Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Herní podcast - již ke stažení

NoLimit

Recommended Posts

tak abych kluky obhajil...ono to asi nema byt nic nejak extra profesionalni,prece jenom to delaji vice mene pro svou potechu a pro tohle forum,bejt to treba podcast nejakyho vetsiho serveru typu hrej,tak bys mel pravdu,ale takhle je zbytecny se nad im nejak pozastavovat...a aspon je trosku sranda

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 158
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

Díky že si se nás zastal :) Máš naprostou pravdu, nesnažíme se dělat nic profesionálního. Děláme to, protože nás to baví, protože vás to baví a protože chceme ostatním něco zdělit. Jinak kté písničce: Docela se mi líbí a do Podcastu by se docela hodila. Proberu to s NoLimitem. Jo a nevim proč ale šíleně mi to připomíná Beatles :)

Odkaz ke komentáři

joooo! ja,to vedel ze vyhraju :D...jaky jsou ceny? dostanu aspon lizatko? :D

ne prdel,uz se celkem tesim na dalsi podcast. Kdy bude,zitra?

Další Podcast bude v utery. Rádi by jsme tě nějak odměnily, ale prozatím bude největší odměnou tvoje jméno a písnička v našem Podcastu.

Proč dáváte podcast na edisk?? Podcast je snad o tom, že si dám trvalej odkaz do čtečky (např. iTunes) a ona mi je bude stahovat automaticky ne? tak pro to ta tak neděláte?

Rádi by jsme, ale prozatím nevíme jak se to dělá :)

Odkaz ke komentáři

Podcast vol. 2, je jiz skoro hotov. Bude se probirat prodejnost PSP v Jap, odklad PS Home, nahotinky v Mass Effectu a mnoho dalšího. Navíc tři nové rubriky a samozřejmě my dva, tedy Filc@ a Gugi(NoLimit)

KDY? Úterý 25.září!

EDIT: Podcast vol.2 je GOLD(hotov), upload kolem zítřejšího poledne. S Filcou jsme se shodli, že úměrně se zkušenostmi stoupá úroveň našeho podcastu, ale to posuďte sami!:) Abych nezapoměl, hlasujte pro spešl song, jež se objeví v Podcastu vol.4!!!

Odkaz ke komentáři

Podcast volume 2 je ke stažení. Lepšíme se anebo ne? Více o novém Podcastu v úvodním příspěvku na začátku topicu. Stahovat můžete ZDE

A samozřejmě jako vždy, veškeré ohlasy vítáme. My jsme Podcast živě:) Gugi a Filc@

Odkaz ke komentáři

jj tenhle díl byl dobrej .. jen jediná věc mi tam vadila .. kdyby ste dali menší hlasitost těch songů který tam pouštíte tak pak by se mi nestávalo že mám bedny docela nahlas .. a když tam je písnička tak se sousedi můžou pos****

Odkaz ke komentáři

hele uzs poslouchal muj navrh na dalsi podcast song? taky celkem kvalitka si myslim
Od dnešního odpoledne edisk.cz mění poskytovatele, takže sme to ještě nestáhly, protože edisk nefunguje. Tímto se omlouváme i těm, kteří si chtějí stáhnout náš první podcast, nebo podcast special, protože oba díly jsou uply na edisku.
Odkaz ke komentáři

UPOZORNĚNÍ:

Potěšující zpráva, pro ty, jež si ještě nestihli stáhnout naše první dva aPody, edisk.cz je znovu v provozu, takže Podcast vol.1 a PSP Slim Special je Vám opět k dispozici:)

EDIT:

Hlasování pro spešl song do aPodu vol.4 stále pokračuje, takže navrhujte songy, které by jste chtěli v našem vašem Podcastu slyšet. Házejte to sem, nebo nám (Filc@ a NoLimit) PM anebo na podcast.zive@gmail.com, kam můžete mimo jiné posílat i návrhy na logo aPodu živě!

Odkaz ke komentáři

Dočasně se omlouváme za nemožnost downloadu aPodu vol.2. Na řešení se horlivě pracuje. Zůstańte s námi!

EDIT: aPodu vol.2 už je konečně opět ke stažení. Do budoucna budeme aPody pravděpodobně uploadovat na dva rozdílné servery, aby se předešlo podobným potížím.

Odkaz ke komentáři

Tak zatím máme u vol.2 staženo něco přes třicet,ale je škoda, že se nikdo zde nevyjadřuje, takhle se dá těžko vypozorovat, jestli to děláme dobře nebo ne...

MAMUTH: myslím si, že je se na co těšit, pač teď chystáme něco velkého,něco co by náš aPod oživilo a zpopularizovalo...cekujte aPod a topic...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu