p-l-a-y-e-r Odesláno Červen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2011 taky váš štve jak se vaše oblíbené weby o psp začínají více starat o ještě ani nevydaný PSV? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Červen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2011 gamer revue............ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2011 A co má bejt? Stejně je PSP už mrtvá platforma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 A co má bejt? Stejně je PSP už mrtvá platforma... Ty seš mrtvá platforma ty mrtvá osobo.... Teď je momentálně informační sucho, ale když vezmeš co se za poslední 2 roky za PSP scéně stalo tak nemůžeš říct "že je mrtvá". Tohle se říká snad od doby prvního PSPéčka. Ale tak mi teda řekni proč je tolik HB her, aplikací, CFW ? Protože je PSP scéna mrtvá :D? Podle mě ještě rok od vydání Vity PSP vydrží a potom z ní bude dědeček :( Což, ale nikdo vás nenutí své milované PSP podat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 PS2 - Já na ní pařim i když už je v rakvi (teď mi zrovna odešla optika xD :( ) a nevyměnil bych jí za PS3,prostě PS2 pro mě není potopená,to stejný se dá u mě říci o PSP,dokud na Vitě nepůjde OpenTTD,Duke Nukem 3D,*Mine*Craft,Quake a další,tak je pro mě PSP živý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keles Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 osobne by som si nedovolil nazvať psp za mŕtvu konzolu. Prešiel som si na nej všetky veľké herne pecky a momentálne som začal hrať psx hry. Tak si myslím že ma psp bude ešte nejaký ten rok či dva zabávať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 PSP rozhodne neni mrtvy to jen VOndy v kazdym topicu rozhlasuje tyhle rozumy.Nedavno vyslo tolik pecek ze jsem jeste ani polovinu z nich nestihl dohrat a to se jeste chysta FF Type-0 na ktery se tesim uz nejakej ten rok.Je jasne ze spousta webu bude psat o PSV protoze je to neco noveho a vsichni o tom chcou neco vedet, na druhou stranu bych ale nerekl ze clanky,recenze apod. z psp sceny by sli nejak vyrazne do pozadi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Červen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 Já bych PSP 3004 vyměnil jedině za další PSP 3004 :D Ne vážně,PS VITA je hodně náročná,já bych nedokázal mačkat tlačítka ve předu,a ještě posouvat prstama vzadu na desce,grafika je u mě jediná která mě u VITY povzbudila. A navíc si na PSP 3004 můžu zapařit i staré PS one hry,když mam PS3 není co řešit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.