jura555 Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 Zdravím, mám takový divný problém u 3gs s iOS 4.3.3 s JB přes redsn0w. Vždy od doby kdy jej plně nabiju, mi ukazuje ve využití stejný čas jako u pohotovosti, takže přes noc mi to ukáže že využití bylo 8 hodin a pohotovost taky, a šíleně to žere baterii, a jediná prevence, je vždy po úplném nabití dát Obnovení veškerého nastavení. Po tomto procesu jsou časy rozdílné a baterie drží tak jak má. Nemněli jste někdo podobný problém, popřípadě jak jste to vyřešili, restore se mi určitě dělat nechce, ale vždy po nabíjení obnovovat nastavení taky ne... jsem z toho už mrzutý. Děkuji za odpvědi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Červen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2011 Mám ten samí problém :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura555 Odesláno Červenec 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2011 Vyřešeno, udělán JB přes > www.jailbreakme.com <....baterie běží jak má :P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts