dawe018 Odesláno Červen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2011 zdravim, pisu sem protoze v teto sekci je to aktivnejsi ez v jinych. Nevite jenom nekdo o nejakem programu na skladani hudby, kde se daji pridat housle, klavir, fletny, basy atd?proste vytvorit si nejaky orchestr?:):) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Červen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2011 podle mě nejlepší fruity loops studio ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe018 Odesláno Červen 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2011 no dival jsem sa na videa a videl jsem jenom jak si tam borec hral s klavesama. Je tam i vic funkci jak jsem treba rikal ty housle a idou pouzit naras?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FallenCZ1468625123 Odesláno Červen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2011 pokud máš klávesy tak reason,acid... pokud chceš něco složítého kde se s tím budeš učit několik roků a používají to profesionálové tak Cubase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.