Sunfig Odesláno Červen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2011 Chcete si zahrát v offline režimu něco jiného než zombie mod/singleplayer mise? Je to jednoduché... //zda jsem dal tento topic špatně tak ho prosím přesuňte ale nějakej velkej návod to není takže proto spíše jsem ho dal mezi hry... Potřebujete: Call of Duty: Black Ops Title Update 3.0 - aktualizace která aktivuje ve hře boti Postup: 1. Zapněte hru 2. V nabídce hry vyberte Multiplayer 3. Local dále SplitScreen 4. Jako herní mód vyberte free for all nebo team deathmatch 5. Vyberte si mapu dle libosti a nastavte si vaše classy - zbraně atd... 6. Pokračujte do edit game a v položce enemies nastavte si počet nepřátel, hned níže obtížnost 7. Odstartujte hru a hrejte! 8) Proč hrát s boti? Mám ban a nemůžu hrát online. Nemám internet na xboxu. Možnost tréninku. Jak získám update 3 když mám ban? Zde jsem udělal návod jak na to :) , návod Doufám že se někomu alespoň tento topic pomůže. Za thanks se zlobit nebudu! :) 8) :thanks: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nunina Odesláno Červen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 Nejnovější update je: Call of Duty 7: Black Ops TU 6, není lepší tam hodit raději ten poslední? Nebo to musí být vyloženě TU 3??? http://www.xbuc.net/?details=Call%20of%20Duty%207%20Black%20Ops Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tejklin Odesláno Červen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 prosím a jak mám ten update z těch stránek stáhnout??? dik. hází mi to nějaký chyby- jakýkoliv update. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nunina Odesláno Červen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 tady si stáhni TU 3, ta pro tuhle funkci stačí: http://marketplace.xboxmodder.com/updates/?search=black+ops Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctverec23 Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 hmmm, mám to na flešce a nic. a když ji dám nakonfigurovat, tak ji zase neuvidím v pc.... když už tu dáváš něco, alespoň dopiš, že člověk ještě potřebuje další programy na rozpoznání FATX atd atd, že tak jednoduché jako copy/paste to nebude navíc ani nedáváš odkaz na updaty... až někdo jiný, takže sorry, ale no thanks 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 Sice blbá otázka, ale zeptám se, jakej to má vůbec smysl když ve hře je mod Combat Training??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Červen 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 Takže, hezky postupně ctverec23: dnes večer udělám návod na updatování z flashky, myslel jsem že tu furt ještě jeden je, ale už ho smazali ;) rockyzzz: combat training je možnost hrát na xboxu pouze když jsi přihlášen na xbox live :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 Aha, tak dík za info... To je pēkná kravina že kvuli tomu musim být na XLive když je to hlavnē o tom si zahrát z BOTama když mi např. nejde net... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 Nesmysl mě jde proti botům hrát, i když jsem offline :). Jde mi TD a F4A :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Červen 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 Rockyzzz: :) Dunky: Nesmysl? Ehm, jde o to že zda jsi už někdy hrál Black Ops online, tak máš nejnovější update a máš tam ty boty... A jde o to zda dáváš Local nebo Xbox Live :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 Vždyť není vůbec žádný problém tam dát ten update i bez LIVE :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctverec23 Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 Takže, hezky postupněctverec23: dnes večer udělám návod na updatování z flashky, myslel jsem že tu furt ještě jeden je, ale už ho smazali ;) rockyzzz: combat training je možnost hrát na xboxu pouze když jsi přihlášen na xbox live :) oka, dík máš thanks :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Červen 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 Vždyť není vůbec žádný problém tam dát ten update i bez LIVE :roll: No tak co tu rozvádíš že máš boty? Toto je návod jak je rozchodit pro ty, kteří to neví... :P , tak prosím žádný off topic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctverec23 Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 v součásti aplikace došlo k neošetřené vyjímce..... aritmetická operace skončila přetečením :D tak už vím, proč jsem ten prográmek nikdy nepoužíval.. no nic mno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rawmen Odesláno Červen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2011 Vždyť není vůbec žádný problém tam dát ten update i bez LIVE :roll: Poraď pls. Návod od pana Pavelce nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rawmen Odesláno Červen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2011 http://imageshack.us/photo/my-images/801/57737548.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/695/60260044.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/607/98934967.jpg/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Červen 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2011 stahni si tohle http://digiex.net/attachments/downloads/download-center-2-0/xbox-360-content/title-updates/6386d1298978519-black-ops-title-update-5-download-1-3-2011-black-ops-title-update-5.zip , jednoduše v data partition/si založ stejné podsložky které vyextrahuješ z toho co stáhneš a až na konec natáhneš ten update co je tam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rawmen Odesláno Červen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2011 Tka hotovo, flashka se ukazuje menší, ale když jí otevřu tak všechny položky 0kb, to je dobře nebo špatně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Červen 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2011 Flaska se v pc ukazuje jako malá... No ten soubor by v xboxu měl být velký cca tak 5-10mb... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rawmen Odesláno Červen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2011 No v xboxu má cca o těch 11MB méně než když je prázdná, takže tam ten soubor je, ale když jí otevřu v xboxu, tak mi to všude ukazuje 0kb jestli si rozumíme. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Červen 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2011 Prohledej celou flashku... zda to nenajdeš a přesto ti update funguje (nemusíš to přesunovat,funguje to i z flashky) tak už nevím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.