Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Update z Flashdisku

Proč updatovat hry?

Převážně opravují chyby ve hrách a doplňují pár věcí... Jako například Title Update 3 který přídá možnost hrát s boti v COD: Black Ops

Co potřebuji?

1. Flashdisk , alespoň 1GB (možná stačí 512mb)

2. Program XTAF - eDisk.cz - uloz.to

3. Update na potřebnou hru

Lets go!

1. Připojte do vašeho Xboxu váš Flashdisk, poté Xbox zapněte

2. Najeďte do System Settings/Memory/Storage Devices/

3. Sjeďte na váš Flashdisk (USB storage Device) a poté stiskněte na ovladači A

4. V nabídce vyberte Configure Now a potvrďte zprávu Yes, že se smaže celý obsah vašeho Flashdisku (doporučuji si vytvořit v pc zálohu)5. Pár desítek sekund počkáme a poté potvrdíme zprávu o naformátování Flashdisku pro Xbox 360, nyní se náš Flashdisk již jmenuje Memory Unit

6. Odpojíme Flashdisk od Xboxu a strčíme ho do PC7. Zapneme program XTAF (beta.exe), hlášku o stažení nové verze zrušíme, naše verze je dostačujicí 8)

8. V horní nabídce vybereme File/Open Drive, popřípadě File/Open Manually... a vyhledáme Flashdisk ručně9. Nyní pozor, jsou dvě možnosti kam umístit update, takže nejprve zkuste variantu 1, zda nepůjde tak variantu 2

10. Varianta 1, rozevřeme si složku Cache Partition/Cache a do okna v pravo přetáhneme náš update, žádnou složku, čistě například 0017_01237412 (Updaty jsou bez koncovky)

11. Varianta 2, rozevřeme si složku Data Partition/ a zde umístíme update, popřípadě zda jste stáhli update v .rar a v něm bylo několik složek tak ty samé složky vytvoříme pod Data Partition/, příklad :arrow: Data Partition/012412412/24124124/0001_37465017 , podtržené číslo je již soubor s updatem

12. Nyní když již máme na Flashdisku nahraný update, pokračujeme v horní nabídce File/Close Drive, po pár sekundách již můžeme vytáhnout Flashdisk z pc a rovnou ho zapojit do Xboxu a poté ho spustíme

13. Nyní pozor, zda máte v Xboxu HDD, tak je zbytečné aby jste stále měli připojený Flashdisk v Xboxu, takže si update překopírujeme na hdd(Varianta 1), zda nemáte v Xboxu HDD tak pokračujte na bod 15.

14. Varianta 1, v menu vybereme System Settings/Memory/Storage Devices/Memory Unit/Games/ vybereme váš update, stiskneme Y, v nabídce vybereme Move, a vybereme HDD, za pár sekund máme přesunutý update z Flashdisku na HDD, pokračujeme na poslední bod

15. Spustíme hru, a nyní již by jste měli mít nový update funkční ve vaší hře, Gratuluji! :party: za thanks předem díky!

Update #1 - By dudu27

1. Hry dávejte do této cesty, a usb flashdisk dávejte do zadního usb portu, cesta - "data partition/content/0000000000000000/41560855/000B0000", proč? Nové hry to takhle berou.

Stránky odkuď lze stahovat Title Update do PC

marketplace.xboxmodder.com

Flashdisk jako hdd

Co potřebuji?

1. Flashdisk , alespoň 1GB (možná stačí 512mb)

Lets go!

1. Připojte do vašeho Xboxu váš Flashdisk, poté Xbox zapněte

2. Najeďte do System Settings/Memory/Storage Devices/

3. Sjeďte na váš Flashdisk (USB storage Device) a poté stiskněte na ovladači A

4. V nabídce vyberte Configure Now a potvrďte zprávu Yes, že se smaže celý obsah vašeho Flashdisku (doporučuji si vytvořit v pc zálohu)5. Pár desítek sekund počkáme a poté potvrdíme zprávu o naformátování Flashdisku pro Xbox 360, nyní se náš Flashdisk již jmenuje Memory Unit a je z něj HDD , Gratuluji! :party: za thanks předem díky!

Edit #1

Vzhledem k tomu že již nevlastním žádný Xbox tak vám už moc nemůžu odpovídat na otázky, ovšem je zde plno zkušených uživatelů kteří budou vědět a určitě zde přispějí odpovědí. :)

Zda máte problém pište do topicu ;)

• Odpovědi 70
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

Přesně tak, zkoušel jsem to ještě znovu s updatem na ten Black Ops, dal jsem ho do obojeho umístění jak do Cache tak do Data Partition a při prohlížení obsahu flashky v xboxu to ukazuje všechny složky na flashce prázdné - 0kb. Takže nechápu, jak by mu to mohlo fungovat...

On stále píše že to musím správně umístit ten update ale ani jedna varianta nefunguje a konkrétně co s tím nenapíše.

Odesláno

A zkoušel si to spustit? Mě COD píše, že disk je nečitelný, tak to nechci pálit znova bez toho aby to nešlo. Zkus spustit COD a uvidíš jestli tam ty boti budou či ne.

btw:http://xbox360.rocknroll.sk/?p=55

btw2:

Update your XBOX 360 console to the latest dashboard version

Get yourself an usb stick with at least 1GB capacity

Format it as a XBOX 360 Memory Unit on your XBOX 360 console via 'Dashboard/System/Storage'

Connect your usb stick to your PC

On your pc, download XTAF (Latest Beta). Big thanks go out to Slashr for this great app.

Run XTAF and click on 'File/Open Drive'. Now move to 'Cache Partition/Cache' and drag your update files into this folder. This will take some seconds.

Connect your usb stick with the XBOX 360 console and start your game

A kdyžtak pls napiš jestli tam jsou nebo. Díky

Odesláno

Tak jsem si tam dal to COD a vyhodilo to, že disk je nečitelný, tak jsem to stáhnul a nápalil znova a zase nic, už na to seru, nemám na to nervy. Včera mi bez problémů šel Duken Nukem a teď jsem hrál celou dobu Gears of War 2. Neví někdo proč mi nejde zase CoD? A je podobnej update na MW2?

btw: dám ti THX za nervy semnou. :)

• 3 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu