Filc@ Odesláno Říjen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2007 :) Ten legalista jsem já a je to myslim i dobry "vyvážení" když jeden z nás valí ISA a jeden je "legal". Aspoň můžeme zprostředkovat pohled z obou "břehů" řeky jménem PSP :) Určitě snížíme bytrate a to hned v příštím podcastu, ktery pokud se nic nestane, bude ke stažení hned zítra dopoledne a proto zůstaňte s námi :) EDIT: Bohužel, máme špatnou správu, upload apodu vol.3, bude až ve středu, NoLimit přijel na intr nějakej nemocnej a ja sem to od něj asi chytil, takže dneska jsme docela grogy, ale zitra dodělame druhou polovinu podcastu a ve středu ho budete mít možnost slyšet. Ještě jednou se omlouváme, ale uznejte sami, že i kdyby jsme se sebe víc přemáhaly a snažili, podcast by byl o ničem, když by jsme na to nemely vubec myšlenky. Tak nás prosím pochopte a moc děkujeme že jste stále snámi. Filc@ a NoLimit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoLimit Odesláno Říjen 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2007 jj, souhlasim s Filcou, podcast urco zejtra, vydrtze prosim, zustante s nami Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoLimit Odesláno Říjen 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2007 do uvodniho prispevku jsme pridali prvni navrh loga naseho vaseho aPodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Říjen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2007 mozna jsem slepej ale ja tam zadnej navrh nevidim :shock: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filc@ Odesláno Říjen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2007 mozna jsem slepej ale ja tam zadnej navrh nevidim :shock: Chyba musí být asi na tvoji straně, ja tam logo vidim. Je v prvním příspěvku, zkus se mrknout znova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Říjen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2007 hlee v opere to nevidim a u iexploreru mam jenom skrklej krizek...posli me odkaz kde to je uply, mrknu se na to aspon tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filc@ Odesláno Říjen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2007 hlee v opere to nevidim a u iexploreru mam jenom skrklej krizek...posli me odkaz kde to je uply, mrknu se na to aspon tak Zitra se na to mrknu a nejak to vyřešim. tady je link na to logo. http://www.filca.estranky.cz/archiv/iobrazek/142 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoLimit Odesláno Říjen 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2007 aPod vol.3 je GOLD. Pravděpodobný upload zítra kolem poledne. A pro ty, kterým vadila velikost minulého aPodu, našli jsme jistý kompromis, který snad potěší všechny, takže zítra download a zatím zdarec tipec. Zůstaňte s námi! EDIT: aPod vol.3 již ke stažení ZDE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epilepticfishCZ Odesláno Říjen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2007 Čus já vás uplně přehledl a tet koukam ze us tu je další díl ,parada hned du stahovat ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Říjen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2007 nechapu jak je to mozny ale ja nevidim ani to logo cos mi na nej dal link...m,am proste jenom bilou obrazovku a to jak v iexploreru,tak v opere. jinak ted jdu stahovat novej podcast,tak jsem zvedavej co jste si pripravili tentokrat (krome beach boys :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoLimit Odesláno Říjen 3, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2007 mamuth:pracuje se na tom, vydrz(te) EDIT: v uvodnim prispevku je (zatim) nahled a odkaz na imageshack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Říjen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2007 ok uz to vydim..pekny logo jinak dneska trosku krytiky...k tomu bricku a upgradu tydne,prijde mi ze jste az moc zaujati ve prospech ps3...mozna priste min fanboyismu. druha pripominka by byla k demu god of war...asi jste to spatne pochopili,ale to demo se normalne neprodava,dostalo ho jenom par stastlivcu...prodava se jenom na tom ebay...samozrejme lidi z ready at dawn demo NEPRODAVAJI posilaji ho zdarma lidem co se vcas zapsali na ofic strankach (a jsou z ameriky) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoLimit Odesláno Říjen 3, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2007 nevim, myslim ze poskozeny dvd halo 3 je brick z jakeohokoliv pohledu...a za ten gow se omlouvame, vylozili jsme si to spatne, ale chybami se clovek uci, ze? Nemuzeme prece vedet vsechno a jsme radi, ze nas doplnujete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoLimit Odesláno Říjen 3, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2007 uz jede to logo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Říjen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2007 jo mne se ted logo v opere zobrazuje:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RedsnakeCZ Odesláno Říjen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2007 čau, tady máte připomínky k podcastu č.3 1/ furt je tam ten velký rozdíl v hlasitosti mluveného slova a hudby / znělek 2/ tentokrát jste měli hlas nahraný strašně slabě, na PCčku co to poslouchám jsem musel mít zvuk na max a i tak jsem musel dost natahovat uši, abych to slyšel 3/ obsahově se lepšíte 4/ díky za snížení bitrate 5/ nějak jsem nepochopil virtuální listárnu, neuvedli jste v ní ani jeden dotaz nebo připomínku od lidí co vás poslouchají. Od toho by listárna měla bejt, ne ? 6/ dávejte pls podcast i na leteckaposta.cz nebo někam, ať jsou 2 místa odkud se to dá stáhnout Mimochodem nevidím nic strašnýho na tom, že by MGS4 mohlo bejt na X360, případně HALO 3 na PS3. Oboje nejspíš vyjde na PC (asi se zpožděním). Podle mě exkluzivita her bude v budoucnu pro některou platformu pouze časová, protože jinak vývojářům/vydavatelům utíkají peníze. Takže exkluzivní hra třeba vyjde na PS3 a pak za půl roku na X360 (a opačně). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Říjen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2007 takze moje pripominky k aPodu vol. 3: 1) vyslovnost anglickych slov HALO a WARHAMMER - opravdu se nevyslovuji, tak jak se pisi, na seznamu si vyslovnost muzete poslechnout 2) narazka na antimonopolni urad? tu sem opravdu nepochopil stejne mi vadi neustale narazeni do microsoftu (nejsem nejaky jeho fanda, ale nebavi me to poslouchat) 3) nejlepsi by bylo, kdybyste si predem pripravili presne scenar a ten potom jen precetli - nepusobilo by to jen jako rozmluva nad pivem:D jinak preju hodne stesti a nad tim scenarem se opravdu zamyslete:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RedsnakeCZ Odesláno Říjen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2007 Sir Jarousek "predem pripravili presne scenar a ten potom jen precetli" ... to by ale pak bylo hrozně suchý, podcasty jsou právě o tom, že lidi o něčem debatujou a nečtou jen suše zprávy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoLimit Odesláno Říjen 4, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2007 Sir Jarousek: ted nepisu je k tobe, ale uz nescetnekrat jsme upozornovali, ze nejsme a nechceme byt profi podcast (tech je fura...tedy ne u nas), jsme aPod, což by mělo znázorňovat spojení amatérský a podcast. Nechceme se za tímto nijak schovávat nebo tak něco, ale jsme obyčejní kluci, kteří dělaj něco proto, aby některým jedincům zpestřili den. Takže pokud chces spisovný, zpomalený, nalajnovaný a nezáživný podcast přesně podle všemožných pravidel, asi tě nepotěšíme, ale pokud ne, zůstaň s námi! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filc@ Odesláno Říjen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2007 Na dnešek chystáme nahrávání dalšího dílu podcastu, takže jesli se vše povede, zítra čekejte další aPod z naší dílny. Gugiamara a Filc@ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoLimit Odesláno Říjen 8, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2007 Dvě důležité zprávy:1. bohužel shon událostí nám stejně jako minulý týden nedovolil připravit aPod k úternímu vydání a proto jsme se s Filcou usnesli, že premiéru Podcastu živě! přesuneme na středu. 2. náš věrný posluchač Typeczek připravil pro věrné fandy našeho vašeho aPodu sig (podpis), takže pokud chcete Podcast živě! podpořit, naše signatura je jasná volba:) aPod sig zde - podpořte nás! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Říjen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2007 ok mam novej podpis :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoLimit Odesláno Říjen 9, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2007 thx mamuth Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoLimit Odesláno Říjen 10, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2007 Další díl je ke stažení, aPod vol. 4 je tady! Odkaz ke stažení ZDE anebo v ůvodním příspěvku! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoLimit Odesláno Říjen 13, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2007 tak co na novej podcast rikate? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.