mecr Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 18, 2011 Mám tu starší verzi PS3 60GB. Nejsem tak častý hráč a přece se zdřejmě mechanika pokazila.Při hraní GT5 se mi jakoby mechanika zasekla tak jsem disk jen vytáhl že jej znovu zasunu a že se opět načte ale to se nestalo. Není vůbec slyšet že by mechanika přejížděla při vložení disku a nebere to ani jinou hru a filmy na DVD. Můžete poradit. Citovat
Nemec30 Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 18, 2011 Asi odešla mechanika koukni se po opravách a nejspíš budeš muset dát novou. Citovat
mecr Odesláno Červen 18, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Červen 18, 2011 Díky za reakci. Teď jde ještě o to, jestli odešla jen samotná mechanika, což by nebylo tak drahé, nebo odešla mechanika i s laserem, což asi ne a bylo by to asi nejdražší a nebo odešel samotný laser který mám asi u mé PS3 jednočočkový to by odpovídalo tomu že to nebere žádný disk.Buď se pokusím nějak závadu zjistit sám a součástku si objednám nebo budu muset opravu svěřit servisu, což by bylo možná i s půlroční zárukou. Citovat
Nemec30 Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 18, 2011 Tak pokud máš možnost tak bych vyzkoušel nejdřív udělat něco s laserem... Citovat
mecr Odesláno Červen 18, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Červen 18, 2011 No měl bych se pokusit nejdřív zjistit příčinu potíží protože samotný laser je skoro stejně drahý (rozdíl v rozmezí stokorun) jak komplet mechanika i s laserem a to kdybych koupil nejdřív laser a potom zjistil ze je to mechanikou tak by se mi to podle cen co mám zjištěno prodražilo. Co nejdřív zjistím a pokusím se to sem ještě napsat. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.