tomas.niki Odesláno Září 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2007 Ahoj, mam japonske PSP s deskou TA-079. Vsechno v nem funguje az do te doby nez tam dam nejaky UMD disk. Obcas ho nacte, obcas ne, kdyz ho nacte tak hru i spustim ale nedostanu se vetsinou ani do menu. Zkousel jsem desku dat do jineho PSP (plne funkcniho!, taky TA-079) a dela to uplne to same. Vycistil sem vsechny konektory na desce a porad to nepomaha. Na desce fyzicky zadne poskozeni nevidim. FW tam byl 3.52, dal jsem 3.71 oficialni - nepomohlo, pak pres pandoru 1.5, resp. 3.52 M33-4 a porad bez efektu. KeyCleaner ukazuje ze klice v IDStorage jsou v poradku. Chtel bych poprosit kazdeho kdo tomu aspon trosku rozumi, jestli mi muze poradit kde by mohl byt problem, ja uz jsem bezradny :cry: . Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Září 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2007 reinštal firmware? alebo skusit spravit malu aplikaciu ktora resetuje umd mechaniku sceSysconResetDevice(2,1); Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luk3z^ Odesláno Září 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2007 reinštal firmwareno ale on pise,ze ho uz nekolikrat udelal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Září 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2007 servis jedine. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rada Odesláno Září 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2007 jak se jmenu je ten program co á resetuje tu mechaniku???nebo hoď link díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 milux Odesláno Září 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2007 neni podelany laser? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tomas.niki Odesláno Září 17, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2007 neni podelany laser? v druhem PSP to dela taky kdyz tam dam tu desku... a tam mechanika normalne jede :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Září 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2007 ziaden program na resetovanie mechaniky neexistuje. musel by si ho vytvorit xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luk3z^ Odesláno Září 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2007 ----->servis...jinak to newidim...:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Září 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2007 v druhem PSP to dela taky kdyz tam dam tu desku... a tam mechanika normalne jede :/ jakou desku ? :blink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tomas.niki Odesláno Září 17, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2007 jakou desku ? :blink: zakladni desku (TA-079) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mazik Odesláno Září 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2007 Ahoj, mam japonske PSP s deskou TA-079. Vsechno v nem funguje az do tedoby nez tam dam nejaky UMD disk. Obcas ho nacte, obcas ne, kdyz ho nacte tak hru i spustim ale nedostanu se vetsinou ani do menu. Zkousel jsem desku dat do jineho PSP (plne funkcniho!, taky TA-079) a dela to uplne to same. Vycistil sem vsechny konektory na desce a porad to nepomaha. Na desce fyzicky zadne poskozeni nevidim. FW tam byl 3.52, dal jsem 3.71 oficialni - nepomohlo, pak pres pandoru 1.5, resp. 3.52 M33-4 a porad bez efektu. KeyCleaner ukazuje ze klice v IDStorage jsou v poradku. Chtel bych poprosit kazdeho kdo tomu aspon trosku rozumi, jestli mi muze poradit kde by mohl byt problem, ja uz jsem bezradny :cry: . Diky Zkus uvolnit sroubek u UMD mechaniky mozna to pomuze mel sem podobny problem :cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tomas.niki Odesláno Září 17, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2007 Zkus uvolnit sroubek u UMD mechaniky mozna to pomuze mel sem podobny problem :cry: ktery sroubek myslis? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kylle Odesláno Září 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2007 když píše,že tu desku narval do jiného PSP a dělalo to samé i s jinou mechanikou,tak to nebude šroubkem ne?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
tomas.niki
Ahoj, mam japonske PSP s deskou TA-079. Vsechno v nem funguje az do te
doby nez tam dam nejaky UMD disk. Obcas ho nacte, obcas ne, kdyz ho nacte
tak hru i spustim ale nedostanu se vetsinou ani do menu.
Zkousel jsem desku dat do jineho PSP (plne funkcniho!, taky TA-079) a dela to
uplne to same. Vycistil sem vsechny konektory na desce a porad to nepomaha.
Na desce fyzicky zadne poskozeni nevidim. FW tam byl 3.52, dal jsem 3.71
oficialni - nepomohlo, pak pres pandoru 1.5, resp. 3.52 M33-4 a porad bez
efektu. KeyCleaner ukazuje ze klice v IDStorage jsou v poradku.
Chtel bych poprosit kazdeho kdo tomu aspon trosku rozumi, jestli mi muze
poradit kde by mohl byt problem, ja uz jsem bezradny :cry: . Diky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts