Mihulik Odesláno Červen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2011 Ahoj, včera se mi do roku dostalo PSP, které bylo ale kupováno už před 2 roky. Původní verze FW byla 5.53 - upgradoval jsem na 6.20. Potřebuji si do něj koupit Memory Stick 16GB - konkrétně tento http://www.memcardz.cz/sandisk_16gb_memory_stick_pro_duo_r_[sDMSPD-016G-1-89]. Rád bych se vás zeptal, zda-li je není nějaký problém s velikostí karty? Děkuji:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Červen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2011 5.53 není, možná to bylo 5.03 ale to je teď fuk. Už někdy od ofw 4.01 jsou podporovány i karty 8GB a 16GB, později byla přidána ještě podpora až snad do 256GB (teoreticky) takže 16GB, noproblem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mihulik Odesláno Červen 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2011 Díky za info-myslím, že 16GB bude stačit:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Červen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2011 nebude,mám 16 GB Sandisk a nestačí :D,nevejdou se tam filmy a ISO/PSX dohromady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mihulik Odesláno Červen 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2011 aneb žádný hdd není dost velký:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Červen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2011 LoL takto: 32 MB- Pouze pro SAVE či HomeBrew hry (MALÉ!) (nejhorší karta) 256 MB- Pro pár homebrew her a save 1GB- Pro jednu ISO/CSO (800 MB cca) a max pár homebrew+save 2 GB- Už trochu kvalitnější než 1 GB, 2 ISO/CSO hry (720+720 MB cca) homebrew hry+save 4-GB- Docela ohodně větší komfort než 1 GB a 2GB, ale né největší komfort :P :D Takže sem si můžeš dát 3 hry ISO/CSO (900+900+900 MB cca) homebrew hry a Save a popřípadě malej film :D? 8 GB- Toto už se dá říct kvalitní karta, akorát? 7 ISO/CSO hry(1GB+1GB+1GB+1GB+1GB+1GB+1GB cca) Homebrew hry,filmíky 16 GB- Dá se říct nejlepší karta a cenově dostupná :) Hodně ISO/CSO her, Homebrew her (cca 10 MB za jednu hru), fílmíky, samozřejmě Savedata a dál nvm. 32 GB- Což co na tohle říct? Až přehnaně velký luxus nehledě na cenu :D ? Když vememe že normální HDD za posledních 10 let byl 40 GB tak toto je opravdu velká karta :D :D Sem si můžete narvat spoustu ISO/CSO her (tolik kvalitních her na PSP bohužel není), spoustu filmů, nehledě na HomeBrew hry a aplikace :D :D (nevyplatí se ?) Toto je orientačně takže proto "cca" atp. :D // kua ta karta je nějak levná !!!! Ještě k tomu PRO DUO !!!!! :!::!: a já si myslel že jsem ušetřil na adaptéru s mikrokartou :D :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Červen 15, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2011 Čim větší velikost, tim větší chuť a žádná velikost neni dostačující. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bindiz582 Odesláno Červen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2011 prosim vas da se dat do psp redukce 2x 32 GB ( celklem 64 GB ) zatim mam 32 GB a nestaci mi uz XD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Červen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2011 jasně že dá, myslim že někdo tady na fóru to tak má (photofast cr5400 + 2x32GB microSDHC karty) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Červen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2011 on se da aji pripojit pres adapter na flash diskale,mam 16 gb,cca 50 HB a 17 iso/cso/PSX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NikeMaster Odesláno Červen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 Ja mam PSP Go s 16 GB a premyslim o tom že si koupím jeste 4 - 16 GB KARTU :D nevím jestli mám či ne :// Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.