Wikin Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 Čus lidi, budu si pořizovat nový počítač, v rozpočtu mám 580GTX, ale řikám si že jestli když už budu za PC dávát 32 tisíc, tak jestli nemám koupit vyšší třídu. Proto se ptám jestli bych měl jít spíše do 590GTX nebo do 6990HD. Předem díky za rady Wikin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michat Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 GTX 580 stačí, ale pokud tak ber 590.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreeMan Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 OMG Wikin ty řekneš, že chceš pc za 25k, když ti ho sestavim, tak se pořád ptáš jestli neni lepší tohle nebo tamto a teď jseš na 32k a už se zase ptáš. Udělám ti tu nejlepší sestavu co jde co myslíš bude to pak ok? Aspoň se nebudeš potom už ptát jestli něco neni lepší. Pochop, že je to o penězích a pokud dáš víc můžeš mít lepší, ale třeba v tomhle případě už je to pro tvé potřeby zbytečná věc. Pokud hraješ na třech full HD monitorech, tak si tam strč ještě lepší grafiku jinak to neni potřeba, ale když na to máš, tak si tam klidně dej to nejlepší. Jinak nezakládej pořád na každou otázku jiný téma diskutuj v tématu, které si založil o výběru pc, protože se to týká pořád stejné věci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wikin Odesláno Červen 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 Já vím že je to semnou těžký :-D Ale já chci mít konečně pořádně nadupanej stro.. díky za info. zůstanu teda u tý 580ky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreeMan Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 Záleží co si představuješ pod pojmem "nadupanej stroj", protože ten může stát taky dvakrát tolik než ta sestava co máš za 32k. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wikin Odesláno Červen 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 No tak, myslím, že asi maximum je to za těch 32, protože nemá cenu jít do dražšího asi, protože za rok žejo nevím ani kolik bude stát taková 580GTX. prostě bylo by to silně prodělečný, myslím že komp za kterej bych dal teď 55 tisíc by se za dva roky prodal za takovejch 14tisíc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 ............to snad neni mozny.....tobe je pet nebo kolik??mas tady jedno tema velky jako krava kde ti kazdej radi jako ♥♥♥♥♥....ja uz ti jednou rikal ze jestli chces poradnou grafiku tak at si vemes HD 6990....a ty ze prej ne ze ti bude stacit GTX 580....tak si ale vyber....jak pise Freeman chtel jsi pc cca do nejaky tvy cenovy moznosti.....spis si rozmysly poradne co chces a az pak se ptej co a jak by slo za danou cenu...... ale i tak aspon odpoved....ber HD 6990.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreeMan Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 Musim nesouhlasit. GTX590 je o něco lepší, ale stejně kdyby chtěl nějakou z těch grafik, tak se musí překopat celá sestava a ve výsledku ten výkon v praxi vůbec nepozná, protože tady někde psal, že nemá vyšší rozlišení než full HD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 Musim nesouhlasit. GTX590 je o něco lepší, ale stejně kdyby chtěl nějakou z těch grafik, tak se musí překopat celá sestava a ve výsledku ten výkon v praxi vůbec nepozná, protože tady někde psal, že nemá vyšší rozlišení než full HD. jo ale tal GTX 590 je dobra na normalni hrani pri full HD :) ale kdo by si kupoval kartu za tolik :D ta HD 6990 pri rozliseni 2500x???? ziskava 50% vykonu navic o proti 590 diky tomu ze je to X2......ale nechapu proc takovou drahou kartu....leda ze by chtel hrat na 2 monitorech a nebo 3D ve FULL HD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreeMan Odesláno Červen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2011 Máš trochu chybné informace, protože GTX590 je taky dual. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzi83 Odesláno Červen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 já bych volil NVIDII, mam s nima lepší zkušenosti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Červen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 Máš trochu chybné informace, protože GTX590 je taky dual. hm jenze ja jsem kus ♥♥♥♥♥a :D porad jsem mel namysly GTX 580 a psal jsem 590 :D to by na HD 6990 sedelo :) nejak jsem se na GTX 590 nekouknul :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Červen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2011 Bral bych AMD, co sem viděl testy tak je za ty prachy lepší jak nvidie. A určitě utáhne hry za nějakej ten rok v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.