NoLimit Odesláno Září 29, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2007 hh, jj, dik fakt...ty si pravej aPod fan:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoLimit Odesláno Září 29, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2007 Po předešlých potížích s upnito.sk jsme hodili mirror pro download aPodu vol.2 na leteckaposta.cz, takže máte k downloadu k dispozici dva servery, kdyby byly do budoucna s upnito.sk problémy. Gugi a Filc@ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Září 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2007 hele mozna by nebylo spatny su udelat web ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoLimit Odesláno Září 30, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2007 MŮŽeme ŘÍct Jen Tohle: nechte Se PŘekvapit!!! ChystÁme NĚco VelkÝho A UŽ NynÍ DoufÁme, Že Se VÁm To Bude LÍbit! ZŮstaŇte S NÁmi! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epilepticfishCZ Odesláno Září 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2007 :bash:já se teda nechám:chef: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoLimit Odesláno Září 30, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2007 to se teda nech, ale hlavně nyní potřebujeme maximální podporu, především u aPodu vol.3 (úterý 2.10). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Září 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2007 jeste chtělo by to naky videopreview nebo jak se tomu rika :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epilepticfishCZ Odesláno Září 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2007 jeste chtělo by to naky videopreview nebo jak se tomu rika :D :beta::bash::hide1: hm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoLimit Odesláno Září 30, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2007 kurva Dave ty seš nějakej ghost, kterej u nás špízuje....neprozrazuj všechny naše plány...nech se překvapit...trpělivost, trpělivost prosím:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Září 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2007 ok ok jinak byste to meli rozvijet a nedavat jen na console forum muzete i jiny stranky pokud uz nejste ;) jen muj navrh nevim jesi to mate v planu :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoLimit Odesláno Září 30, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2007 a na jaky napr.??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Září 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2007 treba psp.novinky.org musite hledat ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epilepticfishCZ Odesláno Září 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2007 treba psp.novinky.org musite hledat ;) raději něco vlastního ne ???:bash::coolgun: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoLimit Odesláno Září 30, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2007 tak se muzes cinit i sam, ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Září 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2007 jasny no ale chapej ze pokud nekdy budou mit nakej web co ja vim tak aby na nem meli veci navstevnost nebo atk.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epilepticfishCZ Odesláno Září 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2007 tak se muzes cinit i sam, ze? :shock:uš se činím :flexion: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoLimit Odesláno Září 30, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2007 ale zase vnucovat se nekam, to ne...na poradnou reklamu jsou potreba bud lidi anebo money Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RedsnakeCZ Odesláno Říjen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2007 takže připomínky (chtěli jste je, ne ? :) k 1.dílu 1/ je vám blbě rozumnět, opatřete si lepší mikrofon 2/ srovnejte si hlasitost mluvení a znělek na stejnou úroveň, takhle to u znělek rve uši 3/ napište si dopředu aspoň nějakej scénář, začít podcast stylem "no já vlastně nevím" je dost hrozný a máte tam asi 4 konce, kdy pak pokračujete dál 4/ mluvte o něčem, celej podcast č.1 by se dal informačně shrnout asi za 15 vteřin, zbytek byly zbytečný řeči jdu si poslechnout ten další, snad to bude lepší ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filc@ Odesláno Říjen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2007 takže připomínky (chtěli jste je, ne ? :) k 1.dílu1/ je vám blbě rozumnět, opatřete si lepší mikrofon 2/ srovnejte si hlasitost mluvení a znělek na stejnou úroveň, takhle to u znělek rve uši 3/ napište si dopředu aspoň nějakej scénář, začít podcast stylem "no já vlastně nevím" je dost hrozný a máte tam asi 4 konce, kdy pak pokračujete dál 4/ mluvte o něčem, celej podcast č.1 by se dal informačně shrnout asi za 15 vteřin, zbytek byly zbytečný řeči jdu si poslechnout ten další, snad to bude lepší ... Musím přiznat, že prakticky se vším co jsi napsal souhlasíme. A jak asi sám uslyšíš, další díly jsou výrazně lepší. Jak už sme několikrát říkaly, první díl je jen jakási prvotina, preview verze, takže to berte z rezervou :) Naši momentální formu vystihuje Podcast vol.2, což je náěš poslední podcast. Na hlasitost znělek sme se samozřejmě zaměřily a už v dalším podcastu, který bude k poslechu od zítřka poznáte že je tam velký rozdíl. Zůstaňte s námi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RedsnakeCZ Odesláno Říjen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2007 Připomínky k podcastu 1,5 (PSP Slim speciál) 1/ furt tam máte ten velký rozdíl ve hlasitosti mezi mluvením a znělkami / muzikou 2/ je vidět, že jste tentokrát měli nějakej scénář, ale i tak to bylo informačně slabý, navíc nechápu proč víc jak 5 minut rozebíráte Colina McRae 3/ nechápu proč něco vypípáváte a něco ne. Buď se snažte bejt slušný na 100 pro (tj. žádný píčování ani warez) nebo se to vykašlete, mluvte jak jste zvyklí a nic nepípejte (což by bylo podle mě lepší). Dojem na svou třídní tím podcastem přece neděláte, ne ? ;) 4/ ty písničky jsou mimochodem pod copyrightem :) 5/ proč PROBOHA máte podcast v 320kbit ? I 128 kbit je na mluvený slovo zbytečně moc. Takhle vám děsivě narůstá velikost souboru. 6/ kvalita mluvení (tím myslím jak je to slyšet) se znatelně zlepšila, ale i tak by to mohlo bejt ještě lepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RedsnakeCZ Odesláno Říjen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2007 Připomínky k podcastu č.2 1/ zase ten rozdíl ve hlasitosti 2/ zase 320kbit 3/zjištěte si trochu informace o tom, o čem mluvíte. Např. co vlastně je na XBOX Live placenýho - dema to rozhodně nejsou. Jo a Mass Effect není akční rubačka, ale sci-fi RPG. 4/ Díky za umístění na leteckaposta.cz 5/ zdá se mi že se oproti podcastu 1,5 zase snížila kvalita zvuku (mluveného slova) Obsahově se lepšíte, ale druhá polovina se mi zdá o ničem. Taky jste chtěli nějaký procenta - 1. díl tak 30%, 1.5 díl tak 40%, 2.díl tak 50 % Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bedbord Odesláno Říjen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2007 Redsnake: co máš proti 320kbit ??? jako že pak ten výslednej soubor je velikej ?? mě to teda rozhodně nevadí.... a jestli stahovat 40 mb nebo 80 to fakt takovej rozdíl pro mě není ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RedsnakeCZ Odesláno Říjen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2007 bedbord: 320 kbit to je jak kanón na vrabce. Rozdíl mezi 128 kbit (možná i 64kbit) a 320 kbit absolutně nemáš šanci u tohodle podcastu poznat. Každej nemá MP3 přehrávač s 4 GB paměti a proč mám stahovat 80 MB když by to mohlo mít 20 MB ? Podívej se v jaký kvalitě jedou ostatní podcasty (hrej.cz, pc gamer podcast, gametheoryshow) -- edit: tak jsem to zkusil, 128kbit má 33.7 MB, 96kbit má 25.2 MB a 64kbit má 16.8MB ! To se mi proti 84.2 MB u 320 kbit verze zdá jako solidní zmenšení a není to příliš na úkor kvality (těch 64 kbit je poznat v muzice, ale ne v mluveným slovu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoLimit Odesláno Říjen 1, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2007 bedbord: 320 kbit to je jak kanón na vrabce. Rozdíl mezi 128 kbit (možná i 64kbit) a 320 kbit absolutně nemáš šanci u tohodle podcastu poznat. Každej nemá MP3 přehrávač s 4 GB paměti a proč mám stahovat 80 MB když by to mohlo mít 20 MB ? Podívej se v jaký kvalitě jednou ostatní podcasty (hrej.cz, pc gamer podcast, gametheoryshow)-- edit: tak jsem to zkusil, 128kbit má 33.7 MB, 96kbit má 25.2 MB a 64kbit má 16.8MB ! To se mi proti 84.2 MB u 320 kbit verze zdá jako solidní zmenšení a není to příliš na úkor kvality (těch 64 kbit je poznat v muzice, ale ne v mluveným slovu) Predem diky za obsahly nazor. Za prve, nechapu proc na warez webu vyslovujes slovo copyright?? Za druhe, bereme tvuj navrh na snizeni z 320kbit na mensi, ale timto jsme chteli vyvazit kvalitu naseho mikrofonu, ktery je prece jen horsi nez maji tebou vypsane podcasty k dispozici, takze si nejakej vyrazne snizeni napr. na 64kbit nemuzem dovolit, protoze a za tim si stojim, je rozdil mezi 320kbit a 64kbit. Za treti, stale a znovu vyzdvihujeme ze jsme aPod, tedy amatersky podcast, coz by melo u posluchacu snizovat pozadovane naroky, prece jen to jeste delame tak rikajic na koleni. Ted k tomu obsahu. Za Mass Effect se samozrejme omlouvame, ale podstata te novinky tkvela nekde jinde. A pokud z Podcastu vol.2 vyznelo, ze jsou dema na Xbox Live placeny, tak to tak vyznit nemelo, myslel se tim samozrejme ucet a podobne veci. A na zaver, myslim si, ze Colin si misto v nasem podcastu jiste zaslouzil mozna i ve vetsi mire. Diky ti za tve nazory a prosim pamatuj, jsme obycejni kluci, kteri to delaji pro vas a ne proto aby se s ,,konkurenci,, predhaneli v kvalite apod. Zůstaň s námi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RedsnakeCZ Odesláno Říjen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2007 nolimit: "Za prve, nechapu proc na warez webu vyslovujes slovo copyright??" to bylo takovy maly rejpnuti :) Ale jak jsem poslouchal, jeden z vás se snaží hrát na PSP legálně, ne ? (nebo že by jen proto, že ještě nikdo necracknul novej firmware ?) "... ale timto jsme chteli vyvazit kvalitu naseho mikrofonu ..." No já si nemyslím, že když to špatně nahrajete, že vám pomůže přehnanej bitrate. Pokud nechcete degradovat kvalitu zvuku ani o kousek, použijte 128kbit, tam 99 procent lidí (zvlášť ve sluchátkách) nic nepozná. Vyšší bitraty by se vyplatily pouze v případě, že byste tam měli nějakou na hloubky a vejšky bohatou muziku (třeba klasiku) a to asi nehrozí. Je mi jasný, že to děláte pro zábavu, docela vás obdivuju, nicméně trocha konstruktivní kritiky se hodí, ne ? Poslouchat vás budu dál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.