Reesey Odesláno Červen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2011 co uz vime? Treti pokracovani serie (RD:revolver-RD:redemption-RD:revenge) ano jedna se o sequel po smrti Johna marstona (hl.protagonista 1 a 2 dilu)se hl. role ujima jeho syn ,John "JACK, Marston JR.'(Hralo se za nej posledni cast hry v redemption) da se ocekavat ze hra se bude odehravat behem prvni svetove valky. posledni mise v READ DEAD REDEMPTION neznamenala definitvni pomstu.ve tretim dile by mel Jack jit po vsech,co maj to docineni s udanim ,falesnymi obvinenymi a vrazdou jeho otce Johna, i proti vladnim agentum touhle hrou ,bude koncit era divokeho zapadu. PODLE JISTYCH SPEKULACI by mel red dead 3,zacit pribeh ,kuli kteremu byli prvni dva dily red deadu.(neco jako ve star wars,prvni dve epizody vznikly aby mohla byt epizoda 3) pro me osobne by to nebylo dustojne zavrzeni pribehu Johna marstona SR. vedeli ste ze postava john marstona je inspirovana skutecnym pribehem?? ano jisty John marston ,velice podobny tomu nasemu existoval . respektive je znam jako LEGEND OF WILD WEST zatim je Informaci malo,pokud vite sami neco, jen piste prosím moderátory o smazání příspevku pod timto hlavnim tematem.díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesey Odesláno Červen 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 Update prispevku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 myslim si že to ted nemá vubec smysl rozebírat, když se o týhle hře neví vubec nic :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 Máš nějaký link kde jsi se o tomhle dočetl? Už se těšim na další info pokud to neni fake :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesey Odesláno Červen 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 Máš nějaký link kde jsi se o tomhle dočetl? Už se těšim na další info pokud to neni fake :) linku je mnoho,je to ze zahranicnich serveru o hrach neco spekulace,neco jistota ale dava to 1 + 1 jsou 2,takze informace by meli byt na 80-90% spravne.vybral sem jen to nejzajimavejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesey Odesláno Červen 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 myslim si že to ted nemá vubec smysl rozebírat, když se o týhle hře neví vubec nic :bash: prosim te jdi prudit jinam tvarohu z plzne,to ze ses obezni ti nedava pravo si lecit mindraky tu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Červen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 prosim te jdi prudit jinam tvarohu z plzne,to ze ses obezni ti nedava pravo si lecit mindraky tu. Ty jseš nějakej nepříjemnej. Spadly ti hračky do kanálu, nebo co? :| Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Červen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 prosim te jdi prudit jinam tvarohu z plzne,to ze ses obezni ti nedava pravo si lecit mindraky tu. Téda, teď jsi mi to nandal :D..cítíš se už lépe po takovýhle nakládačce? :D ani z tebe nebudu spát (smíchy) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesey Odesláno Červen 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 Téda, teď jsi mi to nandal :D..cítíš se už lépe po takovýhle nakládačce? :D ani z tebe nebudu spát (smíchy) :D cinkydo,prosim te vyhibej se tomdle tematu.akorat vsude ze sebe delas mistra sveta a ♥♥♥♥♥.ja ty informace tu davam dohromady pro lidi,co maji tuhle serii radi a tesi se na novy dil. akorat spamujes a tve prispevky nemaji hodnotu.uz nic tu nepis nikdo o to nestoji-. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Červen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 cinkydo,prosim te vyhibej se tomdle tematu.akorat vsude ze sebe delas mistra sveta a ♥♥♥♥♥.ja ty informace tu davam dohromady pro lidi,co maji tuhle serii radi a tesi se na novy dil.akorat spamujes a tve prispevky nemaji hodnotu.uz nic tu nepis nikdo o to nestoji- Já tuhle serii mam taky rád, ale informace nejsou skoro žádný tak neni co řešit ;)......Já si budu psát kam chci :D ty si myslíš že mi takovej debílek jako ty může něco zakazovat? :D leda h-o-v-n-o kamaráde :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Červen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 Přesně...informace nejsou ,,žádné,,..., nechte si to na pozděj, až se bude něco vědět víc s jistotou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Červen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 Přesně...informace nejsou ,,žádné,,..., nechte si to na pozděj, až se bude něco vědět víc s jistotou... přesně tak :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lojkas Odesláno Červen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 rockstar nevydava kazdorocne svoje hry (ne jak CoD), a navic momentalne pracujou na GTA V nevim zda tomu verit, ale nejaky link odkud ot mas by neuskodil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 Na GTA a RD"X" pracují jiná rockstari studia pokud se nemylim......verim, ze na pokracovani se uz pracuje, ale to info nahore mi prijde podezrele...Zajimal by me zdroj, jelikoz v prubehu dne checkuju nemalo hernich medii a tohle treba nevim a uprimne sam doufam, ze to neni pravda protoze nechi hrat za marstnova syna, jelikoz my byl nesympaticky.....radej bych uplne novy pribeh (proble je ze to john tahnul a pochybuju ze vymsli tak sympatickou postavu znova, tak sympatickou osobu (nepoocitaje ezia ;)) jsem uz dlouho ve hrach nevidel)... jediny cemu bych veril je nazev red dead revenge, to by dokonce sedelo i pribehove a porad to bude RDR :D ikdyz to nezni jak red dead redemption.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesey Odesláno Červen 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 Na GTA a RD"X" pracují jiná rockstari studia pokud se nemylim......verim, ze na pokracovani se uz pracuje, ale to info nahore mi prijde podezrele...Zajimal by me zdroj, jelikoz v prubehu dne checkuju nemalo hernich medii a tohle treba nevim a uprimne sam doufam, ze to neni pravda protoze nechi hrat za marstnova syna, jelikoz my byl nesympaticky.....radej bych uplne novy pribeh (proble je ze to john tahnul a pochybuju ze vymsli tak sympatickou postavu znova, tak sympatickou osobu (nepoocitaje ezia ;)) jsem uz dlouho ve hrach nevidel)... jediny cemu bych veril je nazev red dead revenge, to by dokonce sedelo i pribehove a porad to bude RDR :D ikdyz to nezni jak red dead redemption.... dobre tyhle spekluace sem cet myslim na ign.com. pokud bude tedy treti dil revenge,pomsta----je jasne ze pomsta bude ukol pro JACKA MARSTONA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 Já ani nevěděl, že Red Dead Redemption je pokračování nějakýho předchozího dílu nebo jak to je? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart777 Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 jo je to pokračování první díl byl myslím na první xbox Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 jo a na PS2, ale nemůžu ti nikde najít... sakra, hned bych dal, kdyby to šlo na x360 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesey Odesláno Červen 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 jo a na PS2, ale nemůžu ti nikde najít... sakra, hned bych dal, kdyby to šlo na x360 VSAK NA INTERNETU URCITE JDE SEHNAT - JMENO HRY JE red dead revolver. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 to mi došlo, ale ne na x360 :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesey Odesláno Červen 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 to mi došlo, ale ne na x360 :lol: ano jde myslim red dead revolver pres ten emulator. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 tady na CF byl návod jak převádět starý hry s XBOX na X360, byl na to nějaký prográmek který ti vytvořil klasický 7GB ISO a pak jsi to klasicky vysmahnul přes IMGBurn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Červen 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 vim hledal sjem to, zapojil jsem flashku s souborem do xboxu a RROD :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesey Odesláno Červen 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2011 jak rika cinkyda,opravdu to funguje akorat treba mit hdd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Červen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2011 tady na CF byl návod jak převádět starý hry s XBOX na X360, byl na to nějaký prográmek který ti vytvořil klasický 7GB ISO a pak jsi to klasicky vysmahnul přes IMGBurn Jsem jeden z několika lidí , kteří zkoušeli některé hry z xbox 1 podle toho programu předělat . Mně ani nikomu jinému to nefungovalo - jen jsme zkazili spoustu DVD . Jediné řešení je sehnat na netu takovou už upravenou hru ke stažení . Na netu jsou pod označením xbox360 E . Na spuštění je potřeba mít HDD a na něm nainstalovaný EMULÁTOR . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.