Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Je tohle dobrá volba? ( Nový PC )


Wikin

Recommended Posts

  • Odpovědi 181
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Tak prosím, myslíš že by jsi mi to sepsal? Chtěl bych tam stejný parametry jako jsou v tomto počítači, jen nevím jestli nestačí těch ram 8 GB.

Napiš cenu a řekni na co to pc chceš (hry, office, střih videa...). Ještě jestli ti stačí normální pc nebo chceš ULN (ultra tiché pc - tam vylítne cena nahoru). Nebudu skládat žádnou kopii nějakýho pc od Aceru, takže jestli ho chceš tak si ho kup nebo napiš to co sem chtěl a já ti udělam sestavu za cenu jakou si řekneš.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Cus, Tak mě by jsi líbil hodně silnej počítač na hraní her v nejvyšším rozlišení ( CRYSIS (2), BBC2, Asassins creed atd, auta) Cena max do 25 000,-, ale mám zdroj a mám case, i monitor, myš prostě vše , A zkus ještě to ULN na hraní her, jestli by to šlo nějak udělat.. Díky moc :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Wikin neco sem ti zestrojil je to lacnejsi ako si vybral ten Acer ,procesor co som tam dal je na hry rovnako vykony ako ten co ma ten Acer je zvytocne drahy na hry neviuzijes pokial nebudes taktovat staci zobrat verziu i5-2500 tam usetris neco malo pamete jednoznacne staci 8GB to u her by stacilo aj 4GB ale ked uz... tak nejaky luxus graf. kartu mas nereferencnu od MSI GTX580 teda lepsie chladene ten acer ma urcite referencny model dal som tam aj zdroj kedze neviem aky mas a na takuto zostavu treba kvalitnejsi ,Case som tam dal takze takze pokial mas nejaku dobru tak mozes dat prec a si na cene 25000kc.

http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?items=_0Z8R0110H20112YE0114840116EG0114R30111OZ0115IR0100BN01

jo a dal som tam DVD mechaniku namiesto blu-ray nvm podla mna to je zbytocnost a HDD som dal 2TB

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chceš výkonný pc na hraní her do 25 000, tak to na ULN moc neni. Navíc s ULN nastává jeden velký problém, že ti to jen tak někdo nesloží. Vlastně složí ti to v každým obchodě kde to mají v nabídce, ale ne jako ULN. Když se se zkusíš domuvit přímo s nějakým technikem z czc nebo alfacompu možná to udělá, ale ULN pc chce spoustu ladění aby bylo opravdu ULN.

Udělám ti návrh na normální sestavu, kterou ti složí asi všude jenom mi napiš jakej máš zdroj a case. Pokud by jsi i přesto co jsem napsal chtěl ULN sestavu, tak si musíš potom najít někoho v tvém okolí kdo ti to sestaví a odladí.

Edit: Trewis ten HDD v tvojí sestavě je vtip ne? :D

Edit: Wikin potřebuju vědět přesně jakej máš zdroj a case pokud možno jinak ti radši udělám sestavu komplet.

Edit: Takže by to bylo asi něco takovýho: http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?items=_12YE011493011694010WV8010QRD0113CT01128201

1) Neni tam case, ventilátory a mechanika.

2) Zdroj je hodně kvalitní a do týhle sestavy by asi stačil o něco horší, takže pokud chceš něco málo ušetřit dá se zvolit jiný zdroj nebo pokud máš sám nějakej kvalitní, tak se nemusí kupovat vůbec. Já mam rád kvalitu, proto jsem vybral něco z vyšší řady.

3) HDD máš 1TB na systém a hry. Můžeš dokoupit další pokud ti to nestačí i na ostatní věci.

4) Grafika je GTX570 a i kdyby se někde něco ušetřilo na GTX580 od kvalitního výrobce asi stejně nedosáhneš.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Poslední dobou dost pochybuju o kvalitě levnějších modelů zdrojů od Fortronu, takže můj názor je ten, že sestavu co jsem ti napsal bych mu nesvěřil. Lepší by bylo kdyby jsi vzal i zdroj a case a třeba u alfacompu ti to sestaví. Já jsem si to nikdy nenechal stavět, takže nevim jak by se to udělalo, když budeš mít svůj case a budeš to chtít od nich složit. Jedině na nějaké jejich pobočce, ale to netušim jestli nemontují třeba jenom nové komponenty.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

freeman no v HDD sa nevyznam ale osobne mam ten co si mu navrhol ty len 500GB :D Tak GTX 570 ma stale vykonu na rozdavanie :) ale neviem preco si tam dal take drahe pamete a este k tomu 4x2 nestaci mu na hranie 4x2 ?

Ved u her mu to stejne neda viac vykonu.Zdroj moj nazor ze by mu stacil aj ten com som daval ja ale tak tento je urcite o hodne kvalitnejsi ale aj dost drahy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Trewis tak jestli to chceš vědět, tak jsi mu doporučil úspornej HDD, kterej nemá v herním pc co dělat (aspoň ne jako primární). Klidně si ho může hodit jako druhej na data tam je to ok.

Jaký drahý paměti? Jsou tam normální Kingston 1600MHz ne žádný Corsair ve zlatý gamer edici :D Klidně se tam můžou dát ty levnější Kingstony, ale když už kvalitní pc, tak proč ne tyhle, když se to vejde do ceny. Ty tvoje počty moc nechápu v čem si mám vybrat mezi 4x2 a 4x2? :D Jinak 4 GB stačí, ale pokud vím, tak někde tu psal, že chce 8GB, tak je tam má.

Už jsem psal, že zdroj tam klidně může být horší, ale těch 1000 Kč zase není tolik, když se s tim vejde do limitu, takže bych tam nechal tenhle a do budoucna se ani při upgradu nemusí starat o zdroj (samozřejmě pokud si nekoupí grafiku která žere 2x tolik, ale vzhledem k tomu, že se u všeho snaží spotřebu snižovat, tak bych se toho nebál). Záleží na něm jak se rozhodne, ale ani s horším zdrojem to nebude špatná sestava.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

frekvencia ti nepreida na vykone v hrach klidne mozes mat aj 1333mhz freeman ti poskladal dobru zostavu vyrazne lacnejsiu mozno o nieco menej vykonu ale ten acer je dost drahy ale ked nato mas tak proc ne ze.

Freeman no ale ja dal ramky 2x4 za 1900kc a ty 4x2 za 3500kc vcom su tie tvoje lepsie

http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=1051K00000000001484

vyskladat PC je to lepsia volba urcite ja som si daval za 600e co je nejakych 15000kc a crysis2 rozbeham na plno(bez AA) je to hratelne ale radsej dam mensie nastavenie nech to mam plinulejsie.

na 50 FPS hraju nekedy klesne na 30

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sorry za ty ramky to je opravdu překlep. Mají tam být 2x 4GB. Pokud by ti teď stačilo 4GB, tak by se tam dalo 2x 2GB a potom se může časem dokoupit, ale pokud chceš rovnou 8GB, tak to je správně 2x 4GB.

Takhle by to teda mělo být správně: http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?items=_12YE011493011694010WV8010QRD01128201148401

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu