Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Problém mechanika nenačítá


mecr

Recommended Posts

Mám tu starší verzi PS3 60GB. Nejsem tak častý hráč a přece se zdřejmě mechanika pokazila.Při hraní GT5 se mi jakoby mechanika zasekla tak jsem disk jen vytáhl že jej znovu zasunu a že se opět načte ale to se nestalo. Není vůbec slyšet že by mechanika přejížděla při vložení disku a nebere to ani jinou hru a filmy na DVD. Můžete poradit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky za reakci. Teď jde ještě o to, jestli odešla jen samotná mechanika, což by nebylo tak drahé, nebo odešla mechanika i s laserem, což asi ne a bylo by to asi nejdražší a nebo odešel samotný laser který mám asi u mé PS3 jednočočkový to by odpovídalo tomu že to nebere žádný disk.Buď se pokusím nějak závadu zjistit sám a součástku si objednám nebo budu muset opravu svěřit servisu, což by bylo možná i s půlroční zárukou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No měl bych se pokusit nejdřív zjistit příčinu potíží protože samotný laser je skoro stejně drahý (rozdíl v rozmezí stokorun) jak komplet mechanika i s laserem a to kdybych koupil nejdřív laser a potom zjistil ze je to mechanikou tak by se mi to podle cen co mám zjištěno prodražilo. Co nejdřív zjistím a pokusím se to sem ještě napsat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu