mecr Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 Mám tu starší verzi PS3 60GB. Nejsem tak častý hráč a přece se zdřejmě mechanika pokazila.Při hraní GT5 se mi jakoby mechanika zasekla tak jsem disk jen vytáhl že jej znovu zasunu a že se opět načte ale to se nestalo. Není vůbec slyšet že by mechanika přejížděla při vložení disku a nebere to ani jinou hru a filmy na DVD. Můžete poradit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 Asi odešla mechanika koukni se po opravách a nejspíš budeš muset dát novou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mecr Odesláno Červen 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 Díky za reakci. Teď jde ještě o to, jestli odešla jen samotná mechanika, což by nebylo tak drahé, nebo odešla mechanika i s laserem, což asi ne a bylo by to asi nejdražší a nebo odešel samotný laser který mám asi u mé PS3 jednočočkový to by odpovídalo tomu že to nebere žádný disk.Buď se pokusím nějak závadu zjistit sám a součástku si objednám nebo budu muset opravu svěřit servisu, což by bylo možná i s půlroční zárukou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 Tak pokud máš možnost tak bych vyzkoušel nejdřív udělat něco s laserem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mecr Odesláno Červen 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 No měl bych se pokusit nejdřív zjistit příčinu potíží protože samotný laser je skoro stejně drahý (rozdíl v rozmezí stokorun) jak komplet mechanika i s laserem a to kdybych koupil nejdřív laser a potom zjistil ze je to mechanikou tak by se mi to podle cen co mám zjištěno prodražilo. Co nejdřív zjistím a pokusím se to sem ještě napsat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.