Charon_CZ Odesláno Červen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2011 Ave měl bych takový dotaz,nwm jestli se tu už někdo na tohle ptal tak jestli jo tak se dopředu omlouvám. Zajímalo by mě jak máte daný xbox jestli vertikálně nebo horizontálně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas121468626367 Odesláno Červen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2011 A není to jedno?:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koller77 Odesláno Červen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2011 Na to se muže zeptat asi jen ....... je dělaný na oba zpusoby. prober se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlovkvetinaci Odesláno Červen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2011 Jedno to rozhodně není. Možné jsou oba způsoby a každý má nějaké klady a zápory. Ale je především otázka osobní preference. Já osobně bych doporučil spíš horizontální postavení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charon_CZ Odesláno Červen 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2011 Na to se muže zeptat asi jen ....... je dělaný na oba zpusoby. prober se Hele ty chytrej uráží někdo tebe ne tak mlč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2011 To mi pripomina nedavnou otazku, jak kdo xbox vypina......Uplne zbytecne otazka, ale proc na ni neodpovedet :) Muj lezi. protoze se mi tak vejde pod televizi a nemam rad kdyz konzole stoji, jelikoz se do ni pak blbe strkaji DVD.....ale myslim ze vetsina lidi to stavi tak aby se prizpusobila prostoru....driv mi taky stal :).....ted mam postavenou uz jen PS3, protoze by se na lezeka nevesla :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Červen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2011 Moje škatule leží, z důvodu prostoru :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dungeonmaster Odesláno Červen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2011 ja ho mam na lezato prislo mi ze kdyz stoji tak pri hrani z dvd to vic vybrovalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Charon_CZ Odesláno Červen 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2011 Presne kvuli tomuhle jsem se ptal (Vibrace,proudeni vzduchu kvuli lepsimu chlazeni atd...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ekRa Odesláno Červen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2011 Mě zase stojí, ale má to tu nevýhodu jak zmiňoval DeSmond, hůře se tam dávají DVDčka.. Jinak já to mám pouze z estetickýho hlediska, když stojí a je mírně natočený.. Nádhera :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozel97 Odesláno Červen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 Můj leží na koberci a mám na něm modem a wifi router... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Červen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 Jak ostatní píšou již výše, je to celkem jedno, já osobně ho mám na ležato :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Červen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 Můj leží na koberci a mám na něm modem a wifi router... Tak to se zrovna nemáš čím chlubit - moc dobře se k němu nechováš . Xbox na zemi , kde je nejvíce prachu a na koberci . kde není dobrá cirkulace vzduchu kvůli chlazení a ještě na něm mít něco postavené ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MEGIl_ Odesláno Červen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 Na stojato na zemi (plovoučka) nikde jinde není místo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Červen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 já to střídám dle nálady :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gax883 Odesláno Červen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 no já ho mám asi pul roku v male utisnene poličce kde se pul roku necystil prach a aby toho nebylo dost tak vzadu na xbox hřeje zdroj aby mu bylo teplíčko :) a když mu je zima a zdroj nepomůže vemu ho k sobě do postele :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Defcon95 Odesláno Červen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 přihodím ♥♥♥♥♥ní dotaz do ringu, nedalo by se Xko strčit třeba do lednice ? :D a vyvést kabely ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR Odesláno Červen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 proc by neslo :D ale rikam ti predem ze lednickou elektronice rozhodne neudelas 2x dobre :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sibrand Odesláno Červen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 přihodím ♥♥♥♥♥ní dotaz do ringu, nedalo by se Xko strčit třeba do lednice ? :D a vyvést kabely ? Nechceš zkusit rovnou mrazák? :) Já mam Xko vertikálně, jinak by se mi nevešlo na poličku vedle TV. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Červen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 Jak si mám uvařit kafe mam to zalej teplou , horkou , nebo vařící vodou ... kolik cukru si do toho mám dát ... S mlékem nebo bez ... Sakra lidi naučte se být trochu samostatnými ... tyhle otázky jak vypínat Xko a jak postavit není to jedno ... Můj Dva a půl roku leží vedle Tv a bez problému funguje a to je to revize Falcon ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duska33 Odesláno Červen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 Já ho mám na ležato :D jednou jsem ho postavil a chvíli hrál, vytáhnu DVD a ono bylo celé poškrábané :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Červen 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2011 Vertikálně. Jen tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
codek Odesláno Červenec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 Já mám konzoli svisle, ale myslim že to jedno není, podle toho co jsem pochopil tak ze spodu konzole je vetraci otvor, ktery by měl asi pomahat pri chlazeni ne ? a když se zakryje tim že se konzole postavi...nema to na to vliv ? V manuálu je napsáno že zespod je větrací otvor, a o stranku dal viz. obrázek nemyslím si že každý kdo má konzli svisle má pod ní nějakou prodyšnou mříž. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Červenec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 Teoreticky je to jedno jak leží/stojí prakticky je nejspíš lepší na výšku, tedy vertikálně, protože se lépe chladí spodní strana základní desky, kde je CPU a GPU. Když xbox leží a navíc třeba na koberci, tak se na spodní straně akumuluje teplo které se nikam neodvádí, protože mu v tom brání chlupy koberce. Pokud leží na plovoucí podlaze, pro změnu nasává více prachu, což taky není dobře. Na stojato a pevném povrchu, nejlíp výš od země nasaje méně prachu a chlazení bude účinější. Děrovaný boční plast je mírně vypouklý směrem dovnitř a když na něm konzole stojí, je mezi ním a podložkou místo, kterým může proudit vzduch. Ještě se tady někdo vyjádřil v tom smyslu, že když konzolu převrátil na stojato, že mu to poškrábalo DVD. To se může stát, pokud to uděláte za chodu konzole, to je krajně nepřípustné a zakazuje to i manuál. Mechanika sama o sobě, pokud je v pořádku DVD nikdy nepoškrábe ani na stojato, ani na ležato, není tam co by ho mohlo poškrábat. Pokud ovšem s konzolou hýbete když se médium točí v mechanice, tak díky fyzikálnímu jevu jež se jmenuje odstředivá síla dochází k naklopení média v mechanice na takovou míru, že se dotkne nosiče a o něj se poškrábe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
codek Odesláno Červenec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 Opět děkuji za stručné a přesné vysvětlení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.