Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

F.e.a.r. 3

Susperian

Recommended Posts

Já taky, ale mám trošku strach. Předešlé díly mě bavily, ale jak jsem viděl ty gameplayvidea tak mě to nepřesvědčilo. Grafika mi přijde hodně odfláknutá a i fyzika mi přišla divná. Moc tomu osobně nedávám a bude to asi pro skalní fanoušky. Něco jako Duke Nukem Forever

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já taky, ale mám trošku strach. Předešlé díly mě bavily, ale jak jsem viděl ty gameplayvidea tak mě to nepřesvědčilo. Grafika mi přijde hodně odfláknutá a i fyzika mi přišla divná. Moc tomu osobně nedávám a bude to asi pro skalní fanoušky. Něco jako Duke Nukem Forever

Myslím, že nejdůležitější je, jak se hra hraje, než jak vypadá.

Odkaz ke komentáři

Myslím, že nejdůležitější je, jak se hra hraje, než jak vypadá.

Jo maš pravdu a ja to překousnu, ale oni psali, že to má mít nový engine a tohle mi nepřijde jako nové. A i ty postavy vypadají jako v jedničce, nebo dvojce. Myslel jsem, že to bude víc jakoby revoluční.

Odkaz ke komentáři

Myslite, ze je to tak dobry jako ten uplme prvni FEAR co byl na PC? Jak tam byla ta psycho holcicka vzdycky? To me fakt bavilo a cely jsem to dohral. Treba ten druhej dil me na xboxu vubec nebavil a hral jsem ho asi jen deset minut. Ma tohle cenu vyzkouset?

Odkaz ke komentáři

i ve druhým dílu byla ta psycho holčička :) Mě dvojka bavila, i když ze začátku to, pravda, nebylo úplně ono.

Ale ta trojka podle vyprávění zní vážně dobře a jsem docela rád, že mám dvojku ještě v živý paměti, bo jsem to dohrál asi před 3ma týdnama. Co bude asi s Almou dál :)

Odkaz ke komentáři

Už jsem měl tu čest zahrat si tuto skvělou hru :) pustil jsem si to v 11 vecer a o pul 12 jsem to vypl a ani na wc jsem nemohl dojit bez toho abych nevyhlizel Almu xD... Hra mi pripada super, dobre zpracování zbrani (vypadaji to jak COD8 :D),grafika_no neni to crysis ale vypada dobre ;-) ja jsem hral ve split screen jen multiplayer (ani nevim co to bylo za mod nejaky Fresh Fish nebo neco takoveho xD) tam hrajes za nejakeho litaciho typka a prevtelujes se do vojaku a kdo jich zabije vic tak vyhral...A v tom multaku jsem normalne potkal Almu tak uz mam asi Haldy :D.

Jak v tom vezeni zatahne za tu paku a za tim sklem :D__dobrá lekačka :D

Odkaz ke komentáři

Jedna kapitola mi trvá zhruba 45minut čistého času (průměrně), takže tak hodinu a čtvrt, možná hodinu a půl skutečného. Na střední obtížnost. ... Tím pádem mi to vychází, že se hrou strávím asi 11 - 12 hodin, což mi přijde slušný. Nejsou to sice Borderlands, ale rozhodně víc než CoD:MW.

Odkaz ke komentáři

Cau uz to nekdo hral i na PC?zajimalo by me jak je to optimalizovany?Fear 2 byla jedna z nejlip optimalizovanejch her(zahral jsem si ji jeste na stary X800GTO) tak jak na tom je asi 3ka?:)koukal jsem na nejaky videa a vypada celkem podobne jako 2ka.

A kdyz uz je tohle X360 tema jak to vypada na Xboxu?

Odkaz ke komentáři

Cau uz to nekdo hral i na PC?zajimalo by me jak je to optimalizovany?Fear 2 byla jedna z nejlip optimalizovanejch her(zahral jsem si ji jeste na stary X800GTO) tak jak na tom je asi 3ka?:)koukal jsem na nejaky videa a vypada celkem podobne jako 2ka.

A kdyz uz je tohle X360 tema jak to vypada na Xboxu?

mě se hra líbí, grafika je celkem slušná, co mě ale dostává, je hudební podbarvení celé hry...je to super! hraju to úmyslně jenom po večerech, abych měl ten správný požitek

Odkaz ke komentáři

mě se hra líbí, grafika je celkem slušná, co mě ale dostává, je hudební podbarvení celé hry...je to super! hraju to úmyslně jenom po večerech, abych měl ten správný požitek

já si nemůžu pomoct, ale ten podkres mi strašně připomíná Dead Space 2, původní zvuky, hudba a enviromental mi přišly mnohem lepší v předešlých dílech, kór ty zvuky plechovek, když do nich člověk kopnul, to sice v 3ce bylo ale strašně poskrovnu.

v původních F. to bylo husté, jak šel člověk nějakou tísnivou lokací, čekoval každý kout a kopl po cestě nevědomky do plechovky, to bylo prostě Fear.

3jka dobrá, ale s původními díly měla málo společného.

osobně nejlepší byl Extraction point aka data k 1 dílu a některé momenty ze 2jky :) na posrání

Odkaz ke komentáři

No tak jsem to hral...a jako....velky plus je ze je hra zase dobre optimalizovana...ale uz bych skoro nepoznal ze je to FEAR....

Hra jako uz skoro kazda trpi konzolitidou...coz uz me fakt......starej kram Xbox a PS3 uz proste nezvladaj...a na tehle hrach je to pak videt...musi se ubirat kde se da....kde jsou doby pecek jako byl Crysis a FEAR 1 kdyz kazde cumel jak to vypada...nektery textury jsou na bliti....je to kratky...a krasna grafika kterou slibovali a ktera byla na videich je tu tam.

Cekal jsem vetsi pecku...pro me jediny plus ze hra bezi i na starsich strojich.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu