Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

590GTX nebo 6990 ?( grafická karta )


Wikin

Recommended Posts

Čus lidi, budu si pořizovat nový počítač, v rozpočtu mám 580GTX, ale řikám si že jestli když už budu za PC dávát 32 tisíc, tak jestli nemám koupit vyšší třídu. Proto se ptám jestli bych měl jít spíše do 590GTX nebo do 6990HD.

Předem díky za rady

Wikin

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

OMG Wikin ty řekneš, že chceš pc za 25k, když ti ho sestavim, tak se pořád ptáš jestli neni lepší tohle nebo tamto a teď jseš na 32k a už se zase ptáš. Udělám ti tu nejlepší sestavu co jde co myslíš bude to pak ok? Aspoň se nebudeš potom už ptát jestli něco neni lepší. Pochop, že je to o penězích a pokud dáš víc můžeš mít lepší, ale třeba v tomhle případě už je to pro tvé potřeby zbytečná věc. Pokud hraješ na třech full HD monitorech, tak si tam strč ještě lepší grafiku jinak to neni potřeba, ale když na to máš, tak si tam klidně dej to nejlepší.

Jinak nezakládej pořád na každou otázku jiný téma diskutuj v tématu, které si založil o výběru pc, protože se to týká pořád stejné věci.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No tak, myslím, že asi maximum je to za těch 32, protože nemá cenu jít do dražšího asi, protože za rok žejo nevím ani kolik bude stát taková 580GTX. prostě bylo by to silně prodělečný, myslím že komp za kterej bych dal teď 55 tisíc by se za dva roky prodal za takovejch 14tisíc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

............to snad neni mozny.....tobe je pet nebo kolik??mas tady jedno tema velky jako krava kde ti kazdej radi jako ♥♥♥♥♥....ja uz ti jednou rikal ze jestli chces poradnou grafiku tak at si vemes HD 6990....a ty ze prej ne ze ti bude stacit GTX 580....tak si ale vyber....jak pise Freeman chtel jsi pc cca do nejaky tvy cenovy moznosti.....spis si rozmysly poradne co chces a az pak se ptej co a jak by slo za danou cenu......

ale i tak aspon odpoved....ber HD 6990....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Musim nesouhlasit. GTX590 je o něco lepší, ale stejně kdyby chtěl nějakou z těch grafik, tak se musí překopat celá sestava a ve výsledku ten výkon v praxi vůbec nepozná, protože tady někde psal, že nemá vyšší rozlišení než full HD.

jo ale tal GTX 590 je dobra na normalni hrani pri full HD :) ale kdo by si kupoval kartu za tolik :D ta HD 6990 pri rozliseni 2500x???? ziskava 50% vykonu navic o proti 590 diky tomu ze je to X2......ale nechapu proc takovou drahou kartu....leda ze by chtel hrat na 2 monitorech a nebo 3D ve FULL HD.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu