michal11992 Odesláno Červen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2011 dobry vecer. nevedeli by ste mi prosim vas poradit ako sa cez psp pripojim na internet? ukazuje mi tam meno na wifi potom je tam not supported a 100%... a neide mi to potvrdit ... dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Červen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2011 *FacePalm* OMG ! Stačí číst! Hledat ! To je takovej problém ! Stačí na WiFi Routeru přenastavit šiforvání na WEP,ted tam máš nějaký PSPéčkem nepoporovaný. Pane Bože,zač nás,inteligentní lid itak trestáš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal11992 Odesláno Červen 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2011 tak ja nie som nejaky macher na to tak sa ospravedlnujem.... a ako to urobim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Červen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2011 No na PC musíš vlézt do nastavení toho routeru a v části věnovaný o WI-FI (nebo WIRELESS) a tam přenastavit to šifrování. Víc ti toho říct nemůžu, protože každej router se nastavuje jinak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ClayMore Odesláno Červen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2011 podívej se do manuálu k routeru....tam to určitě najdeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Červen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2011 *FacePalm* OMG ! Stačí číst! Hledat ! To je takovej problém ! Stačí na WiFi Routeru přenastavit šiforvání na WEP,ted tam máš nějaký PSPéčkem nepoporovaný.Pane Bože,zač nás,inteligentní lid itak trestáš? Spíš nastav WPA, WEP je totiž shit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.