tomas.niki Odesláno Září 17, 2007 Nahlásit Odesláno Září 17, 2007 Ahoj, mam japonske PSP s deskou TA-079. Vsechno v nem funguje az do te doby nez tam dam nejaky UMD disk. Obcas ho nacte, obcas ne, kdyz ho nacte tak hru i spustim ale nedostanu se vetsinou ani do menu. Zkousel jsem desku dat do jineho PSP (plne funkcniho!, taky TA-079) a dela to uplne to same. Vycistil sem vsechny konektory na desce a porad to nepomaha. Na desce fyzicky zadne poskozeni nevidim. FW tam byl 3.52, dal jsem 3.71 oficialni - nepomohlo, pak pres pandoru 1.5, resp. 3.52 M33-4 a porad bez efektu. KeyCleaner ukazuje ze klice v IDStorage jsou v poradku. Chtel bych poprosit kazdeho kdo tomu aspon trosku rozumi, jestli mi muze poradit kde by mohl byt problem, ja uz jsem bezradny :cry: . Diky
0 myschoo Odesláno Září 17, 2007 Nahlásit Odesláno Září 17, 2007 reinštal firmware? alebo skusit spravit malu aplikaciu ktora resetuje umd mechaniku sceSysconResetDevice(2,1);
0 Luk3z^ Odesláno Září 17, 2007 Nahlásit Odesláno Září 17, 2007 reinštal firmwareno ale on pise,ze ho uz nekolikrat udelal...
0 rada Odesláno Září 17, 2007 Nahlásit Odesláno Září 17, 2007 jak se jmenu je ten program co á resetuje tu mechaniku???nebo hoď link díky moc
0 tomas.niki Odesláno Září 17, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Září 17, 2007 neni podelany laser? v druhem PSP to dela taky kdyz tam dam tu desku... a tam mechanika normalne jede :/
0 myschoo Odesláno Září 17, 2007 Nahlásit Odesláno Září 17, 2007 ziaden program na resetovanie mechaniky neexistuje. musel by si ho vytvorit xD
0 tekken90 Odesláno Září 17, 2007 Nahlásit Odesláno Září 17, 2007 v druhem PSP to dela taky kdyz tam dam tu desku... a tam mechanika normalne jede :/ jakou desku ? :blink:
0 tomas.niki Odesláno Září 17, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Září 17, 2007 jakou desku ? :blink: zakladni desku (TA-079)
0 mazik Odesláno Září 17, 2007 Nahlásit Odesláno Září 17, 2007 Ahoj, mam japonske PSP s deskou TA-079. Vsechno v nem funguje az do tedoby nez tam dam nejaky UMD disk. Obcas ho nacte, obcas ne, kdyz ho nacte tak hru i spustim ale nedostanu se vetsinou ani do menu. Zkousel jsem desku dat do jineho PSP (plne funkcniho!, taky TA-079) a dela to uplne to same. Vycistil sem vsechny konektory na desce a porad to nepomaha. Na desce fyzicky zadne poskozeni nevidim. FW tam byl 3.52, dal jsem 3.71 oficialni - nepomohlo, pak pres pandoru 1.5, resp. 3.52 M33-4 a porad bez efektu. KeyCleaner ukazuje ze klice v IDStorage jsou v poradku. Chtel bych poprosit kazdeho kdo tomu aspon trosku rozumi, jestli mi muze poradit kde by mohl byt problem, ja uz jsem bezradny :cry: . Diky Zkus uvolnit sroubek u UMD mechaniky mozna to pomuze mel sem podobny problem :cry:
0 tomas.niki Odesláno Září 17, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Září 17, 2007 Zkus uvolnit sroubek u UMD mechaniky mozna to pomuze mel sem podobny problem :cry: ktery sroubek myslis?
0 Kylle Odesláno Září 17, 2007 Nahlásit Odesláno Září 17, 2007 když píše,že tu desku narval do jiného PSP a dělalo to samé i s jinou mechanikou,tak to nebude šroubkem ne??
Otázka
tomas.niki
Ahoj, mam japonske PSP s deskou TA-079. Vsechno v nem funguje az do te
doby nez tam dam nejaky UMD disk. Obcas ho nacte, obcas ne, kdyz ho nacte
tak hru i spustim ale nedostanu se vetsinou ani do menu.
Zkousel jsem desku dat do jineho PSP (plne funkcniho!, taky TA-079) a dela to
uplne to same. Vycistil sem vsechny konektory na desce a porad to nepomaha.
Na desce fyzicky zadne poskozeni nevidim. FW tam byl 3.52, dal jsem 3.71
oficialni - nepomohlo, pak pres pandoru 1.5, resp. 3.52 M33-4 a porad bez
efektu. KeyCleaner ukazuje ze klice v IDStorage jsou v poradku.
Chtel bych poprosit kazdeho kdo tomu aspon trosku rozumi, jestli mi muze
poradit kde by mohl byt problem, ja uz jsem bezradny :cry: . Diky
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts