, pokud to nebude jen v HD. Ta puškařka je na ♥♥♥♥♥, možná je to jejím herním mechanismem, ale nedokáže nic. K tomu oživení, když se jí někdo dotkne, tak tě neoživí. A jsou tam checkpointy, takže nejdeš od posledního sejvu. Ty levely nepřátel někdy dokážou překvapit, ale je to tak lineární, že můžeš počítat, že v nový úrovni budou tužší monstra. Prostě je to udělaný pro konzumní hráče, ale celkem mistrně (příběh, engine). Není to takovej průser jako např. DNF. Já to neberu jako regulérní Dungeon Siege, tak mi to zase tolik nevadí. Bral bych taky, kdyby udělali v tomhle enginu pokračování, některý úrovně jsou opravdu pěkný. Hlavně hláška "V DS3 není žádná mula".:D Já jenom doufám, že už se to zjednoduššování kvůli lamám zastaví. Jinak opravdu bude stačit držet jeden knoflík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 Ke stazeni je Treasures of the Sun DLC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.