Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Stala se mi taková věc .. furt mi pípal komp a dole na PC skříni mi blikal nápiš " AVG " nebo nák tak když to pípalo ... pípání se neozývalo z repráku ale ze skříně .. už mi to lezlo na nervy tak jsem kopl do PC .. to se vyplo .. zapnu a mam tu jen 2 barvy ... modrou a černou .. všechno mam jen modrý nebo černý ... např. žlutý smajlíky vidim černě ... prosím pomocte co s tim ... monitorem to 100% není .. chyba je ve skříni .. předem dík

Odesláno

Stala se mi taková věc .. furt mi pípal komp a dole na PC skříni mi blikal nápiš " AVG " nebo nák tak když to pípalo ... pípání se neozývalo z repráku ale ze skříně .. už mi to lezlo na nervy tak jsem kopl do PC .. to se vyplo .. zapnu a mam tu jen 2 barvy ... modrou a černou .. všechno mam jen modrý nebo černý ... např. žlutý smajlíky vidim černě ... prosím pomocte co s tim ... monitorem to 100% není .. chyba je ve skříni .. předem dík

Záleží co speaker hlásil za chybu před tím než si do toho kopl... mohla ti už předtím odcházet grafika , nebo ramky ... problém ti orávě ohlasí speaker tím že začne vydávat zvuky a ty podle toho jakám tonem poznáš o jakou chybu asi jde ...

pokud nemáš kompa v zaruce tak ho mužeš rozdělat a mrknout se dovnitř zda li se nárazem do skříně neuvolnil některý z dílů (HW) , je možný že bude nepatrně vyjetý z patice skus je všechny s citem zamáčkout zpět ... pokud máš záruku a plombu na skříni tak jedině servis a nebo obchod kde si to zakoupil maš právo na 2roky záruky...

další možnost je že kabel vedoucí od monitoru (samec) má poohýbané některé z pozlacených konců na DVI vstupu do grafické karty (už sem se s tím taky setkal monitor běžel ale barvy byly takový hodně do zelena , problém byl právě v kabelu od monitoru že byli pozohýbané konce do grafiky ) .. po opatrném narovnání monitor běžel opět OK ...

• 2 weeks later...
Odesláno

Pokud je monitor ok, tak je to grafickou kartou. Pokud máš záruční list, tak zkus servis =) . Mě nedávno odešla grafická karta (artefakty, při zátěži modrá smrt) a vyřešil jsem to tak, že jsem vzal horkovzdušnou pistoli a žhavil jsem čip, aby se spojil popraskaný cín :) A karta teď funguje i při maximální zátěži bez problémů.

V tvým případě to ale podle mě bude horší.

Odesláno
Pokud je monitor ok, tak je to grafickou kartou. Pokud máš záruční list, tak zkus servis =) . Mě nedávno odešla grafická karta (artefakty, při zátěži modrá smrt) a vyřešil jsem to tak, že jsem vzal horkovzdušnou pistoli a žhavil jsem čip, aby se spojil popraskaný cín :) A karta teď funguje i při maximální zátěži bez problémů.

V tvým případě to ale podle mě bude horší.

bude horsi,kdyby sis to precetl tak ma integrovanou kartu

• 2 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu