faruk Odesláno Červen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2011 Ahoj, slyšel jsem že vyšel dashboard který dokáže zpravit mechaniku s chybou FW, chci se zeptat zda-li je to pravda, a jestli je to pravda tak jak na to protože já tenhle problém s mechanikou mám :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Linuxik Odesláno Červen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 Oprava je mozna !!! Otazka je kolik jsi ochoten do opravy investovat, coz u Xenonu nevim prijde mi to jako vyhazovani penez. Protoze se bavime o castce jen za dily cca 1200 + 750 az 1000 za praci ! v dilech je PCB mechniky CPU a NAND :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dlaha Odesláno Červen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 Oprava je mozna !!! Otazka je kolik jsi ochoten do opravy investovat, coz u Xenonu nevim prijde mi to jako vyhazovani penez. Protoze se bavime o castce jen za dily cca 1200 + 750 az 1000 za praci ! v dilech je PCB mechniky CPU a NAND :D Takže v podstatě vyměnit základní desku? Ty jo, tenhle přístup mě nenapadl :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 faruk Odesláno Červen 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 jen ze zvědavosti, kde by se to dalo uskutečnit vůbec, zní to neuvěřitelně komplikovaně :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Červen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 jen ze zvědavosti, kde by se to dalo uskutečnit vůbec, zní to neuvěřitelně komplikovaně :) Jak ti píše Linuxíx - oprava by byla možná , ale opravovat xenon jsou vyhozené peníze . Jsou to nejporuchovější xka na RROD .Největší chybu dělají takoví jako ty když něco koupí jen kvůli tomu , že je to levné . Nejlíp uděláš , když to prodáš na náhradní díly - co se dá ještě použít a koupíš si JASPERA . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dlaha Odesláno Červen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 toro: On se ptal kde by to šlo udělat... no ale s tím, že to byla blbá koupě, s tebou jednoznačně souhlasím :) faruk: Dělá to teda přímo linuxík, ale z těch jeho zkratek bydlišť "(MO+LT+TP+LN+UnL)+Praha" nejsem nejmoudřejší, až na tu Prahu teda :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Červen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 toro: On se ptal kde by to šlo udělat... no ale s tím, že to byla blbá koupě, s tebou jednoznačně souhlasím :)faruk: Dělá to teda přímo linuxík, ale z těch jeho zkratek bydlišť "(MO+LT+TP+LN+UnL)+Praha" nejsem nejmoudřejší, až na tu Prahu teda :D Tím že jsem odkazoval na Linuxíka jsem zároveň myslel , že to dokáže i opravit . Jinak bydlí v Mostě - ty značky má prý proto že na přání i dojede kam si budete přát . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Linuxik Odesláno Červen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 Samozdrejmne udela ti to kazdy servis co se zabyva profesionalnim oprvami xboxu (pokud na to ma dily ja osobne drzim jednu sadu na Xenona kvuli XDK), ale rikam investovat 2300 az 2500 do xenona je blbost, pokud to tedy neni XDK konzole tam se to samozdrjmne vypalti, coz myslim ze neni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
faruk
Ahoj, slyšel jsem že vyšel dashboard který dokáže zpravit mechaniku s chybou FW, chci se zeptat zda-li je to pravda, a jestli je to pravda tak jak na to protože já tenhle problém s mechanikou mám :(
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
32 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.