drako83 Odesláno Červen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2011 Zdravim. Dneska jsem upgradoval PC . Daval jsem tam novou desku,pameti a procesor : Ma zostava by mela ted vypadat takhle : Zdroj CORSAIR TX650, 650W Základní deska GIGABYTE 870A-USB3 Procesor AMD Phenom II X6 1055T Six-Core (125W), 2800MHz, BOX, socket AM3 (Thuban) Operační paměť A-DATA 8GB KIT DDR3 1600MHz CL9 Gaming Series Grafika GIGABYTE R575D5-1GD, 1GB DDR5 (4600MHz), ATI Radeon HD 5750 (700MHz), PCIe x16, CrossFire, 128bit, 2x DVI, HDMI 2 x SATA disk 640 Gb 2x DVD rom Problemem vsak je, ze kdyz jsem ty 3 nove veci pripojil a zapojil zdroj a spustil tak speaker zacal piskat a monitor nenabehne. poradte mi prosim co s tim muze byt protoze jsem z toho jiz fakt na nervy :ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Červen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2011 no zkus zkontrolovat zapojení komponentu a popřípadě zkus updatovat BIOS, jestli se do něho dostaneš (podlemě ta základovka má starej bios kterej nepodporuje PHENOM II X6). A pokud nepude ani toto tak nám popiš styl toho pípání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Červen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2011 vypoj grafiku a zkus zapnout bez ní, pak zkus vypojit mechaniky .... kdyby jedno z toho pomohlo, tak zkus přepojit mechaniky , abys neměl vytíženou třeba jen jednu větev jinak to co řek kdyr, možnej špatnej bios, já to takhle měl s phenom II X4 945 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Červen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2011 To "pískání" je docela zásadní. Staci se kouknout do papirů od zakladky a tam mas popsané co znamená konkrétní druh "pískání". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Červen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2011 a nebo zkus resetovat BIOS, vytažením baterky na ZK desce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drako83 Odesláno Červen 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2011 Zapojeni jsem skousel projit nekolikrat i s pripajenim jednotlivych komponentu a nic nepomaha. Do biosu se nedostanu protoze se mi monitor nezapne. Kdyz mam zapojenou jenom samotnou desku bez komponentu tak to piska taky :( A bios by mel tohle 6ti jadro podporovat protoze je to i na krabici napsano ,takze fakt nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drako83 Odesláno Červen 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2011 To "pískání" je docela zásadní. Staci se kouknout do papirů od zakladky a tam mas popsané co znamená konkrétní druh "pískání". Podival jsem se do knizky a tam jsou popsany piskani ale jenom pri bootu a ne jeste pred nim :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreeMan Odesláno Červen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2011 Můžu se zaptat jak se podle tebe zapojuje jenom samotná deska? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drako83 Odesláno Červen 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2011 Můžu se zaptat jak se podle tebe zapojuje jenom samotná deska? Tak zapojis do ni kabeli od case, pak napajeni vcetne +12V . Na desce je jiz samozrejme procesor . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2011 Podival jsem se do knizky a tam jsou popsany piskani ale jenom pri bootu a ne jeste pred nim :( To je blbost. To piskani je hlavne pro PC, ktere nenabootuje lol. To piskani te muze upozornovat treba zrovna spatny CPU nebo ramky nebo grafiku a to se ti pak na monitoru nic neukaze, to ti pak rekne jenom to piskani, takze ne, naopak, to piskani tam musi byt popsane kdyz se PC nezapne, kdyz se na monitoru nic neukaze :D Kdyz ti PC zacne bootovat, tak je vse ok - mimochodem termin "pri bootu".. pri bootu uz vidis windows bootscreen :D Tedy vlajku a progress bar (u XPcek treba) - tak je ti piskani k hovnu, tam kdyz se stane chyba, tak ji vidis na monitoru :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Červen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2011 kucí nemyslíte hlavně spíš PÍPání než PÍSKání ? asi si plete BIOS menu resp. tu blbost od výrobce z který se leze do biosu práve s bootem jinak co takhle vypojovat ramky... musíš vyzkoušet všechno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreeMan Odesláno Červen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2011 Ramky nebo CPU (je to tip zrovna tu nemám věšteckou kouli). Co třeba popsat to pískání to je hezký, že to píská, ale ono je víc druhů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drako83 Odesláno Červen 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2011 Tak nakonec je chybny 1 RAM modul. Nemam z toho teda radost protoze ted musim reklamovat celej kit a cekat dokud se reklamace nevyridi.:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KukiCZ Odesláno Červen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2011 Když už se to vyřešilo tak abych nemusel zakládat novej topic tak bych se chtěl zeptat jestli můj procesor Phenom II X6 1100T Black Edition bude fungovat s touto deskou MSI 870A-G54 bez problémů ? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreeMan Odesláno Červen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2011 Tak nakonec je chybny 1 RAM modul. Nemam z toho teda radost protoze ted musim reklamovat celej kit a cekat dokud se reklamace nevyridi.:? Aspoň si pro příště budeš pamatovat, že nemáš kupovat A-Data. Kingston nebo Corsair je mnohem lepší volba :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
battman Odesláno Červen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 Když už se to vyřešilo tak abych nemusel zakládat novej topic tak bych se chtěl zeptat jestli můj procesor Phenom II X6 1100T Black Edition bude fungovat s touto deskou MSI 870A-G54 bez problémů ? Děkuji Pravděbodobně by mělo. Má to socket AM3 co podporuje Phenomy II. Ale radši si to ještě někde zjisti. Kdyby to nešlo ať na mě nejseš na*ranej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Červen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 http://www.msi.com/product/mb/870A-G54.html#?div=CPUSupport Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.