Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

split screen gamesky

rytmy

Recommended Posts

dnes som hľadal nejaké gamesky ktoré majú split screen ako Co-Op lebo cez budúci týžden beriem Xko do školy, že budeme mastit z spolužiakom tak poradťe nejaké ideál by bolo FPS ale nechám sa nalákať aj na niečo iné ;)

prejdené split screen:

Splinter Cell V

Portal 2

CoD MW I,II

CoD BO

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

S chlapem by asi mohlo mít úspěch Resident Evil 5, nebo Borderlands. ... Aspoň podle toho, co nás bavilo s bráchou. ... Určitě ještě něco, ale tyhle první vyvstanou v paměti. Teda samozřejmě za předpokladu, že nepočítám Super Street Fighter IV Turbo, poslední Mortal Kombat, Fifa 2011, NBA JAM, Lego hry, Dirt 3 a tak.

Odkaz ke komentáři

Tak ja bych ti poradil army of two 1/2, COD 5/6, BORDERLANDS. Tahle otazka uz tu byla nekolikrat mohl jsi to pohledat temat na tohle tema tu bylo mnoho... tohle je hned na 2 strane ;)

http://console-forum.net/tema/123578-dobra-hra-pro-dva

EDIT: vcera vysel F.3.A.R. !!!!!!!

Odkaz ke komentáři

• 1 month later...

Sice neporadím jak se to dělá na xboxu, ale Dungeon Siege III je na xbox pro dva hráče.

DS III má co-op kampaň ( http://www.co-optimus.com/game/1944/1/dungeon-siege-3.html ).

Jo, možná, že poradím... :) , podle jinýho RPG (Sacred 2) dej normálně hru za jednoho hráče, prostě normálně dej kampaň a zapni druhý ovladač. (na stejném principu jde Fable a třeba i The Simpsons Game, ale i FIFA atd...).

Do hry pro jednoho hráče normálně zapni druhý ovladač a s ním se do hry připoj.

Odkaz ke komentáři

nevedela by mi nejaka dobra duša linknuť Rainbow Six Vegas II len nie na RapidShare lebo na torrente som našiel len smiešne torrenty a na rapid share by som to ťahal 3 roky :))

To jako myslíš že přes torrent taháš rychleji nebo co? :D takovýhle vtip jsem už dlouho neslyšel :D

Odkaz ke komentáři

To jako myslíš že přes torrent taháš rychleji nebo co? :D takovýhle vtip jsem už dlouho neslyšel :D

Tjn. dobrej vtip, hlavne kdyz ted Rapidshare jede nejlip ze vsech. Vcera jsem stahnul vsech 5 serii Dextera plnou rychlosti a to vse pres free. Myslim, ze tam maji zase nejaky bug :D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu