Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Jak postavit XBOX?


Charon_CZ

Recommended Posts

To mi pripomina nedavnou otazku, jak kdo xbox vypina......Uplne zbytecne otazka, ale proc na ni neodpovedet :) Muj lezi. protoze se mi tak vejde pod televizi a nemam rad kdyz konzole stoji, jelikoz se do ni pak blbe strkaji DVD.....ale myslim ze vetsina lidi to stavi tak aby se prizpusobila prostoru....driv mi taky stal :).....ted mam postavenou uz jen PS3, protoze by se na lezeka nevesla :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Můj leží na koberci a mám na něm modem a wifi router...

Tak to se zrovna nemáš čím chlubit - moc dobře se k němu nechováš . Xbox na zemi , kde je nejvíce prachu a na koberci . kde není dobrá cirkulace vzduchu kvůli chlazení a ještě na něm mít něco postavené ???

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak si mám uvařit kafe mam to zalej teplou , horkou , nebo vařící vodou ... kolik cukru si do toho mám dát ... S mlékem nebo bez ... Sakra lidi naučte se být trochu samostatnými ... tyhle otázky jak vypínat Xko a jak postavit není to jedno ... Můj Dva a půl roku leží vedle Tv a bez problému funguje a to je to revize Falcon ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 3 weeks later...

Já mám konzoli svisle, ale myslim že to jedno není, podle toho co jsem pochopil tak ze spodu konzole je vetraci otvor, ktery by měl asi pomahat pri chlazeni ne ? a když se zakryje tim že se konzole postavi...nema to na to vliv ?

V manuálu je napsáno že zespod je větrací otvor, a o stranku dal viz. obrázek nemyslím si že každý kdo má konzli svisle má pod ní nějakou prodyšnou mříž.

post-52665-1468715761636_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Teoreticky je to jedno jak leží/stojí prakticky je nejspíš lepší na výšku, tedy vertikálně, protože se lépe chladí spodní strana základní desky, kde je CPU a GPU. Když xbox leží a navíc třeba na koberci, tak se na spodní straně akumuluje teplo které se nikam neodvádí, protože mu v tom brání chlupy koberce. Pokud leží na plovoucí podlaze, pro změnu nasává více prachu, což taky není dobře.

Na stojato a pevném povrchu, nejlíp výš od země nasaje méně prachu a chlazení bude účinější. Děrovaný boční plast je mírně vypouklý směrem dovnitř a když na něm konzole stojí, je mezi ním a podložkou místo, kterým může proudit vzduch.

Ještě se tady někdo vyjádřil v tom smyslu, že když konzolu převrátil na stojato, že mu to poškrábalo DVD. To se může stát, pokud to uděláte za chodu konzole, to je krajně nepřípustné a zakazuje to i manuál. Mechanika sama o sobě, pokud je v pořádku DVD nikdy nepoškrábe ani na stojato, ani na ležato, není tam co by ho mohlo poškrábat. Pokud ovšem s konzolou hýbete když se médium točí v mechanice, tak díky fyzikálnímu jevu jež se jmenuje odstředivá síla dochází k naklopení média v mechanice na takovou míru, že se dotkne nosiče a o něj se poškrábe.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu