Susperian Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 Tak už je to tady. Zatím jsem nenašel žádnou recenzi, tak pokud už někdo hraje ať se podělí. Já osobně si myslím, že hra nedopadne dobře, ale nechám se překvapit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Pásek Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 Tak ja zas cekam uplnou pecku predesle díly me fakt extreme bavily :), ja cekam na share rapid xD... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Červen 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 Já taky, ale mám trošku strach. Předešlé díly mě bavily, ale jak jsem viděl ty gameplayvidea tak mě to nepřesvědčilo. Grafika mi přijde hodně odfláknutá a i fyzika mi přišla divná. Moc tomu osobně nedávám a bude to asi pro skalní fanoušky. Něco jako Duke Nukem Forever Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 Já taky, ale mám trošku strach. Předešlé díly mě bavily, ale jak jsem viděl ty gameplayvidea tak mě to nepřesvědčilo. Grafika mi přijde hodně odfláknutá a i fyzika mi přišla divná. Moc tomu osobně nedávám a bude to asi pro skalní fanoušky. Něco jako Duke Nukem Forever Myslím, že nejdůležitější je, jak se hra hraje, než jak vypadá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Červen 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 Myslím, že nejdůležitější je, jak se hra hraje, než jak vypadá. Jo maš pravdu a ja to překousnu, ale oni psali, že to má mít nový engine a tohle mi nepřijde jako nové. A i ty postavy vypadají jako v jedničce, nebo dvojce. Myslel jsem, že to bude víc jakoby revoluční. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 No mě jednička hrozně bavila a strávil jsem na ní tuny hodin hraní MP, ale dvojka mě hrozně sklamala :( Tak uvidímě co trojka, osobně si myslim že to bude pecka, hlavně ten coop. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drako83 Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 Tak já jsem ji dneska stáhnul a již pařím. Zatím mám za sebou 2 kapitoly a je to docela mazec. Nepřátel je poměrne dost a hudba má zátím u mě 10/10 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 A co co-op, stojí za to? Má tuhle hru někdo na xbox? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drako83 Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 Já ji mám stáhnutou na Xbox 360 ,ale co-op nemuzu vyskouset protoze mam jenom 1 funkcni ovladac. Mam jiz za sebou 3 kapitoly a zacina to byt hodne zajimavy. Zatim mne to bavi o hodne vic nez 2-ka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 Počkat, ten coop jde i ve SPLIT-SCREENU?!!!!! Edit: tak podle cooptimusu jde a online jde i ve čtyřech, omg! Jakto že jsem to nevěděl, ještě mrknu na YT, to musí být pecka! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forzapraga Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 Myslite, ze je to tak dobry jako ten uplme prvni FEAR co byl na PC? Jak tam byla ta psycho holcicka vzdycky? To me fakt bavilo a cely jsem to dohral. Treba ten druhej dil me na xboxu vubec nebavil a hral jsem ho asi jen deset minut. Ma tohle cenu vyzkouset? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 i ve druhým dílu byla ta psycho holčička :) Mě dvojka bavila, i když ze začátku to, pravda, nebylo úplně ono. Ale ta trojka podle vyprávění zní vážně dobře a jsem docela rád, že mám dvojku ještě v živý paměti, bo jsem to dohrál asi před 3ma týdnama. Co bude asi s Almou dál :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Červen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 Je to mazec posraný jsem až za ušima :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Pásek Odesláno Červen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 Už jsem měl tu čest zahrat si tuto skvělou hru :) pustil jsem si to v 11 vecer a o pul 12 jsem to vypl a ani na wc jsem nemohl dojit bez toho abych nevyhlizel Almu xD... Hra mi pripada super, dobre zpracování zbrani (vypadaji to jak COD8 :D),grafika_no neni to crysis ale vypada dobre ;-) ja jsem hral ve split screen jen multiplayer (ani nevim co to bylo za mod nejaky Fresh Fish nebo neco takoveho xD) tam hrajes za nejakeho litaciho typka a prevtelujes se do vojaku a kdo jich zabije vic tak vyhral...A v tom multaku jsem normalne potkal Almu tak uz mam asi Haldy :D. Jak v tom vezeni zatahne za tu paku a za tim sklem :D__dobrá lekačka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Myrisek Odesláno Červen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 Je to mazec, teď jsem to hrál něco přes hodinu a fakt dost dobrý, přestřelky s chytrejma protivníkama, správně depresivní prostředí, lekačky, prostě pořád starej dobrej F.E.A.R. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stelon Odesláno Červen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 Byla to dobra hra ale škoda že zase celkem kratka jako 8 kapitol slabši no ale dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cassper Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 Nesouhlasil bych teda s tím, že tam jsou nějaký lekačky, nebo že se u toho člověk bojí. A to říkám jako někdo, kdo třeba u Dead Space byl posr... strachy :) ... Ale nic to nemění na tom, že FEAR3 je super hra. Doporučuju :!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Červen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 FEAR 3 je první díl ze serie FEAR co jsem hrál a musím říct, že ač nejsem fanouškem tohoto žánru, hru si užívám. už se těším na reflash xboxu až si zahraju MP - pouze dotaz - nemá to náhodou online pass? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 Nevím jistě, ale zrovna Fear 3 prý má Online Pass, btw: jak je těch 8 kapitol dlouhých? Je to alespon tak jako Call of Duty nebo ještě kratší? A coop kampan je taky normální kampan nebo to má jinej příběh? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cassper Odesláno Červen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 Jedna kapitola mi trvá zhruba 45minut čistého času (průměrně), takže tak hodinu a čtvrt, možná hodinu a půl skutečného. Na střední obtížnost. ... Tím pádem mi to vychází, že se hrou strávím asi 11 - 12 hodin, což mi přijde slušný. Nejsou to sice Borderlands, ale rozhodně víc než CoD:MW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Červen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 Cau uz to nekdo hral i na PC?zajimalo by me jak je to optimalizovany?Fear 2 byla jedna z nejlip optimalizovanejch her(zahral jsem si ji jeste na stary X800GTO) tak jak na tom je asi 3ka?:)koukal jsem na nejaky videa a vypada celkem podobne jako 2ka. A kdyz uz je tohle X360 tema jak to vypada na Xboxu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Červen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 Cau uz to nekdo hral i na PC?zajimalo by me jak je to optimalizovany?Fear 2 byla jedna z nejlip optimalizovanejch her(zahral jsem si ji jeste na stary X800GTO) tak jak na tom je asi 3ka?:)koukal jsem na nejaky videa a vypada celkem podobne jako 2ka.A kdyz uz je tohle X360 tema jak to vypada na Xboxu? mě se hra líbí, grafika je celkem slušná, co mě ale dostává, je hudební podbarvení celé hry...je to super! hraju to úmyslně jenom po večerech, abych měl ten správný požitek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctverec23 Odesláno Červen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 mě se hra líbí, grafika je celkem slušná, co mě ale dostává, je hudební podbarvení celé hry...je to super! hraju to úmyslně jenom po večerech, abych měl ten správný požitek já si nemůžu pomoct, ale ten podkres mi strašně připomíná Dead Space 2, původní zvuky, hudba a enviromental mi přišly mnohem lepší v předešlých dílech, kór ty zvuky plechovek, když do nich člověk kopnul, to sice v 3ce bylo ale strašně poskrovnu. v původních F. to bylo husté, jak šel člověk nějakou tísnivou lokací, čekoval každý kout a kopl po cestě nevědomky do plechovky, to bylo prostě Fear. 3jka dobrá, ale s původními díly měla málo společného. osobně nejlepší byl Extraction point aka data k 1 dílu a některé momenty ze 2jky :) na posrání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nora4ever88 Odesláno Červen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 Rozhodně lepší jak 2ka...jen mě zklamala hra za fettla..ale pointman rullezz...a sgt. Beckett is dead.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Červen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 No tak jsem to hral...a jako....velky plus je ze je hra zase dobre optimalizovana...ale uz bych skoro nepoznal ze je to FEAR.... Hra jako uz skoro kazda trpi konzolitidou...coz uz me fakt......starej kram Xbox a PS3 uz proste nezvladaj...a na tehle hrach je to pak videt...musi se ubirat kde se da....kde jsou doby pecek jako byl Crysis a FEAR 1 kdyz kazde cumel jak to vypada...nektery textury jsou na bliti....je to kratky...a krasna grafika kterou slibovali a ktera byla na videich je tu tam. Cekal jsem vetsi pecku...pro me jediny plus ze hra bezi i na starsich strojich. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.