Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Flash0 - kopírování


kouzelnik3

Otázka

Čau, mam asi takový stupidní dotaz, ale dá se nějakym způsobem dostat, že bych ve flash0/vsh/module dal plugin? Kámoš má totiž pujčený kabel a přes paměťovku to neudělam. Zkoušel jsem PSPFiler, ale ten mi dovoli to přesunout jenom do RAMDISK nebo na ms0, tak se ptám vás, zdali to jde bez připojení pomocí USB k PC.

Díky za každou radu.

EDIT: Aha, fíky HACKER modu to jde kopčit i do flash0. Můžete lock & trash. ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

A můžeš mi říct, proč by jsi to chtěl udělat? Jestli si chceš bricknout PSP tak směle do toho, dá se to, když změníš ve vsh menu USB mode na Flash0 a restartneš PSP, ale varuju tě, aby jsi to nedělal, jinak máš 100% BRICK

Edit: No koukám, že sis zprávu editnul, takže pokud jdeš do toho (na tom PSP 3004 který máš v podpisu) tak si pak ale tady na fóru nestěžuj, že ti PSP nejde zapnout, protože budeš mít 100% Brick, já tě varoval.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Prosim tě, zas to nepřeháněj :)

Potřeboval jsem jenom dát jeden plugin do VSH/module/... Zkoušim jeden prohlížeč, nebo něco, kde by byla podpora flash na netu. Dal jsem to tam a žádnej brick jsem neměl. Nehrabu se tam, vim, že cokoli změnim nebo smažu nebo něco, bude brick a kdyby náhodou, viděl jsem i někde návod, jak to unbricknout bez pandory, i když nevim, jestli to funguje. Když něco přidam, tak snad brick nebude, ne?!

PSP funguje, takže OK. Dík ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

No já nepřeháním, u neflashnutelných PSP stačí malá prkotina a můžeš ho vyhodit. Měl si hold štěstí, že se nic nestalo, většinou i při přidání věcí do flash0 nastane brick jo ten návod není na unbrick normálního bricku je to na semibrick (třeba když si tam dáš špatný plugin nebo téma), normální brick u neflashnutelných PSP tedy i tvého GO = Vyhození PSP do popelnice. P.S. Žádný program nebo plugin na přehrávání flashového obsahu na PSP ani mobil neexistuje, tuto vymoženost má jenom pár mobilů od HTC.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu